Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex analny powazne pytanie

Polecane posty

Gość gość

dziewczyny uprawiacie sex analny? ja nie, jakos nie moge sie przekonac po 1 probie nimilej, maz nie namawian mnie ale wydaje mi sie , ze chcialby sprobowac( tak czasem sobie zartujemy i w tych zartach ten temat wychodz) sex mamy bardzo udany, ale ja jakos nie mam ochoty ciekawi mnie,czy uprawiacie sex analny, a jesli tak to robicie to za namowa meza czy sprawia wam to przyjemnsc za odpowiedzi na poziomie gimnazjum dziekuje

Gość gość
Jesli sie nie czyjesz przekonana to odpusc, nic na sile, takie jest moje zdanie.

Gość gość
najważniejsze jest porządne nawilżenie i rozluźnienie się, w moim przypadku na początku nie było to nic przyjemnego, ale i też nie nic bolesnego, za to teraz po kilku latach (oczywiście anal od czasu do czasu) czasem sama zachęcam męża i sprawia mi to przyjemność :)

Gość kika razy to zrobiliśmy
ale dość rzadko nam się to zdarza. Najciekawsze jednak, że to ja wyszłam z inicjatywą, bo chciałam spróbować. Było nawet dobrze, ale bez fajerwerków, czasem jednak mam ochotę,mąż jakoś szczególnie na tą formę seksu nie nalega. W każdym razie myślę, że jeśli chodzi o ból to dużo zależy od mężczyzny i tego jak siędo tego zabiera oraz od rozluźnienia