Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

luteina, brak okresu już 3 tyg, nadzieja na dziecko...

Polecane posty

Gość gość

Witam taki problem. Z mężem chcielibyśmy mieć dziecko ale nie staramy się o nie specjalnie ale nie stosujemy antykoncepcji (stosunek przerywany). Moja ostatnia miesiączka miała miejsce 18 marca. Gdy zaczęła się spóźniać wykonałam test ciążowy ostatni w 11 dniu spóźniania ale był negatywny. Poszłam też tego samego dnia do lekarza Od lekarza dostałam luteinę 2X po jednej tabletce pod język. skończyłam ją 5 maja, okresu nadal nie ma. Tak jak lekarz mi kazał przyszłam ponownie do niego to był 16 dzień po terminie miesiączki. Doktor zrobił mi USG ale nic nie było widać. Mam takie pytanie. Dokładnie 7 dni po terminie miesiączki która miała nadejść doszło do stosunku z końcem we mnie. czy jest możliwość ciąży tylko po prostu było za wcześnie na to by test ją wykazał a tym bardziej badanie USG? Nie wiem co mam o tym myśleć... Mam cichą nadzieję, że to jednak ciąża. Mój Pan doktor kazał mi odczekać dwa tyg po skończeniu brania luteiny i wykonać test jeśli okres się nie pojawi wtedy bez względu na wynik przyjść do niego... Dwa tygodnie to bardzo dużo czasu... Chciałąbym po prostu wiedzieć czy są jakieś szanse i mieć nadzieję.. Pozdrawiam i dziękuję za poradę. Magda

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować