Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze dziwi mnie skrajny najazd i nienawiść żon do kochanek na kafe

Polecane posty

Gość gość
ale jak bys sie urodziła w islamie inaczej bys postrzegała swiat . a ze islam to najwieksza religia swiata wiec miliardy ludzi nie mogą sie mylic ! głupotą było by przypisywac sobie racje bez trzezwego spojrzenia na swiat . x Miliardy much również nie mylą się,weź z nich przykład.

Gość gość
Pizza Capriciosa "po pierwsze to jest mąż swojej żony i ojciec ich dzieci,ona nikomu nie roz******la małżeństwa w przeciwieństwie do szmaty" xxx Podpisanie papieru w urzędzie albo blablanie w kościele nie oznacza, że jakikolwiek człowiek jest TWÓJ. Człowiek należy tylko sam do siebie i SAM O SOBIE decyduje. Wbij sobie to do tej tępej mózgownicy. xxx A ty szmato wbij sobie do tępej mózgownicy że facet który podpisał akt małżeństwa albo złożył przysięgę w kościele jest żonaty i jego penis powinien być między nogami u żony, a nie w twojej kooreskiej mordzie :D

Gość gość
Każda kobieta chce doświadczonego und sprawdzonego faceta więc kobiety powinny mieć dostęp do żonatych!

Gość gość
>>A mnie poraża język ŻON i MATEK. Jak czytam jak jakaś mamuśka z 3 bachorów pisze o innej kobiecie : wór na spermę to ja naprawdę współczuję tym dzieciom patologii w jakiej przyszło im się chować.<< a mnie przeraża agresja i wulgarność kochanek w tym temacie.od samego początku wyzywają żony od kretynek idiotek ułomnych itd. widocznie im dłuższy weekend w samotności tym bardziej stają się sfrustrowane a że żadnych praw nie mają to jedynie na forum mogą się wyładować anonimowo x >>I po drugie primo: nie wiem kto pisze takie bzdury, że jak rzekomo żona dowie się o zdradzie to ma klasę i odchodzi smiech.gif Normalnie się uśmiałam. Nie znam ani jednego takiego przypadku - za znam tysiące historii zdradzanych żon, które trzymają się gaci łajdaka.<< żona nie odchodzi bo żadna normalna kobieta nie odejdzie z własnego domu. żona wywala męża łajdaka tylko że łajdak szybciutko zbiera swoje szmaty które wyfrunęły przez okno układa je z powrotem w szafie i błaga żonę o wybaczenie a kochankę wyzywa od najgorszych twierdząc że to on go kusiła i uwiodła bo robiła mu loda w kiblu zaraz gdy skończył sikać i jeszcze nie zdążył schować fujary do rozporka

Gość gość
co jest krzywdom w naszej kulturze w innej nie jest ! kiedy to zrozumiesz ? tam jest legalne posiadanie wielu zon np. *** To wypad prymitywna qrwo do haremu jakiegoś zboczeńca, a nie zawracasz dope żonatemu Polakowi

Gość mdnd
nie tym tonem szmato , pomiocie burej suki i psa polnego , tu nie chodzi o to by kogos wyganiac bezmuzgu , a o to , ze tak cie ukształtowano , co nie znaczy ze dobrze i ze wszyscy inni to idioci

Gość mdnd
gość . x Miliardy much również nie mylą się,weź z nich przykład. xxx jestes idiotką , rozmawiamy o ludziach a nie o muchach .

Gość gość
kochanki są fajne gdyby nie one, nie byłoby kogo rżnąć na boku, jak żona nie może albo nie chce

Gość gość
dsyłam do artykułu na Sfora,linka nie można wkleić.Tradycyjnie,prawdę cenzuruje się,czyli uznaje za spam.

Gość gość
a co jest prawda ? dlaczego kogos kogo wlasna zona , albo maz nie zadowala jak w łózku tak w zyciu , kogos kto znajdzuje sobie jak pocieszenie , tak normalnosc zwie sie zwyrodnialcem , bo co ? bo smiał sobie włozyc do innej dziurki ? nikt nie jest niczyją wlasnoscią , kazdy moze robic co chce , ty nie musisz zyc z kims kto ma kochankę - nie ma przymusu !

Gość gość
wiec zabierz dzieci , ale juz po rozwidzie bedziesz w kwesti wiary jezeli jestes katoliczką - cudzołoznica ! jezlie znajdziesz sobie kogoś innego , bo tak to jest , nie mozesz przyjmowac komuni , grzechy cie odpuszczone nie zostana w kwesti cudzołustwa itd . :)

Gość gość
bowiem sypiac mozesz tylko bez grzechu z slubnym - czyli mezem . masz wybór , mozesz tez z wiary wystąpic :) wszystko mozesz !:)

Gość gość
i mało ktora sie nie zastanowi dlaczego jej ukochany poszedł w długą ? co sie stało ? czego mu brakowało ? i niechaj mi zadna nie wmawia , ze nie bylo znaków wczesniej , były tylko wy je ignorujecie ! z waszego punktu widzenia wszystko przeciez jest ok:)

Gość gość
Nie usprawiedliwiajcie się katolicką papką cudzołożnicy:D.

Gość gość
gość a co jest prawda ? dlaczego kogos kogo wlasna zona , albo maz nie zadowala jak w łózku tak w zyciu , kogos kto znajdzuje sobie jak pocieszenie , tak normalnosc zwie sie zwyrodnialcem , bo co ? bo smiał sobie włozyc do innej dziurki ? x Przeczytaj co miał autor na myśli,potem odnieś się do wypowiedzi.Robicie taki bałagan,że żal to czytać.

Gość gość
gowniarstwo sie wypowiada nie majac pojecia o problemie :D

Gość gość
Nie zawsze chodzi o seks, ja się zakochałem w innej. A seks z żoną miałem bardzo dobry. Z tą drugą taki sobie, ale jeśli się kocha to jest piękny.

Gość gość
mdnd nie tym tonem szmato , pomiocie burej suki i psa polnego , tu nie chodzi o to by kogos wyganiac bezmuzgu , a o to , ze tak cie ukształtowano , co nie znaczy ze dobrze i ze wszyscy inni to idioci **** Stul parszywego ryja qrwo śmierdząca spłodzona ze zbiorówki zapijaczonych meneli w ciemnej bramie i dlatego z gownem zamiast mózgu. Wypad do burdelu, bo tam twoje miejsce, a nie kity w necie wciskasz. Ciebie żaden nie weźmie za żonę ani do nawet do haremu, bo za duży smród by się za nim ciągnął.

Gość gość
>>nikt nie jest niczyją wlasnoscią , kazdy moze robic co chce , ty nie musisz zyc z kims kto ma kochankę - nie ma przymusu !<< powiedz to suko jego żonie ale prosto w oczy to ci to twoją rozszczekaną facjatę zamieni w ryja buldoga angielskiego już się dzikie korffy zleciły i ujadają jak wściekłe jedna przez drugą.

Gość gość
to mi się podoba,tylko czy takie szmacisko coś zrozumie? ma rozumek między nogami

Gość gość
ty nie musisz zyc z kims kto ma kochankę - nie ma przymusu !<< ' k***a w małżeństwie? kopa w d**ę suko!

Gość gość
Kobiety się wyzywają a d**ek ***** je obie zaś porządni mężczyźni sa sami takie jest życie

Gość gość
jak już to kobiety z qrwami się wyzywają

Gość gość
Nie najezdzam na nikogo ale nie mam za grosz szacunku dla kobiet wlarzacych Do czy zaciagajacych zajetych facetow Do lozka.

Gość gość
podoba mi się słowo 'zaciągających"

Gość gość
zgadza się, żaden kochanek nie uważa swojej kochanki za k****ę to panie na siebie tak mówią

Gość gość
zgadza się, żaden kochanek nie uważa swojej kochanki za k****ę x możesz być pewna, że na 100% tak cię właśnie nazywa gadjąc z kumplami :D

Gość gość
żebyś się nie zdziwiła jak o Tobie mówi z kumplami żoneczko.

Gość troche odpowiedzialnosci
A moze tak troche odpowiedzialnosci za swoje czyny i swoje malzenstwo? Poza specyficznymi przypadkami zdradzaja osoby, ktore sa nieszczesliwe w malzenstwie. Moze i wspolmalzonek nie ponosi winy za zdrade ale za to jak sie uklada w malzenstwie juz tak...