Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Weronika90

Odchudzanie kto ze mna grupa wsparcia

Polecane posty

Kleo nie wiem jak to w sumie jest z ta herbata, ma艂ej nic nie jest , jedni m贸wia nie wolno inni ze mozna - ja jem og贸lnie juz wszystko - i fasolke i boberek sie zdarzy i rozpuszczalna kawke z rana inaczej nie da艂abym rady otworzyc oczu, a tw贸j maluch jak ci spi? co ile go karmisz w nocy? Imslim zainstalowa艂am endomondo i czekam na 艂adniejsza pogode zeby go odpalic zeby gdzies wyjsc bo u mnie pada ciagle. a ty Imslim gdzie mieszkasz? w Polsce? ostatnio przymierza艂am stare ciuchy zakopade na dnie szafy i o dziwo wszystko 艂adnie zacz臋艂o pasowac, tak sie ciesze. jeszcze dwa miesiace temu ubra艂am jasna lekka bluzeczke a tu patrze ledwo sie w nia mieszcze i ta ogromniasta oponka na brzuchu masakra zdje艂am szybko, a teraz ta sama bluzka slicznie na mnie lezy. moj ojciec m贸wi "no na szczup艂ym wszystko 艂adnie lezy" i ma racje,

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Kleo85
Cze艣膰 :) u nas zn贸w pada :P Ewa ile fili偶anek herbaty wypijasz? czerwonej nale偶y pi膰 od 3-6 fili偶anek, po posi艂ku :) pami臋tam jak j膮 pi艂am z firmy Bio Active (chyba) li艣ciast膮. W sumie to mo偶e sobie zakupie i b臋d臋 po pija膰 dzi臋ki czemu oducze si臋 od kawy. Imslim :) ch臋tnie bym wczoraj do tej sur贸wki zjad艂a kawa艂ek pysznego, 偶ytniego chlebka, ale g艂upia ja wybra艂am cipsy i za kar臋 zrezygnowa艂am z chlebka. Pewnie szybko i z doskoku pisa艂am... nie chce wr贸ci膰 do tego co jad艂am, ale z drugiej strony wiem, 偶e jak b臋d臋 sobie odmawia膰 paru cips贸w to zjem w ko艅cu ca艂膮 pake i dlatego czasem jem co艣 co jest zakazane bo znam si臋 na tyle, 偶e mimo mojej silnej woli z艂ami臋 si臋 - jak to zawsze przed miesi膮czk膮. Jak jutro nadejdzie to ochota na z艂e jedzenie mi minie. Kochane jak Wam idzie, jak膮 macie pogod臋?

Udost臋pnij ten post

My艣la艂am, 偶e nie karmisz... m贸j ma艂y wstaje mi do mleka ok 2 w nocy a rankiem o 6:15 ju偶 jest wyspany :) on du偶o je rano ok 6 mleko 9 szkalnka kaszki pszennej 12 obiadek ok 330 gram 14 jogurcik z deserkiem 17 mleko 19-20 mleko ja dzisiaj za艂o偶y艂am spodnie kt贸re 4 lata czeka艂y na mnie w szafie. Mina te艣ciowej bezcenna. Ona nie wierzy w艂asnym oczom, 偶etyle schud艂am.

Udost臋pnij ten post

Evka30 mieszkam w UK. Od kilku dni mamy upaly (tzn ok 25-26 st) zazwyczaj u nas pada wiec zaden deszcz mi nie straszny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kleo85
Witam u nas na reszcie si臋 wypogodzi艂o. Pod艂ogi pomyte, obiad zrobiony (zupa), ciuszki wyprasowane i tylko spacerowa膰. Ewa kupi艂am wczoraj herbate Big Active Pu-erh czerwon膮 z nutk膮 cytryny, b臋d臋 pi膰. Kawy ju偶 dzisiaj nie wypi艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lady xxl
Witam kochane , ostatnio si臋 zastanawia艂am dlaczego zamiast chudn膮膰 tyj臋 , cho膰 prowadz臋 (prowadzi艂am diet臋) , posz艂am do lekarza , zleci艂 badanie krwi na kt贸rym wysz艂o 偶e jestem w ci膮偶y . Posz艂am do lekarza okaza艂o si臋 偶e 6 tydzie艅 , aktualnie jestem w 8 tygodniu , tylko nie pasuje mi jedno , skoro jestem w ci膮偶y to jakim cudem schud艂am 3kg chyba 2 tyg temu . ?? ;O termin porodu mam na 18 stycznia ; ) czyli odchudzanie na razie musz臋 sobie odpu艣ci膰 , je艣li b臋d臋 mia艂a zachcianki to b臋d臋 oszukiwa膰 organizm ; ) mo偶e p贸藕niej po rozwi膮zaniu b臋dzie mi 艂atwiej . B臋d臋 was odwiedza膰 w miar臋 mo偶liwo艣ci ; ) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kleo85
O Bo偶e Lady :D serdecznie gratuluj臋.Uwa偶aj na siebie,na male艅stwo i prosz臋, zagl膮daj do nas. Napisz czasem... uwa偶aj na to co jesz... ja w dniu porodu wa偶y艂am 125 kg :( min lekarzy nie zapomne do ko艅ca 偶ycia i tego s艂owa ''ile, 125 kg,to sporo!'' Cholera wcinam zn贸w 艣liwki, b贸b i skusi艂am si臋 na camemberta :P A brzuch mam takkkkkkkk wielkkkkkiiiiiii, 偶e szok :o Ewa jak Ci idzie, jak spadek wagi? u mnie bez sza艂u :P

Udost臋pnij ten post

I nie wiem czy dotrwam do wagi 75 kg- tak wolno spada :P PRZEZ 6 i P脫艁 TYGODNIA SCHUD艁AM R脫WNE 5 KG. A mo偶e podawanie wagi co tydzie艅 jest 藕艂e, mo偶e trzeba zmiany wpisywa膰 co 10 dni, jak uwa偶acie? mo偶e to nas bardziej zmotywuje jak b臋dziemy widzia艂y wi臋cej na minusie i wszyscy mi gadaj膮, 偶e ju偶 starczy, 偶e taka figura jest ok, ale chocia偶 jeszcze te 5 kg chce stracic- jak mi si臋 uda,pomy艣le o nast臋pnej 5 na minusie

Udost臋pnij ten post

kaja7737-heh ;-) ano ja :-) Wa偶e 56kg i mam 164 cm wzrostu (wymiary moje biust 87,pas 77cm,biodra 87cm)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agula
Witam:) U mnie w tym tygodniu, tez pewnie spadku nie b臋dzie, acz nie grzeszy艂am wcale. Dopad艂 mnie zast贸j- to normalne na ka偶dej dietce. Organizm zaczyna si臋 bronic, ale jak si臋 to przeczeka to waga zacznie znowu spada膰. Zwa偶臋 si臋 jutro z rana i mo偶ecie to uwzgl臋dni膰 w tabelce, w poniedzia艂ek nie dam rady, bo nie bedzie mnie przez kilka dni. Og贸lnie nie jest 藕le, powiem wiecej jest bardzo dobrze- w ci膮gu miesi膮ca straci艂am 8 kg. Lady- gratulacje, dbaj o siebie:)

Udost臋pnij ten post

dziewczyny wrzucilam ponownie moja diete na bloga,lekko zmieniona od poprzedniej. Wersja letnia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agula
Hej laseczki:) Cisza jak makiem zasia艂 przy niedzieli... Tak jak wspomnia艂am- uzupe艂niam ju偶 dzi艣 tabelk臋- sza艂u nie ma, ale dobre i to. Na wadze mniej-0,7 kg. Pozdrawiam i 偶ycz臋 spadk贸w:) KLEO 15.03.2014........113 KG......-0,8......85 KG.....75 KG EVKA30 05.05.2014.......87KG.......-0.5......77,4KG.....75KG GRAZIA 01.07.2014.......77KG......77,8KG............58KG AGULA 28.06.2014........76 KG....... -0,7......67,1 KG.......65 KG p3r3lci4 02.07.2014...128.2KG....-2,9!!...122,2kg.......110kg Agata84 01.07.2014.....120.5kg....-1.6 .....112.9kg......99kg lady xxl 03.07.2014.....113kg........-3,0......110kg.......100kg

Udost臋pnij ten post

KLEO 15.03.2014........113 KG......-0,8......85 KG.....75 KG EVKA30 05.05.2014.......87KG.......-0.4......77,0KG.....75KG GRAZIA 01.07.2014.......77KG......77,8KG............58KG AGULA 28.06.2014........76 KG....... -0,7......67,1 KG.......65 KG p3r3lci4 02.07.2014...128.2KG....-2,9!!...122,2kg.......110kg Agata84 01.07.2014.....120.5kg....-1.6 .....112.9kg......99kg lady xxl 03.07.2014.....113kg........-3,0......110kg.......100kg szczerze mowiac mysla艂am ze bedzie lepiej bo pod koniec tygodnia mia艂am juz 76,3, tj 1,1 kg na minusie ,teraz jak sie wazy艂am to tez raz waga tak pokaza艂a ale wklejam ten pierwszy wynik, szkoda moglo byc lepiej. Lady gratuluje i powiem ci ze teraz w艂asnie to jest dobry moment na "zmiane nawyk贸w" nie na odchudzanie ! nie jedz tuczacych rzeczy bo sama widzisz jak ciezko zrzucic jeden kg. Kleo fajnie ze pijesz herbatke, ja w ostatnich dniach w艂asnie nie pi艂am ale za to by艂am na ca艂odniowej wycieczce pieszej i troche spacerowa艂am - na szkode zapomnia艂am wziac endomendo Imslim - dzi臋kuje ze nas wspierasz czytam twojego bloga i przejza艂am diete twoja, powiem ci ze ja tez jem owsianke na sniadanie, potem mam troche inaczej, ile kcal ma jeden dzien twojej diety? pozdr.

Udost臋pnij ten post

Ach Kleo mysle ze system poniedzia艂k贸w jest dobry , sama widzisz ze zawsze cosik spada nam z wagi,tydzien w tydzien! a boisz sie ze nie wytrwasz i co jak juz osiagniesz wage i tak musisz dbac o to co jesz i ile bo przeciez nie rzucisz sie na jedzenie w momencie zobaczenia 75. wiesz my juz ca艂e zycie musimy sie kontrolowac. moze potem troche mniej ale jedank my jestesmy bardziej narazone bo znamy smak fast fod贸w i s艂odyczy i "mamy tendencje"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kleo85
KLEO 15.03.2014........113 KG......-0 kg......85 KG.....75 KG EVKA30 05.05.2014.......87KG.......-0.4......77,0KG.....75KG GRAZIA 01.07.2014.......77KG......77,8KG............58KG AGULA 28.06.2014........76 KG....... -0,7......67,1 KG.......65 KG p3r3lci4 02.07.2014...128.2KG....-2,9!!...122,2kg.......110kg Agata84 01.07.2014.....120.5kg....-1.6 .....112.9kg......99kg lady xxl 03.07.2014.....113kg........-3,0......110kg.......100kg hej u mnie co艣 si臋 dziej臋. Odk膮d zacz臋艂am pi膰 czerwon膮 herbate jestem wzd臋ta. W pi膮tek rano mia艂am 84,200 czyli -0,8 kg, ale dzisiaj rano nic mniej tylko od soboty mam ogromny, twardy brzuch. Bior臋 espumisam 4x dziennie. Wiem, 偶e schud艂am bo codziennie waga pokazywa艂a mniej, ale nie mog臋 poda膰 innej wagi. Pewnie woda mi si臋 zatrzyma艂a. Mo偶e jutro rano sprawdze wag臋 i ewentualnie podam. Ewelina :) mam chrupkie pieczywo Sonko, 偶ytnie. Cz臋sto jem na podwieczorek 3 kawa艂eczki Ewka ja nadal pilnuj臋 tego co jem, godzin posi艂kow i wypijam 3 litry wody niegazowanej. Polubi艂am ju偶 takie 偶ywienie, jedzenie i to,偶e mam nad tym kontrole. My艣le, 偶eby wybra膰 si臋 do dietetyczki :) Matko m贸j brzuch wygl膮da jak w 5 miesi膮cu ci膮偶y. Musz臋 poczyta膰 na forach czy ta herbata wywo艂uj臋 wzd臋cia gratulacj臋!

Udost臋pnij ten post

Kleo um贸wmy sie ze np w srode uaktualnimy nasze dane bo ja tez przed chwila mia艂am 0.7 mniej a nie 0,4 kg mniej a jeszcze w pietek mia艂am sporo mniej niz poda艂am. Kleo powiedz mi po co chcesz isc do dietetyczki ? przeciez ty ca艂y czas chudniesz, mysle ze ona ci nic nowego nie powie opr贸cz tego co juz wiesz. wiesz mi by najbardziej odpowiada艂a opcja wazenia przed weekendem, bo w weekendy sobie ociupine odpuszczam, a na poczatku tygodnia "biore" sie za siebie bardziej. Kleo pij moze jedna herbate dziennie, taka ilosc nie powinna ci zaszkodzic a cos tam moze wspomoze.

Udost臋pnij ten post

Ewa to mo偶e tabelk臋 zaczniemy zmienia膰 co pi膮tek a nie co poniedzia艂ek? Po weekendzie to wiadomo,piwko czasem grill,jaki艣 kawa艂ek placka i w pon za艣 wychodzi :D Zdecyduj kiedy poprawiamy tabelk臋 i daj zna膰. Sama nie wiem co mam zrobi膰... chcia艂abym mie膰 typowa diete z wytycznymi :p A tu nie wiem do czego si臋 odnie艣膰... owoc贸w podobno te偶 nie mo偶na jesc do oporu a ja wcinam ile wejdzie :P Marchew zajadam w kg te偶 nie wiem czy powinnam si臋 pochamowa膰. Nie wiem ile placka dro偶dzowego powinnam zje艣膰 偶eby nie zaszkodzi膰 swojej diecie. Takie wiesz, proste, ale ja si臋 na tym nie znam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kleo85
Ewelina przejrza艂am Twoj膮 diet臋 i musz臋 powiedzie膰,偶e moja wygl膮da prawie identycznie :) obiady masz takie jakby艣 widzia艂a co ja jem :D i zauwa偶y艂am, 偶e starasz si臋 jesc normalnie tylko mniej. Ja mielone czy warzywa na patelnie te偶 sma偶e tylko na 艂y偶ce oleju. II sniadanie to te偶 jogurt lub owoc. Dzi臋ki 偶e zrobi艂a艣 tak膮 rozpiske. Teraz wiem, 偶e nie robie b艂臋d贸w :) aaaaaaaaa i podziwiam. DZI臉KI TOBIE NADAL CHUDN臉. TRAFIAJ膭C NA TWOJEGO BLOGA POCZU艁AM SI臉 JAKBY MI KTO艢 DODA艁 SKRZYDE艁!!! OGROMNIE MNIE MOTYWUJESZ. powiedz mi czy stosowa艂a艣, stosujesz balsamy uj臋drniaj膮ce? co艣 mo偶esz poleci膰?

Udost臋pnij ten post

Evka moja dieta ma ok 1200-1400 kcal Kleo-dzi臋kuj臋 za mi艂e s艂owa :) Jak ostatnio by艂am w Polsce tez mia艂am Sonko,biedronkowe te偶 wypr贸bowa艂am -wed艂ug mnie najgorsze.Bardziej przypomina flipsy ni偶 pieczywo chrupkie. Co do balsam贸w nie mog臋 poleci膰 偶adnego.Mam p贸艂 szafki balsam贸w,u偶ytych g艂贸wnie 2-3 razy potem zapominam si臋 smarowa膰 :)

Udost臋pnij ten post

Hej moge przy艂膮czy膰 sie do was? Mam 160 cm wzrostu i 72 kg wagi. Chce schudnac 14 kg . Od wczoraj cwicze a od 2 miesiecy prowadze diete Dukana. Schudlam ok 12 kg. Niestety ostatnio sobie pofolgowalam i nie potrafie sie zmobilizowa膰 do dalszej walki ;) Pomozecie? :)

Udost臋pnij ten post

efcyk pomozemy napisz cos o sobie skad jestes ile masz lat i takie tam,,,, dopisz sie do tabelki , skopiuj ostatnia i wpisz siebie tam, my aktualizujemy wyniki co piatek - tzn uaktuaniamy spadek wagi, pozdrawiam ,

Udost臋pnij ten post

kleo wszystko w nadmiarze szkodzi i za duzo jab艂ek i za duzo marchwi tez ,

Udost臋pnij ten post

Kleo teraz dopiero doczyta艂am,je艣li chodzi o placka drozdzowego czy inne s艂odkosci to nie wskazane jest wogole jedzenie slodyczy bo wlasnie wtedy tracisz efekty swojej diety. Ustal np raz w miesiacu 1 kawa艂ek (celowo napisa艂am raz w miesiacu bo mysle ze nie ucierpi na tym figura) Jesli by艂oby to raz w tyg to bedziesz ca艂y tydzien czeka艂a na ten jeden dzien,z jednego dnia zrobia sie pozniej 2 dni w tyg a z czasem diete szlag trafi... Warzywa/owoce niekt贸rzy dietetycy m贸wi膮 偶eby nie wlicza膰 ich kalorii do codziennego zapotrzebowania ale...s膮 ludzie kt贸rzy warzy zdjedza 5 kg dziennie i wtedy kalorie ida w gore,s膮 inni ktorzy zjedza w ciagu dnia 2 pomidory 1 ogorka i warzywa wychodza im uszami-wtedy mozna nie liczyc kalorii. Czasem dostaje maile z pytaniem,jem zdrowo ale i tak nie chudn臋.Zdrowe jedzenie ma r贸wnie偶 kalorie i tak jak wszystko trzeba jesc z umiarem. Niektorzy mysla ze jak jedza zdrowo to moga jesc na okraglo (bez przerwy) niestety tak nie jest. Kurde rzopisa艂am si臋, dobra juz nic nie pisze bo nie chce wysc na przem膮drza艂膮 :P

Udost臋pnij ten post

co do balsam贸w ja wypr贸bowa艂am z efektimy, dermiki i avonu i zadnego nie polecam,,,,

Udost臋pnij ten post