Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta 35 letnia jest podstarzala?

Polecane posty

Gość gość
śmieszny temat ,autorka ma chyba sporo kompleksów ,ja mam 35 niedawno się rozwiodłam ,cieszę się życiem ile wlezie ,jeżdzę na rolkach ,rowerze , chodzę na basen , robie sobie wycieczki w góry. Promienieje- jak to wygląda z zewnatrz ,nie wiem , nie byłabym obiektywna. Czuje się młodo ,czuje że żyję i taką kobietę widzę w lustrze ,szczęśliwą zadbaną , usmiechniętą i ładną. I wydaje mi się że o to chodzi ,a nie o liczbe zmarszczek czy cyferki. Wiem że jeszcze będę kochana i bedę kochać i spotkam tego jedynego.

Gość gość
kurwfa mam 39 lat ,i ne czuje sie na tyle, z wiekiem sie godze, chodze na zumbe, nie mam zmarszczek, jestem zadbana choc po domu czasem zdarza sie chodzic jak flejtuch, ale mam tez duzo nadwagi ,przydaloby sie 20 kg, schudnac

Gość gość
a ja wam babeczki doradze jakie kosmetyki - krem nivea soft i szampon ,żadnych wynalazków ,serum , revitalift itp pierdół , delikatny make up ,lużny strój i wyglądacie bosko. Moja kumpela ma 30 lat , kupuje te wszystkie cuda ,no stać ją nie powiem ,do tego jakieś garsonki ,kostiumy , same eleganckie ciuchy i firmowe, wygląda staro...nie ubierze dzinsów bo W TYM WIEKU nie wypada już , z luznych butów tylko baleriny, w adaśkach by nie wyszła nawet do ogrodu ,tak samo bez make up , raz mi się przyznała że mąż widział ją tylko raz soute ,przy porodzie,tak to cały czas make up ,a ładna kobieta jest ,tylko zniszczona przez te cudowne kosmetyki

Gość gość
O mamo mam 25lat i nie wyobrazam siebie jako 30letnia babke.ja niechce!:(

Gość gość
bez jaj, mam 38 lat i zdarza sie ze podrywaja mnie 22 latki ;)

Gość gostek lubelski
ja facet 40l,dla mnie 35 letnia cizia była by w sam raz...

Gość gość
jak miałam 28 lat to myślałam że po 35 r.ż będę jakaś kulawa ,chora i w ogóle czas sie pakować :D ,mam 40 i walizki spakowane ,ale na wycieczkę z ukochanym

Gość gość
A ja mam 39 i podrywaja mnie 12latki.a wygladam na 18lat.i co teraz?

Gość paaaaaula
a ja mam 34 i wszyscy mi dają góra 27 i codziennie dostaje mnóstwo propozycji spotkań, piszą do mnie faceci dużo młodzi. Od 10 lat jestem mężatką i mam 7 letniego syna i pomimo tego nie mogę odpędzić się od facetów...więc nie generalizujcie, bo niektóre 20 wyglądają dużo gorzej

Gość gość
Ja was teraz przebije,mam 45lat i prosza mnie o dowod.

Gość gość
każdy po 30 jest już podstarzały. Sama mam 33 lata i chociaż ponoć nie wyglądam na swoje to jednak wiem, że to tylko kwestia czasu aż zmarchy wyjdą. Pocieszę, że faceci w wieku 35 lat wyglądają dużo gorzej, a niezniszczona 35latka spokojnie może poderwać młodszy towar. Jedna z moich koleżanek ma nawet 10 lat młodszego chłopaka :) od jakiś 5 lat :)

Gość paaaaaula
to zależy w dużej mierze od genów i trybu życia, ja nie stosuje nic na twarz odmładzającego oprócz kremu bambino, opalać sie lubie dużo (naturalnie) i też zmarszczek nie widać, dzisiejsze dziewczyny po liceum maja o wiele gorsza i zniszczona twarz i cellulit

Gość Kalikatika
Ja mam 39 lat w tym roku , moje dziecko 5 duzo zależy od zachowania , ubrania i zdrowego wyglądu. Ja uprawiam regularnie sport, dziś na rowerze do szkoły pojechałam ubrana w zielona bluzę z kapturem , czerwone spodnie rurki, wysokie sportowe buty pumy. Włosy mam brązowe postopniowane do łopatek.

A ja a la Maryna bym nie dorwala faceta przystojnego bardzo dobrze zbudowanego,wyksztalconego i na poziomie z dwojiem dzieci gdybym wygladala jak Maryna :) czasem zmeczenhe przy czworce dzieci i nieprzespane noce robia swoje. A po rozwodzie mialam kochanka 7lat mlodszego,tak i jak tu pisze jakas dyiewczyna -tez odzylam ,rower rolki,a teraz jak sie czuje zalezy od moich Maluszknw .- Dziewczyny jakie polecacie maski odzywcze do suchej cery te ktore mozna kupic w uk?

Gość gość
to zależy co się osiągnęło... ja mam świetną pracę, wykształcenie, męża, dziecko, jestem szczupła, niezależna, zadbana.... jakoś nie zależy mi żeby byc młodszą ;) ciesze się z tego co mam ;)

Gość gość
Idz do apteki i kup sobie pojedyncze maseczki nawilzajace la roche posay. Podobna maseczke ma tez avene, ale w tubce. Na sucha skore sprobuj nierafinowane maslo karite (shea butter). Mozesz kupic je na amazon. Bardzo pomaga. Kup sobie nawilzajacy krem do twojej skory, maseczka wedlug mnie az tak nie dziala.

Gość gość
ja mam prawie 30, wyglądam tak samo jak 5 lat temu, nie mam jeszcze zmarszczek, bruzd nosowych, nic mi nie zwisa, biust jedrny, choc dodam, ze nigdy nie bylam w ciąży wiec pewnie dlatego. Nigdy nie bylam na solarium, opalam sie bardzo rzadko przez to czesto slysze komentarze ludzi na ulicy: OPAL sie, blada jestes, jakie blade nogi. nawet jakbym chciala sobie zrobic botoks to nie mialabym gdzie. A taka Doda w moim wieku cala gęba w botoksie i kwasie hialurowym :O weronika rosati tez ma tyle lat co ja i juz pelno zmarszczek. Natomiast moj chlopak troche mlodszy ode mnie, a juz ma cale czolo w bruzdach, zmarszczki kolo oczu, zakola. Wygląda na po 30tce. Wiec to naprawdę zależy.

Gość gość
Maryjo, co do kremów to polecam TKMaxx. Zamiast kupować jakieś L'Oreale, których głównym składnikiem jest tania gliceryna, trzeba poczytać etykietki. Na wysokich miejscach powinny być naturalne składniki, witaminy A (retinol) i E, kwas hialuronowy, masło shea. Ja tak kupuje kremy i jestem bardzo zadowolona. Nikt się za nie nie łapie, bo ludzie lecą na marke :-)

Gość gość
Tylko nie z retinolem jezeli jeszcze nie masz widocznych zmarszczek. Bo skora ci sie do tego przyzwyczai i jak zaczniesz miec zmarchy to bedzie ciezko

Gość gość
O z Maryny zrobiliscie Maryje ;-) Oj Konwalia nie obrazaj sie, nie mialam nic zlego na mysli z ta Maryna. Tak mi sie poprostu kojarzy taka typowa wiejska kobieta, mloda z czerowonmi policzkami i dlugim jasnym warkoczem haha. Mam 34 lata i tez mam dlugie wlosy, ktore nosze rozpuszczone. Sa takie troche za lopatki. Cale zycie mialam taki fryz i jakos nie chce go zmienic. Ale wlosow do pasa sobie nie wyobrazam, nawet jakbym miala super grube. Zauwazylam, ze nawet moje wlosy sa trudne do ogarniecia. Pomimo niby dobrych odzywek i naturalnych i od fryzjera. I mam wrazenie, ze do biura taka fryzura mi nie pasuje i czesto mam spiete. Ale uwielbiam nosic rozpuszczone.

Nie no luzik nie obrazam sie.jestem typowa blondynka naturalna i tez zawsze nosilam dlugie wlosy.teraz przy 1.5blizniakach tez mam zwíazane.w sumie to simddze komus na temacie..

A wogole to moi synowie a jest ich sztuk 4;)tez maja dlugie wlosy,maz niedawna scial a mial piekne blond wlosy na 104cm. Chyba blizej nam do Wikingow,bo racźej nie do hippisow,pomijajac sielska anielska wioche o i szkoda bo mieszkamyy w duzym miescie za granica ..

Gość Romaniuk
Ej nie mówcie tak, że po 50 to co? Ma się do trumny położyć, czy jak? Znam kilka takich babeczek, które są bardziej zadbane niż niejedna 30-tka. I to właśnie one mi poleciły krem do twarzy bee pure i mówiły również o dietkach oczyszczających. Super kobiety :).