Gość Zdecydowana_ Napisano Kwiecień 27, 2014 Witam, jeśli ktoś to czyta miło, jeśli nie będę pisać sama dla siebie. Postanowiłam założyć temat na kafe, bo już kiedyś dzięki temu dużo schudłam (z 80kg na 62kg). Pomogło mi wparcie dziewczyn z którymi pisałam i duża motywacja którą wtedy miałam. Moja waga to około 74kg, czuje się źle. W połowie czerwca jadę na wakacje i chce wyglądać choć trochę lepiej. Mój cel to 10-15kg. Wiem dużo, ale w moim przypadku do osiągnięcia. Nie zamierzam odchudzać się zdrowo, bo zależy mi na czasie. Zaczynam od oczyszczenia kaszą jaglana. Kasza jaglana na śniadanie obiad i kolacje, efekty są spektakularne, tylko trzeba wytrzymać. Oczyszczanie 14 dni potem zobaczymy. Zaczynam od jutra. Dodatkowo ćwiczenia, rower i Chodakowska. Formę mam dobrą tylko muszę zapanować nad objadaniem się i zajadaniem problemów. Od jutra piszę tu regularnie. Jeśli ktoś chce dołączyć zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2014 14 dni sama kasza? Skąd ten pomysł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2014 3 dni sama kasza a potem z dodatkami ,a nie sama kasza non stop.skad to wzielas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdecydowana_ Napisano Kwiecień 27, 2014 Sama kasza jaglana. Kiedyś chciałam sobie zrobić oczyszczanie organizmu, nie chodziło mi o odchudzanie. Info w internecie- oczyszczanie kaszą jaglaną. Wytrzymałam 16 dni czułam się BARDZO dobrze. Duzo lepiej niż na innych restrykcyjnych dietach które przerabiałam (np kopenhaska). Schudłam 9 kg, czułam się rewelacyjnie, cera super. Jedynym minusem jest to ze trudno wytrzymać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 27, 2014 ale to co robisz to jest zdrowe odchudzanie widac ze sie nie znasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdecydowana_ Napisano Kwiecień 27, 2014 Opinie na ten temat czy to zdrowe są różne. Ja dobrze się czuła na tej diecie, teraz mam nadzieje ze bedzie tak samo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marzycielka60 Napisano Kwiecień 27, 2014 Z takiego restrykcyjnego planu może wyjść niezły kompuls. Lepiej powoli dążyć do celu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zdecydowana_ Napisano Kwiecień 27, 2014 Kompulsywne jedzenie to mój problem, nawet jeśli odchudzam się mniej restrykcyjnie. Od jutra zaczynam, wiem ze tym razem sie uda, chce tego. Mam 1,5 miesiąca, i za ten czas chce wygladac najlepiej jak to tylko mozliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2014 i jak Ci idzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2014 "ale to co robisz to jest zdrowe odchudzanie widac ze sie nie znasz" OC***AŁAŚ? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Szaszasza Napisano Kwiecień 29, 2014 Zdecydowana I co ?czy sie odchudzasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach