Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weronika90

Odchudzanie kto ze mna grupa wsparcia

Polecane posty

Gość Kleo85
Cześć... Kaja oj wiem o co chodzi :( u mnie też ten problem się pojawia. Mówię sobie, że zjem jedno ciastko a potem idzie jeszcze jedno i następne,ale jak już mi się zdarzy to odstawiam wtedy np podwieczorek lub jem połowe porcji obiadowej- zależy o której coś podjem. Wczoraj nawet po 18 zjadłam kiełbaskę z grilla, dość dużą... ja uważam, że najlepiej to jeść wszystko w mniejszych ilościach inaczej rzucimy się na jedzenia jak będziemy sobie odmawiać wszystkiego. Śniadanie za mną. Kromka ciemnego chleba żytniego, 100 gram serka gruboziarnistego z małym pomidorem.Całość wymieszana i przyprawiona pieprzem. Ewa u nas nie ma bielucha.

Na obiad cukinia, gotowane udko bez skóry i surówka zamiast makaronu.

No właśnie co z tym bieluchem, ja również nigdzie nie widziałam. Ja dopiero śniadanie 1 kromka chleba z masłem 100g. ogórka i 200g. pomidorów z solą i pieprzem

puk, puk... Dzień dobry, nieskromnie spytam czy mogę się do Was przyłączyć? pozdrawiam Anna

Aniu myślę że tak, każdy mile widziany kto chce gubić kilogramy :) i kto będzie wspierał i motywował np. mnie

z jakiej wagi startujesz i jaką dietę rozpoczęłaś lub chcesz rozpocząć

Gość kLEO85
Aniu witamy serdecznie. Napisz coś o sobie. U mnie ok. Zjadłam nawet placka drożdzowego (zamiast podwieczorka) jutro ważenie- o kurdę :P

Czesc ania jasne ze mozesz do nas dołączyc, napisz coso sobie i dopisz sie do tabelki naszej, ciekawe jakie beda nasze wyniki jutro pozdrawiam

Tez chce zrzucić kilka cm przede wszystkim z ud. (będzie ciężko) pochwale się ze dziś zrobilam caly trening 14 min z daily miley Cyrus wlegs. (byłam cała mokra ale jaka szczęśliwa) i do tego z ta samą 5 minutowy abs ufff ;))) najważniejsze sa ćwiczenia i dobrze zbilansowana dieta.. Dużo warzyw, owoców, białka i wody. Zero słodyczy gazowanych napojów i wszystkiego co zawiera dużo tłuszczu i mąki Życzę sukcesów wszystkim którzy walczą o lepsze i zdrowsze cialo ;*

KLEO 15.03.2014........113KG......-0,7......85,8KG.....75 KG EVKA30 05.05.2014......87KG.......-0.5......77,4KG.....75KG GRAZIA 01.07.2014......77KG......77,8KG............58KG AGULA 28.06.2014.......76KG......-0,9......69,4KG.......65KG p3r3lci4 02.07.2014.....128.2kg....-2,9!!.....122,2kg.......110kg Agata84 01.07.2014.....120.5kg......-1.2 .....114.5kg......99kg lady xxl 03.07.2014.....113kg........-3,0......110kg.......100kg Czesc kochane o poranku, lecedzis na wage troche zrezygnowana po tygodniowych grzeszkach typu CALA paczka orzeszków solonych, flipsy, podjadanie , modle sie zeby nie było wiecej niz tydzien temu, i powiem szczerze ze jest lepiej niz sie spodziewałam 0.5 na minusie, dobre i to byle do przodu. od tego momentu ostro biore sie za siebie, bo ostatnio pofolgowałam na całej linii oprócz wazenia robie bilans mierze co tydzien talie biodra wode tłuszcze i miesnie i znow ubyło tłuszczu a przybyło wody i miesni i 1 cm z bioder. jeszcze 2,5 kg do pierwszego mojego celu.

mysle ze założycielka topiku byłaby z nas dumna ze sie tak trzymamy i podtrzymujemy jej watek szkoda ze jej nie ma z nami... bieluch to taki serek biały gładki naturalny, ma konstystencje taka ze mozna go smarowac na kanapce, rownie dobrze mógłby to byc twarozek z serka białego i mleka zmiksowana na gładka mase. Kleo jak po linea? ile dałas za ten preparat ? warto było?

Cześć. Już jestem po porannym ważeniu, zmierzę się 1 sierpnia czyli równo miesiąc od rozpoczęcia odchudzania. Diety się trzymam, codziennie jeżdzę na rowerze ( oprócz niedziel ) więc jest dobrze. W tym tygodniy spadek - 1.6 kg, będę probowała do końca miesiąca zejść poniżej 110 kg. Dziś zapowiada się kolejny upalny i duszny dzień - jak dla mniej jest trochę za gorąco, ale już lepsze to niż snieg po kolana i brak odśnieżarek - w lutym tak mnie zasypało że przez tydzień byłam odcięta od świata a mieszkam niecały kilometr od miasta :) Pozdrawiam KLEO 15.03.2014........113KG......-0,7......85,8KG.....75 KG EVKA30 05.05.2014......87KG.......-0.5......77,4KG.....75KG GRAZIA 01.07.2014......77KG......77,8KG............58KG AGULA 28.06.2014.......76KG......-0,9......69,4KG.......65KG p3r3lci4 02.07.2014.....128.2kg....-2,9!!.....122,2kg.......110kg Agata84 01.07.2014.....120.5kg......-1.6 .....112.9kg......99kg lady xxl 03.07.2014.....113kg........-3,0......110kg.......100kg

Gość kleo85
KLEO 15.03.2014........113 KG......-0,8......85 KG.....75 KG EVKA30 05.05.2014......87 KG.......-0.5......77,4 KG.....75 KG GRAZIA 01.07.2014......77 KG......77,8 KG............58 KG AGULA 28.06.2014.......76 KG......-0,9......69,4 KG.......65 KG p3r3lci4 02.07.2014.....128.2 kg....-2,9.....122,2 kg.......110 kg Agata84 01.07.2014.....120.5 kg......-1.2 .....114.5 kg......99 kg lady xxl 03.07.2014.....113 kg........-3,0......110 kg.......100 kg Ewa oj to faktycznie powolgowałaś sobie :D nie Ty jedna :D U mnie nie źle. Myślałam, że będzie mniej. To nie początki, nie będziemy zrzucać po 2 kg. Teraz zrzucamy tłuszcz a nie nadmiar wody. Gratuluje i oby do przodu na minusie.

Gratulację :) Ewa za Lineę dałam 29 zł w promocji- 60 tabletek na cały miesiąc. Widzę, że pomaga. Nie rzucam się tak na żer :) i dużo sikam, prawie co godzine- działa moczopędnie. Normalnie koszuje u nas w aptece 38 zł ale zakupiłam w innej. karmisz nadal? unikaj Ewa soli ile możesz

KLEO 15.03.2014........113KG......-0,8......85 KG.....75 KG EVKA30 05.05.2014......87KG.......-0.5......77,4KG.....75KG GRAZIA 01.07.2014......77KG......77,8KG............58KG AGULA 28.06.2014.......76KG......-0,9......69,4KG.......65KG p3r3lci4 02.07.2014.....128.2kg....-2,9!!.....122,2kg.......110kg Agata84 01.07.2014.....120.5kg......-1.6 .....112.9kg......99kg lady xxl 03.07.2014.....113kg........-3,0......110kg.......100kg

Hej laseczki) Ja po dzisiejszym ważeniu jestem bardzo zadowolona. Bałam się ,ze dopadnie mnie zastój , ale narazie- na szczęscie- nie:) Pilnuje dietki, nie mam napadów głodu i nawet do słodyczy mnie nie ciągnie. dzis na wadze mniej 1,6 kg. KLEO 15.03.2014........113KG......-0,8......85 KG.....75 KG EVKA30 05.05.2014......87KG.......-0.5......77,4KG.....75KG GRAZIA 01.07.2014......77KG......77,8KG............58KG AGULA 28.06.2014.......76KG...... -1,6......67,8KG.......65KG p3r3lci4 02.07.2014.....128.2kg....-2,9!!...122,2kg.......110kg Agata84 01.07.2014.....120.5kg....-1.6 .....112.9kg......99kg lady xxl 03.07.2014.....113kg........-3,0......110kg.......100kg

Agula, Agata wspaniale wyniki. Kleo masz racje nam troche trudniej bedzie teraz bo ja juz zaczynam czwarty miesiac diety a ty jeszcze dłuzej sie odchudzasz. Chociaz uwazam ze 0.9 to i tak ładnie dzis u mnie na obiad barszcz czerwony z ziemniakami - poszłam na łatwizne dla wszystkich zupa . w lodówce pustki - nie mam warzyw owoców nabialu ani chudej wedliny ani piersi a woda mi sie konczy ale jest tak duszno i parno ze nie chce mi sie jechac na zakupy.

Hej dziewczyny,jestem żyję :) Nie odzywałam się bo przez tydzien mialam mocno ograniczony dostep do internetu (bylam w Polsce),tablet nie chcial wspolpracowac i laptopa od tesciowej pozyczalam. A po powrocie powoli ogarniam duza ilosc maili w skrzynce. Postaram się zaglądać do Was częściej :) Widze rankingi.Super :)

Gość Kleo85
hej u mnie ok,nie podjadam, pilnuje godz posiłków, pije dużo wody,oby tak dalej jak wam dziewczyny idzie? Ewelina witaj...

i bardzo dużo spaceruje wózkiem (zamontowałam spacerówke) wczoraj chodziłam 3 godz :D przedwczoraj nie mniej Spodziewam się dobrych wyników na następny pon. Ogólnie to mam teraz mniej czasu na forum, ale zawsze postaram się odezwać Pozdrawiam

Kleo zainstaluj w telefonie aplikacje do chodzenia.Ja mam mapmywalk inni widzialam ze uzywaja endomondo. Moim zdaniem jedno i drugie jest super,pokazuje ile przeszłas i ile spaliłas kalorii,co przy odchudznaniu jest bardzo pomocne no i nieukrywam aplikacje motywuja :)

Gość gość
dziewczyny polecam wam ketony malin raspberrybio5 - jedyne tabletki, na ktorych schudlam

Gość evka30
Witajcie kochane. Kleo zazdroszcze ci tych spacerów , ja nadrabiam raczej aktywnoscia w domu dzis pomyłam juz wszystkie okna i "ogarnełam" w półkach w kuchni sypialni, i u starszego syna posegregowałam zabawki. imslim zainstalowałam sobie to o czym mówiłas musze wypróbowac Grazia, p3 i Lady czekam na wasze wyniki z poniedziałku bo chciałabym zrobic ranking i jestem teraz w kropce bo nie mam "danych" waszych jakiekolwiek by nie były podajcie je prosze. pozdr.

1 miejsce Agata i Agula 2 miejsce Kleo 3 miejsce i zarazem ostatnie Evka zrobiłam ranking z wyników jakie posiadam bo jest juz czwartek, mam nadzieje ze w nastepny poniedziałek bedzie lepiej z frekwencja, moze ktos nowy do nas dołączy serdecznie zapraszam.

Kleo ja tez pilnuje godzin posiłków i staram sie nie podjadac a jak juz to napewno nie słone orzeszki ( nie wiem co mnie wtedy naszło bo nawet za nimi nie przepadam, ) ale słone ma to do siebie ze jak sie zacznie ciezko skonczyc z nowosci - uzywam pas wibrujacy i zarejestrowałam sie na vitalii i pije sporo czerwone herbaty ze dwa kubki dziennie staram sie,

Gość kLEO85
Hej Ewa karmisz? nie wiem czy przy karmieniu można pić czerwoną herbatę. Mówią, że zielona lepsza. Ja jestem przed okresem. Mam taki wielki brzuch, że szok. Dzisiaj zjadłam 30 gram cipsów- 160 kcal. I na tym skończyłam- za karę na kolacje mam 200 gram surówki- 180 kcal U nas leje od wczoraj CIEKAWE DLACZEGO RESZTA DZIEWCZYN SIĘ NIE ODZYWA???

Evka30 To bardzo dobrze że masz stałe pory posiłków-ja tak samo robie i dzięki temu nie podjadam Jak tam aplikacje do chodzenia,używałas juz? Kleo- Surówka za kare ? :( Zdrowe jedzenie nie ma byc kara bo inaczej nie przyzwyczaisz sie do zdrowego jedzenia. "za kare" możesz więcej się ruszać np dodatkowo 15 przysiadów i 15 pajacyków (żeby wspomóc spalic te chipsy :) ) U nas jutro ostatni dzien roku szkolnego i nareszcie wakacje :) juupi z aktwnosci fizycznej do wrzesnia bede miala tylko rower :) U mnie dziś na obiad placki z cukinii z sosem czosnkowym :) troszke zmienilam jak to zwykle ja oryginalny przepis i dodalam do placków otreby żytnie i make razowa (zamiast pszennej). Na talerzu mam 3 z 8 :) Nie wiem czy zobaczycie zdjecie http://instagram.com/p/q1QRmfK8wQ/ szkoda ze nie mozna tutaj wrzucac zdjec

Gość Agula
Hej laseczki- jestem:) Dietke , trzymam dalej, nie grzeszę jak narazie:)

Gość kleo85
za kare miałam na mysli to, że tylko zjem surówke a nie pyszny kawałek chleba :)