Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w w a kka

WPADLISMY PRZEZ GINEKOLOGA

Polecane posty

Gość w w a kka

ehh no wiec mam wiele problemow zdrowotnych od najmniejszych jak hemoroidy, niedoczynnosc tarczycy po straszne problemy z kregoslupem (wielokrotne przepukliny) dlugo nei wystoje dlugo nie wysiedze, mam niedomykalnosc zastawki sercowej DLATEGO bardzo sie zabezpieczamy zeby nie meic dziecka! z powodu silnych skutkow ubocznych kilka razy zmienialam tabletki, tym razem lekarz zdecydowal ze da mi SLABSZE w trakcie pierwszego miesiaca ich uzywania zaciazylam!! TRAGEDIA :/ bylam juz u lekarzy i wszytscy zgodnie uwazaja ze mozna podjac tylko jedna sluszna decyzje :/ moge wytoczyc sprawe temu ginekologowi???

Gość gość
Tylko wtedy jeżeli jest sprawcą Twojej ciąży ...

Gość w w a kka
a skutki braku poinformowania o koniecznosci czekania lub dodatkowego zabezpieczania sie przez okes miesiaca czasu!??

Gość gość
Masz 5 lat ? Nie wiesz ,że nawet przy tabletach można zajść ? Śmieszna jesteś ..

Gość gość
Przykre, że masz tyle problemów zdrowotnych. Ale zmieniając temat - to nie wiecie skąd się biorą dzieci? Macie po 6 lat? W szkole nie uczyli, że żadne zabezpieczenie nie daje 100 procentowej pewności?

Gość gość
mnie zastanawia - taka chora i delikatna, to ty wogle dasz rade z mezem robic te sprawy?

Gość w w a kka
smiejecie sie z moich chorob :/ nie wieceile zdrowia wyzeczen i medykamentow mnie to kosztuje, tak WIEMY skad sie bira dzieci ale pytalam sto razy lekarza zapewnial ze przy tabletkach nie ma 100% pewnosci TYLKO jesli sie o nich zapomina, zwymiotuje lub przyjmuje inne leki ktore oslabiaja ich dzialanie

Gość gość
ponoć w ciąży jest burza hormonów, organizm młodnieje więc jest szansa że w ciąży Twoje problemy zdrowotne znikną

Gość gość
Nikt się z Twoich chorób przecież nie smieje - coś taka przewrażliwiona

Gość gość
ja sie z ciebie nie smieje, tylko mnie zastanawia - wszystko cie boli, masz duzo problemow zdorwotnych i mnie poprostu dziwi, ze ciebie seks nie boli i ze wogle ci sie chce... ja sie nie smieje, tylko ja sie dziwię, bo jak mnie cos boli - nawet glowa, to ja sie nikomu nie pozwalam dotknac, nawet przytulic... nie atakuje cie, nia mialam takiego zamiaru

Gość gość
baba więcej wytrzyma na leżąco niż deska na stojąco

Gość gość
to nie wina lekarza ale opatrzoności i wasza, skoro uprawiacie seks to trzeba się liczyć z wpadką, co miał zrobić lekarz skoro kolejne tabletki na Ciebie źle wpływają, zmienić je na inne tym bardziej że sama chciałaś je zmienić

Gość gość
Jak najbardziej, wytocz mu sprawę, lekarze w tym kraju to siete krowy wolne od jakiejkolwiek odpowiedzialnosci. Zapewne jej nie wygrasz, chyba ze znajdziesz dobrego adwokata z mocnymi argumentami ale po prostu trzeba walczyć o swoje prawa. W stanach nawet za chamstwo można ich oskarżyć, za brak kultury w stosunku do pacjenta. Nie dajcie się nabierać, lekarz to czesto przeciętni intelektualnie ludzie z mała wiedza.

lekarze to czesto ludzie z mala wiedza i ...malymi "plecami" tez !

Gość w w a kka
przypisal SAM tabletki nowe nie na moje zyczenie powinien wspomniec ze jesli zaczynam brac lzejsze to inaczej dziala to na organizm i nie jest jak zwykle ze od pierwszej tabletki jest sie chroniona, zaskakujaco jak na wszytskie moje dolegliwosci mam wysokie libido :p co do bolu i problemow biore duzo lekow w tym przeciwbolowych wiec... da sie