Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdziesdaleko

czy lubicie chodzic na spacery z wózkiem z innymi mamami

Polecane posty

Gość gdziesdaleko

?

Gość gość
chcialabym ale nie mam z kim :/ ciagle chodze sama i na glowe dostaje. na szczescie nasz synek juz coraz bardziej 'kumaty' :)

Gość gość
Ja wolalam sama. Chodzilam ile chcialam i gdzie. Jak dziecko usnelo wracalam do domu i robilam to co bylo do zrobienia. Teraz chdzimy juz na plac zabaw i fajnie miec tam towarzystwo a do spacerów go nie potrzebowalam.

Gość gość
Jak miałam malutkiego niemowlaka to owszem, lubiłam bo mi się nudziło po prostu, ale później, zwłaszcza jak mały w spacerówce, to o ile towarzystwo jako takie mile widziane, to jednak druga mama z maluchem w wózku lub bez średnio "pomaga", jedno śpi, drugie płacze, jedno się wyrywa i trzeba na ręce zabrać, drugie już chodzi i ucieka... Takie spacery miałam tylko z rodziną bo dzieci jakoś razem mieliśmy w jednym roku- troje, i jakoś mnie to mało kręciło. Z koleżanką, mężem, mamą, siostrą itd- tak, z drugą mamą i drugim dzieckiem- średnio mnie bawiło.

Gość gość
ja mialam taka znajoama. przez pol roku dzien w dzien wspolne spacery po 2 razy dziennie. meczylo mnieto.

Gość ksoa
też taką miałam jeszcze porównywała swoje młodsze do mojego starszego - idiotka ! Codziennie rano witał mnie sms"spacerujemy dzisiaj" wykręcałam się jak mogłam a ona dalej to samo-nie kumała że nie mam ochoty z nią spacerować. Jeszcze jej mały tylko wył na spacerze podczas gdy moje smacznie spało. No i karmiła mm więc spacer trwał max godzinę bo na butle leciała...męczarnia. Takie spacery sa może i fajne ale 2x w miesiącu

Gość gość
nie, ja generalnie nie lubię innych mam, większosc tych, które miałam "przyjemnośc " spotkać cierpiały na "pieluszkowe zapalenie mózgu " i jedyne o czym dało sie pogadać to dziecko, jedzenie dziecka, kupy dziecka, umiejętności dziecka....ale jak się pytałam jakie mają hobby, czy wychodza z męzem, co robia w życiu zawodowym to patrzyły na mnie jak na kosmitę wychodze z wózkiem, ale wole towarzystwo zwyczajnych osób, z którymi da sie pogadac o czymkolwiek innym niz dzieci na placu zabaw tez sie trzymam z daleka od innych mam, bo przedszkolne opowieści to dla mnie koszmar

Gość kattjuuszx
mnie w sumie tez męczą takie rozmowy ale czasem sie zmuszam bo dziecko trzeba asymilować z innymi dziecmi