Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy będąc już po studiach można jeszcze poznać ciekawych ludzi

Polecane posty

Gość gość

z którymi równie ciekawie można spędzać czas, czy też czas na nowe znajomości nieuchronnie przeminął i teraz można już tylko żałować?

Gość gość
no możesz w pracy poznać

Gość gość
Oj, nie byłabym tego taka pewna. Zdążyłam już od zakończenia edukacji pracować w dwóch miejscach i jakoś z nikim nie nawiązałam bliższego kontaktu. Ot, znajomi z pracy...

Gość gość
Może jest mi trudno dlatego, że jestem z natury nieco nieśmiała i skryta, przez co też trudniej mi nawiązywać kontakty. Szkoda, ponieważ studia się skończyły, znajomi poszli w inne strony, a ja czuję się tak, jakby nic fascynującego mnie nie czekało.

Gość gość
Tak. :)

Gość gość
Nie, bo nie znam ludzi, którzy lubiliby podobne rzeczy. Zresztą, zajmuję się nimi głównie dla siebie, nie afiszuję.

Gość gość
19:02 może nie próbujesz się z nimi zaprzyjaźnić czy jak - w pracy ludzie lgną do siebie, bo jak mają się nie znać i nie kolegować skoro codziennie pracują razem i siedzą te 8 godzin. W pracy jest łatwiej o towarzyszy zabaw i głębokie znajomości niż gdziekolwiek indziej.

Gość gość
Nie czuję się z nimi jakoś związana. Może dlatego, że praca, którą wykonuję, nie jest związana z moimi zainteresowania, tak naprawdę to raczej przejściowe zajęcie, które daje mi jakieś tam pieniążki, ale niekoniecznie satysfakcjonuje.

Gość gość
Tak, tylko że w moim otoczeniu nie mam nikogo kto podzielałby moje upodobania. Nawet jak komuś o tym opowiadam, to owszem, wysłucham, ale wiem, że jest mu to obce i nie ma ochoty wiedzieć więcej na ten temat. Także totalna klapa.

Gość gość
wysłucha'