Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mało jest teraz prawdziwie oryginalnych ludzi

Polecane posty

Gość gość

Taka prawda. Nawet jeśli niektórzy się za takich uważają to i tak potem okazuje się, że mają podobne zainteresowania jak reszta "oryginałów", czyli manga, anime, Wikingowie, fantastyka itp.

A co złego widzisz w zainteresowaniach tych ludzi?Ważne,że w ogóle mają jakieś zainteresowania,przynajmniej mi się tak wydaje.

Gość gość
Nic złego nie jest, tylko że śmieszy mnie, że takie osoby często uważają się za inne od reszty.

A ty nie jestes malo oryginalana ? Piszesz jako miliardowy pomaranczowy gosc .Mnie tu nie lubia,za to ze powiem kazdemu prawde w oczy. Ze mam swoje zdanie i zalogowany nick. Jak sie nie maja do czego doczepic to pisza ze moj maz jest bogatym holendrem :D Furory nie zrobilas.

No jednak myślę,że w pewnym sensie są inne,szczególnie kiedy identyfikują się z postaciami np.mangi.W Polsce coś takiego nie przejdzie :).

Gość gość
ja się obracam wśród samych oryginałów ,nie są to "łatwi" ludzie,ale na pewno ciekawi

Gość AllaNz_
prawdziwie oryginalny bedzie pierwszy byly polski premier lub prezydent ktory zdecyduje sie na wydanie ksiazki pt bylem pionkiem

Myślę, że ludzie mówią w kontekście swojego środowiska, więc jeżeli jest się jedyną osobą w danej grupie znajomych która pasjonuje się origami to jest to oryginalne.

Gość gość
Cóż takie życie, szkoła później praca, indywidualność jest tępiona w człowieku od maleńkości

Gość gość
Ja jestem od ładnych kilku lat fanką m&a. Konkretnie od czasów Czarodziejki z księżyca :P Kiedyś ludzi zainteresowanych tym tematem było bardzo niewielu... Dopiero niedawno został spopularyzowany. Z jednej strony fajnie, bo mam z kim o tym porozmawiać, a ci, którzy kiedyś śmiali się, że oglądam "chińskie bajki" pytają mnie co mogę polecić :D :P a z drugiej właśnie, moje hobby straciło na oryginalności. Coś za coś. I tak uważam się za dość nieprzeciętną osobę :P