Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Srodowisko feministek to towarzystwo wzajemnej adoracji

Polecane posty

"ha,ha,ha oboje dbajążeby ciąży nie było! Kpisz czy o drogę pytasz? A czemu to męski mądralo nie opracowano dotąd środka antykoncepcyjnego dla mężczyzn? Czekam na twoją sugestię" A wazektomia to niby czym jest? Z tego co mi wiadomo były też badania nad zastosowaniem nandrolonu jako środka antykoncepcyjnego dla mężczyzn.

Gość gość
Nie wycierac sobie gęby dziećmi. To kulturalna dyskusja. Wiadomo facet nigdy na oczy nie widział osranej pieluchy. A wiesz jak smierdzi?

Gość gość
wazektomia ? No ubawiłeś mnie, pokaż mi miejsce , gdzie faceci się ustawiają w kolejce żeby ją wykonać. Rzadkie, pojedyncze przypadki, szkoda gadać. Pytam jeszcze raz dlaczego do tej pory nie opracowano skutecznego środka antykoncepcyjnego dla mężczyzn? Takiego, którego uzywaliby faceci powszechnie i zwolniliby od odpowiedzialności za prokreację kobiety.

Gość gość
Każde jakieś zgrupowanie czy określone środowisko to towarzystwo wzajemnej adoracji, w końcu grają do jednej bramki.

Gość gość
Jesteście faszystami po prostu. Nie zdajcie sobie sprawy z wagi państwowej posiadania dzieci. Dzieci wg. same się robią, wychowują, a kobieta może w każdej chwili rozwijać się intelektualnie , pisać prace naukowe. Jak jesteście tacy sprytni to robcie sobie dzieci w laboratorium, wychowujcie a nam dajcie spokój. Przecież tacy z was Ensteiny.

Co za k***a usuwa moje posty i za co do c***a wafla. Co wy k***a robicie? To kobiety macie przesladowac nie mnie durne p***y. :D K***a ch*j wam w d**e. Z cenzura feministyczna dyskutowac nie mam zamiaru

gość 19:17 Są faceci, którzy się na to decydują, ci którzy świadomie nie chcą mieć dzieci. Za wiele się o tym nie mówi, stąd myślę te pojedyncze przypadki, o których piszesz. Nie wiem jak jest na obecną chwilę, ale kiedyś zabieg był wykonywany wyłącznie w Warszawie i kos/ztował 2000 zło/tych. Jeśli chodzi o ten skuteczny środek antykoncepcyjny dla mężczyzn powinny opracować feministki :D Jakoś tak tez ogólny wygląd feministek mi do tego pasuje.

Gość antybachorow
dzieci, dzieci - sreci !! chvj mnie strzela jak o tych je/ba/nych bachorach piszeta! A zeby tak 50% ludzkosci bezplodnymi sie stalo to swiat tylko by na tym skorzystal bo plodzicie sie jak te kroliki kvrwa! Potem plac czlowieku podatki, wyzynaja masowo zwierzeta, niszcza planete by tyle gab trza wyzywic! Tfuuj!

Gość gość
niech sobie opracuje kto chce, pytanie zasadnicze brzmi: czy faceci uzywaliby środka pozbawiącego ich ( w ich mniemaniu) męskości , rouzmianej jako zdolnośc do zapłodnienia?Wątpliwe.Oni mają w genach dominację nad kobietami w każdej możliwej dziedzinie zycia. Uogólniam wiem , bo są faceci porzadni, myslący inaczej ale celowo uogólniam bo problem dyskryminacji kobiet jest ogólny. kobieta To Murzyn świata i żadne durne dywagacje Daierosa czy innego samca tego faktu nie zatuszują

Gość antybachorow
i to pisala kobieta - lubiaca mezczyzn a niecierpiaca dzieci, ciezarnych bab i wszelkich kwilen i piskow! Tak dla rvchania sie, dla przyjemnosci z seksu, tak dla romansu, dla wiezi damsko-meskiej. Zdecydowanie nie (i to z przytupem kvrwa!!) dla bachorow, mamusiek i wszelkiego cholerstwa! Ot co.. dobra, juz sie uspokajam..

Gość gość
Ale to jest naczelny argument samców!!! Ciąża, mechanizm ceny, strata dla pracodawcy. A większość kobiet pracuje do 7-8 miesiąca. Chodzi o utrzymanie męskich przywilejów, boja się konkurencji kobiet na miejscu pracy. Po prostu tepia konkurencje. Gdyby kobiety nie były żadna konkurencja nikt by się nimi nie przejmował.

Gość gość
właśnie o to chodzi,że kobiety nie są dla mężczyzn żadną konkurencją ,bo sprzyja temu prawo!

Gość gość
Jasne, mamy mieć nieprzyjemnośc z seksu. Oni maja obsesje ******** wiec podejrzewają każda kobietę o to ze się ***** z każdym.

gościu 19:42 No właśnie, trochę za bardzo uogólniasz :P Mój facet nie chce już dzieci, ja też, i zdecydowaliśmy się świadomie. Zabieg jest odwracalny więc nie ma problemu.

Gość gość
zaznaczyłam,że wiem iz istnieją porzadni faceci. Znasz wielu takich? Możesz napisać ,że ich jest więcej od tych innych?

Gość ja stokrotka ja kwiatuszek
A moj chlop wlasnie w garach pichci niczym kuchta i gotuje dla nas strawe! Ja zas kupilam i zaplacilam za skladniki, z ktorych on jadlo nam przygotowywuje. O - dobry podzial co? Wg. was szanowni obywatele - czy to mnie wlicza w poczet feministek? A i zeby tu jeszcze dodac.. on seksu nie potrzebuje, sam sobie pierze i sprzata i przypuszczam, ze i konia tez se musi od czasu do czasu wlasnorecznie przywalic. Nie pije alkoholu, nie oglada sie za innymi babkami. W irytacji i pol zartem wywalilam mu, ze prawdziwy facet to powinien ogladac sie za innymi kobietami, gapic sie im na cycki, miec nieco z tzw. psa na baby. A on taki troche zdziczaly zawsze byl. Ja tam lubie sie na/je/bac, porvchac sie lubie, za innymi panami sie ogladam i chetnie pogrzeszylabym gdyby zjawil mi sie jakis fajny, zdrowy i dyskretny facecik seksowny. Nie marzy mi sie rodzina, ni dzieci, ni domek z pieskiem - chce podrozowac, niuchac zapachy na ziemiach obcych i kosztowac dobrego wina! Ale nie ma w tym nic feministycznego, wrogiego czy anty-meskiego. Ot moje pragnienia i upodobania.

Ale trzeba przyznac ze ktos dobrze ułozyl swoje pitbule. Ani razu nie padł najczestszy argument na tym forum notabene nieprawdziwy, ze to forum kobiece. Gratuluje towarzyszko naczelna umiejetnosci tresury.

Dobrq czas wejsc ponownie w role jakie wyznaczyła nam natura. @kolejna denna dyskusja ze strony JESZCZE trzeciej tego topiku. Skad jestes? :)

Gadaj bo inaczej zrobie ci dziecko oczywiscie bez twojej zgody a poźniej wyrzuce cie razem z nim na bruk… Kimkolwiek jestes. Ale to ty co nie? ;)

Gość gość
A do kogo ty się zwracasz? Gadasz sam ze soba?

Gość kolejna denna dyskusja
shere khan - a chocbym ci napisala skad jestem, ta wiedza do niczego ci sie nie przyda. Moglabym napisac prawde, moglabym sklamac.. byc moze spotkalibysmy sie w realu i nigdy nie dowiedzieli sie, ze ja to ja a ty to ty. A ta dalsza twoja wypowiedz... "Gadaj bo inaczej zrobie ci dziecko oczywiscie bez twojej zgody a poźniej wyrzuce cie razem z nim na bruk… Kimkolwiek jestes. Ale to ty co nie?" --- to do mnie skierowana jest? Dobra, koncze i ide zamieszac bob na patelni.

Nie filozofuj szczególnie jezeli zmierza to ku wnioskom w rodzaju tego jaki zaprezentowałś odnośnie przydatnosci wiedzy bo to kwestia indywidualna, ktora ciezko ci ocenic skoro jak twierdzisz mnie nie znasz. No dobrze. To nic nie mow. To i tak bez znaczenia jezeli chodzi o moje zamiary

Zaczeły sie p**********e programy w tv skonczyla sie dyskusja o feminizmie. Żałosna sprawa:)

Gość gość
dokladnie tak zalozycielko tematu Towarzystwo wzajemnej adoracji. Eurowizja leci :P

Eurowizja? Tak myslalem ze ktos mial ostry zespół halunowy na ten temat. Nie zalozylem tego tematu o ile ta uwaga była do mnie

Gość kolejna denna dyskusja
"Nie filozofuj szczególnie jezeli zmierza to ku wnioskom w rodzaju tego jaki zaprezentowałś odnośnie przydatnosci wiedzy bo to kwestia indywidualna, ktora ciezko ci ocenic skoro jak twierdzisz mnie nie znasz." ////////// Shere Khan czy jak cie tam zwal - a ty nie belkocz bo twoja wypowiedz to jeden zamotany wezel gordyjski. Chyba masz jakies urojenia chlopie.