Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet, który jest przeciwny pigułkom antykoncepcyjnym, bo są niezdrowe

Polecane posty

Gość gość
Najlepsza jest metoda Roetzera,ma najwyższy wskaznik skutecznosci.Wyższy niż gumy.

Gość gość
co za bzdurna dyskusja. Najbardziej śmieszy mnie panna hgg- przeciez ta Twoja pacjentka, ktorej odmowisz tabletek antykoncepcyjnych czy escapelle, i tak znajdzie gina, ktory jej przepisze- bez zadnych badan. Mozna by sie pochylic nad pacjentem, zlecic komplet badan przed przepisaniem anty. ale po co? Lepiej odmowic i ty masz czyste sumienie- typowy lekarzyna. Ja tez bralam anty jakies 5lat, zaszlam w ciaze, nic mi nie dolega. Przynajmniej nie podzielilam losu matek, ktore powpadaly. jalowa debata. A zwolenniczke popieram- ta madra kobieta.

Gość gość
To taka typowa rozmowa. Te które biora tabsy nie chcą , powtarzam NIE CHCĄ wiedzieć, że to jest szkodliwe. Mądry człowiek jak usłyszy coś o czym nie wie, to będzie słuchał i szukał informacji na dany temat. A czy któras z pan tabsujących dowaidywała się o szkodliwości tablentek anty? Nie, prawda. Czy któraś z pań, które nasmiewają się z metod naturalnych zadały sobie chociaz trochę trudu. zeby się tego nauczyć? Nie, prawda. Wrzeszczą jak idiotki ze to watykańska ruletka, a pojęcia nie mają jak to działa. To że hotmony szkodzą to fakt. Tak jak fakt że szkodzi palenie papierosów. I co z tego ze czyjś dziadek pali i żyje 94 lata. Ale ilu na to umarło?

Gość gość
No ale najbardziej żałosna to jest ta od konkubinatu. Żeby sobie strzelić taki nick, to trzeba mieć najpierw straszny kompleks.

Gość gość
Te które biorą tabsy-to ''mądre kobiety''.Te które nie trują się nimi-to ''idiotki''. Jakaż prosta ''logika''-kto myśli jak ja jest mądry, kto mysli inaczej jest głupi :D