Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet mojej siostry ma 55 lat i jest caly siwy ma dorosle dzieci ona ma 30

Polecane posty

Gość gość

Odbiło jej czy jak? Jak przetłumaczyć jej, że to nie ma sensu? Gosćiu nie dość , ze jest stary to jeszcze brzydki!!! I p******i jakies farmazony, ogolenie wygląda na dziwaka. Czy był ktoś w podobnej sytuacji? Boję się , ze nasi rodzice na zawał zejdą jak się dowiedzą!

Gość gość
w czym to przeszkadza :)

Gość gość
We wszystkim. Rzygac mi się chce jak patrze na tego gościa. No i do tego wstyd po rodzinie.

Gość gość
ja mam 30 lat i chyba bym sie porzygala jakbym miala isc do lozka z 55latkiem...

Gość Shoshana
to nie jest Twoja sprawa, tylko Twojej siostry. nic Ci do tego, z mężczyzną, w jakim wieku ona się chce spotykać. dopóki nie pyta Cię o rade, nie masz prawa się wtrącać.

Gość gość
A ja jestem kobieta i mam 54, a moj amant 29. I co? Dobrze nam razem już od 5 lat. Tyle, że nikt o tym nie wie. Zero krytyki i pukania się w głowę

Gość gość
No więc w takim razie wyobraźcie sobie, ze np. wasza córka, siostra, matka idzie do łóżka ze starym dziadkiem dwa razy starszym od siebie i taki obleśny dziad ją doopczy. Wtedy postawicie się może w mej sytuacji. A do tej pani co chadza do łóżka z chłopakiem w wieku swego syna - dlaczego w takim razie to ukrywasz skoro nikt nie wie? Widocznie to dla ciebie wstyd.

Gość gość
btw czy takiemu gościowi w ogole staje? chyba bez wiagry się nie obejdzie...

Gość gość
indywidualne podejście ...

Gość gość
54 latka. Nie wstyd, tylko szczęście. Ale nie mogę Jego stawiać pod pręgierzem. Jego byście zaszczuli. A tak, mamy swoje małe, słodkie sz częście. Nikomu krzywdy nie robimy. On wolny, ja też

Gość gość
i zapewne wyglądacie jak babcia z wnuczkiem.******* takie stare pr***no bleeeeeeeeeeeeee koles ma chyba nierówno pod kopula.

Gość gość
Sorry, ale koles chyba nie zaznal bliskości matki w dzieciństwie. są takie zboczenia.

Gość gość
tzn ja bym nie mogła, nigdy! i nie rozumiem jak można z takim starym, ale jak widać niektórym tak dobrze

Gość gość
Jest przystojny, wykształcony i ma kase. Wiele razy się zawiódł na młodych dziewczynach. A ja go nie oszukam, nie zdradzę, nie zajdę w ciążę. On jest ciekawy świata, ja też i chętnie się dzielę z nim wiedzą. Prócz seksu rozmawiamy bardzo dużo, dużo. I on ZAWSZE dziekuje mi za spędzoną noc

Gość gość
Tu już nawet nie chodzi o wiek, bo jeszcze to z bolem ale bym zrozumial. Ale gość jest cały pomarszczony i nieatrakcyjny. Ubiera się jak dziadek - w jakieś tatusiowskie koszule i kamizelki. I perdoli farmazony niby jaki to on inteligentny .

Gość gość
54 latka. A ja noszę się jak młoda dziewczyna, tylko nie ta współczesna. Makijaż tylko dyskretny. Żadne mini, dżinsy albo romantyczna spódnica. Włosy blond w kitkę. Prostota. Prawda, szczerość, uczciwość. Nie kocham go, ani on mnie. Ale mamy ogrom sympatii do siebie i pożądanie

Gość gość
54 latka. A ja noszę się jak młoda dziewczyna, tylko nie ta współczesna. Makijaż tylko dyskretny. Żadne mini, dżinsy albo romantyczna spódnica. Włosy blond w kitkę. Prostota. Prawda, szczerość, uczciwość. Nie kocham go, ani on mnie. Ale mamy ogrom sympatii do siebie i pożądanie

Gość gość
54 latka - chwalisz się czy żalisz? Co do mini to zrozumiałe.

Gość gość
bardziej rozumiem chłopaka za starszą niż młodą ze starym facetem. Starsze kobiety sa czesto niezwykle atrakcyjne a faceci no, hmmmm nie nawet jak sie starają to oni są oblesni a babki nie, one mająklasę, starszy pan zawsze tatuśkowaty- oczywiście to moja opinia

Gość gość
Gościu masz racje, ale tamten facet to jest gorzej jak tatuśkowaty. On wygląda jak dziadek! I te białę włosy - wygląda jakby farbą sobie pomalował.

Gość gość
A ja jestem kobieta i mam 54, a moj amant 29. I co? Dobrze nam razem już od 5 lat. Tyle, że nikt o tym nie wie. Zero krytyki i pukania się w głowę xx Powinnaś się wstydzić. Poza tym ten chłopak to zwykły zbok i fetyszysta, podniecają go stare baby, to zwykły zboczeniec, chwalić się, że śpisz ze zbokiem? Jak dobrze, że moja matka jest normalna, jest w podobnym wieku co ty i by cie wyśmiała jaka jesteś, stara i głupia. W takich chwilach doceniam moją matkę, że jest NORMALNA, nie ma żadnych zaburzeń psychicznych.

Gość gość
Jezu, o tym samym sobie pomyślałam... Moja mama ma 55 lat. Gdyby do chaty przyprowadziła 29 letniego chłoptasia... Maskara. 54 latko - mam nadzieję, ze nie masz dzieci! Bo w przeciwnym wypadku, gdyby się dowiedziały to traumę by przeżyły. Piszę teraz serio i szczerze.

Gość gość
ja mam takiego wujka miał ok 50 a jego nowa baba .. moze ze 20 kilka.. zrobił jej dwoje dzieci , ona młodsza od jego córki ohyda,ona jest z nim nieszcześliwa bo nie dość ze stary to p******y

Gość gość
54 latka. O moim amancie nikt nie wie. Spotykamy się tylko w hotelach, daleko od domu. Nikt, nigdy ze znajomych razem nas nie widział i nie zobaczy. Życzę wielu młodym parom tyle radości ile my sobie dajemy teraz po 5 latach tego romansu :)

Gość gość
Nie twoja sprawa. Nie masz własnego życia i własnego faceta?

Gość gość
mam ale i wstyd w rodzinie kumasz?

Gość gość
Ja jestem facetem - to po pierwsze, więc faceta nie mam i mieć nie będę. Mam za to żonę i zdziwię cię - ale ona także nie akceptuje tego związku.

Gość gość
54 latko - o jakiej radości ty mówisz? To raczej jest kwalifikowane jest jako zaburzenie psychiczne. Ale jedno się zgadza- ludzie psychicznie chorzy są bardziej szczęśliwi od tych normalnych podobno. Zyczę szybkiego powrotu do zdrowia.

Gość gość
54latka ty masz poziom umysłowy 15 latki, jesteście siebie warci, ty stara i głupia, on zboczeniec fetyszysta. Moja matka ma 57 lat i tyle samo lat ma jej psychika, natomiast ty jesteś infantylna i niedojrzała, skoro sypiasz z kimś kto by mógł być twoim dzieckiem. Kobieta dojrzała psychicznie by w ogóle nie zadała się z kimś dwa razy młodszym. Nie ma chyba nic bardziej żałosnego jak baba 54 lata, która ma psychikę 15 latki. A ten twój fetyszysta i tak cię zostawi jak mu się znudzisz, bo to nie miłość tylko prymitywne zboczenie 29latka, którego podniecają mamuśki.

Gość gość
54 latko - proszę napisz, ze nie masz własnych dzieci, bo w innym wypadku nie będę mogł zasnąć spokojnie.