Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak usunąć brzydki zapach z pojemnika na mydło w płynie?

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Kupiłam pojemnik na mydło w płynie i nie mogę się pozbyć z niego okropnego smrodu, oraz nie mogę tam nalać mydła, ponieważ kiedy używałam mydła z tego śmierdzącego pojemnika to wysuszyło to moją skórę i miałam całe popękane ręce. Jak się go pozbyć ? Z góry dziękuję i pozdrawiam

Gość gość
W*******l go. Ile kosztował 5-10 złotych?

Gość gość
Masz pewnie pojemnik z chińskiego, toksycznego plastiku. Wyrzuć to badziewie do kosza.

Gość MinerwaHK
Zastanawiam się jaki to musi być pojemnik. Może zamiast kup sobie jakiś dozownik po prostu. Dettol ma dozowniki automatyczne po około 30zł i skończy Ci się zupelnie problem.

Gość równanie terroru psychicznego
są tworzywa niskiej, bardzo niskiej jakości, które śmierdzą i nie ma na to rady, Chińczycy robią tego od groma i trochę, lepiej nie kupować takich rzeczy, lepiej to wyrzuć i kup coś lepszego, bo prawdopodobnie nie pozbędziesz się tego smrodu a ewentualna toksyczność jest bardzo możliwa i naprawdę szkodliwa

Gość gość
Kupiłam to w LeroyMerlin za 40 zł to jest dozownik do mydła własnie

Gość gość
Może ocet z wodą ,soda z octem ,to chyba wszyscy mają w domu ,można spróbować też takim płynem do czyszczenia bębna w pralce potem zalać gorącą wodą dobrze wymyć .

Gość gość
soda

Gość Martynaxx
Przez długi czas używałam standardowego mydła w kostce. Było to tanie rozwiązanie, a w sklepie można było kupić różne mydełka, więc często je zmieniałam. Z czasem jednak przeczytałam, że takie mydła wysuszają skórę i lepsze są mydła w płynie. Zaczęłam się interesować tym tematem.http://rembetplus.pl/kupilam-swietny-dozownik -mydla/