Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

italianka :)

DUKAN dla starych wyjadaczek i nie tylko :):)

Polecane posty

Wlasnie mi przyszla paczka z wypiekarni:) zakupilam sobie aromaty caly zapas:) bede eksperymentowac z muffinami;)

hej dziewczyny, jestem i ja, musialam nowe konto zalozyc bo za cholere hasla nie pamietalam:) ja tez sie stesknilam za naszym forum:) to na vitalii co mamy jakos niemotywowalo az tak bardzo:))sorryy dziewczyny:)) ale tutaj w towarzystwie starych wyjadaczek hehe, wezme sie w koncu w garsc i zgubie te ostatnie kilogramy wstretne:P wlasnie wcinam jogurt z otrebami-,owocowy bo innych nielubie, a za chwile ma przyjsc dostawa tej zielonej kawy, zobaczymy co to za wynalazek:))na obiad kurczak i na dzis tyle, waga dzis 65,7 i mam nadzieje ze juz tego nie zobacze wiecej. dzis mam wolne w pracy wiec jade na jakies ciuchy, dostalam odszkodowanie za moje auto wiec 1200eurasow mam w zapasie:)heeh pozdrawiam i do pozniej

No no dukanka fajnie, że eksperymentujesz. Ja muszę się zastanowić nad zamówieniem w butiku naszego doktorka. Mówiłam Ci, że tutaj jest duży wybór, netella dukana, precelki, ciesteczka, musli i duuuuzo innych. Narazie trzymam się bez tych rzeczy, ale mogłyby być dobre na kryzysy. Reniak poszukaj sobie lodów light, napewno gdzieś znajdziesz :) Są dozwolone i wtedy mogłabyś sobie je jeść bez wyrzutów sumienia :D

Ifonka super ze jestes:) nie ma jak stara dobra kafe:p jednak co stara ekipa to stara ekipa nie:p ja tez sie bardzo ciesze ze udalo nam sie wlapac :) pewnie jeszcze pare osob z ekipy dojdzie:) troche nowych i bedzie fajnie:) wielka reaktywacja wielki powrot!:) Ifonka wow niezly masz zapas za odszkodowanie:) ja wlasnie jade do berski no jest wyprzedaz moich ulubionych butkow chyba 50% no zal nie skorzystac hehe

Itali.... U nas zlikwidowali ten butik dukana :( a i tak za duzo w nim nie bylo... Teraz mozemy kupic herbatniki, musli, batony, makaron konjac i ocet pod szyldem dukana. Niestety slaby wybor. Zazdroszcze c***ewnie bym poprobowala wsyzystkiego:)

Itali wrzucilabys mi w wolnej chwili linka na maila? Bym sobie pobuszowala po jego sklepie wirtualnie:)

Gość ulakula
Witam!Czy mogę się do was przyłączyć! chcę spróbować jak to nie pomoże to resekcja żołądka mam 38lat waga 129kg

Ulakula pewnie ze mozesz zapraszamy:) zarejestruj sie tzn zaczernij nick i witamy:)

Gość ulakula
Miło mi! dzisiaj zrobię zakupy od jutra zaczynam mam nadzieję ,że się uda

Heh przepisy z kota są najlepsze :) do nich też tęskniłam. A to ciekawe dlaczego zlikwidowali ... strona internetowa to : http://www.lamiaboutiquedietadukan.it/it/ I tak w Polsce jest większy wybór, jeśli chodzi o produkty dozwolone na dukanie. Pamiętam te desery budyniowe, serki homo light itp. tutaj nie ma nawet białego sera z odpowiednimi składnikami :/ Ulakula zapraszamy :) Im nas więcej tym lepiej.

Gość gość
przeciez strona z kotem jest , nie jestem na tej diecie diecie ale czesto tam zagladam

Itali chodzilo o to ze zlikwidowali moj butik diety dukana:) Lilka??? No hej pamietam cie dukalas z nami:)

Dzieki Itali zaraz sobie przejrze:) A no to prawda ze w Pl jest lepszy wybor i w ogole wybor produktow 0%. Naprawde jakby porownac do innych krajow UE to u nas jest niezle

A ok, myślałam, że na stronie internetowej :) Niestety dawniej miałam niedaleko sklep z produktami polskimi, a teraz zamknęli go, więc muszę sobie radzić. Dzisiaj zrobiłam sobie hamburgery z kurczaka i sałatkę. Jutro mam same P i chciałabym zrobić jakąs rybkę, bo nie dam rady jeść cały czas mięsa.

Dukanka mnie bardzo smakowały te słone talarki :) jak znajdziesz je gdzieś w Polsce to naprawdę kup sobie :D

Dzień dobry dziewczyny :) Trochę tu pusto:(:( Gdzie się wszystkie podziałyście? Ja już byłam na zakupach, kupiłam świeże rybki i zaraz zacznę je przygotowywać. Dzisiaj mój bobas kończy roczek :D więc zaczęłam planować imprezę urodzinową dla niego. Będę miała trochę do zrobienia, tym bardziej, że nie mam komu podrzucic tych berbeci, a praca z dziećmi zajmuje dwa albo i trzy razy więcej czasu :):) A Wy co dzisiaj porabiacie? Dukanka zapomniałam się zapytać jak tam Twój A? I Reniak Ty też coś kiedyś wspominałaś o swoim :D:D:D

CZEŚĆ :) Mnie coś łamie przeziebienie buuuuuu ale grzecznie dukam hehe. Hmmmm Itali nie wiem o co pytasz M jest bez zmian cały czas dogaduje że zgrubłam......

a macie sprawdzone te lody light?? i gdzie takowe można kupoić bo z chęcią skorzystam. Narazie patrzę żeby miały tłuszczu max 8% i jak naj mniej węgli hehe

Reniak to ja mam jakieś opóźnione i złe informacje :) Co do lodów to Ci nie pomogę, bo sama wiesz ....

No ja narazie pociągnę scisłe p do soboty ale jako ze jestem przeziębiona to nie wiem czy odnotuję jakis spadek bo coś tam łykam

Gość gość
jojo po dukanie to katastrofa.... NIE POLECAM DUKANA... to porażka jest Moje dwie koleżanki stosowały , pozniej zaniechały schudły mega dużo.. ale pożniej ważyły jakies 10 -15kg więcej niż od wagi wyjściowej przy rozpoczęciu diety... Jojo niesamowite.

GOŚCIU.....po KAŻDEJ diecie mamy efekt JoJo,gdy powrócimy do STARYCH nawyków żywieniowych,tych SPRZED diety.

Gość Milenia87
Witam chciałam byc na warzywkach ugotowałam zupke na samej wodzie ale to jets tak ochydne ze powiedziałam sobie NIE! Wracam do Dukana w tamtym roku schudlam na nim kilka kg.. czesc wrocila..ale to moja wina bo po odchudzaniu dlugi czas nei wracaly i mysalam ze jaknei zmeinie nawykow to i tak bedzie ok;/ Ruszam z portalem dzisiaj i koniec jeczenia ;) Piszcie kochane co jecie w danym dniu mysle ze to ułatwi nam odchudzanie i podziwiam te co schudły po 20 kg tez bym tak chciala, zastanwiams ie tez czy nie dodac do tego systemu dieta 8-h dla lepszych efektow

Hej Dziewczyny:) itali niestety u nas nie ma tych na slono:/ wieeelka szkoda:/ Reniak Ty sie juz od A nie wykrecaj coooo:) Itali z A skomplikowane hehe slaby kontakt:) Witaj milena:) Reniak co do lodow hmmm ja nie znam kupnych light aczkowiek chodza legendy ze algida ma light... Ale nigdy ich nie widzialam:)

Reniak wybieraj poprostu leki bez cukru np ferwex bez cukru, neo angin bez cukru. Kiedys bylam w szoku jak mi pani w aptece powiedziala ile te zwykle maja cukru. Dlatego trzeba kupowac zawsze bez cukru tzn my dukanki musimy:p

Reniak chcialam Ci wrzucic tu linka ale uznaje moga wiadomosc za spam:/ znalazlam w necie lody koral light...

Reniak kiwam na Ciebie palcem ty-ty-ty, nie ładnie jest kłamać :) Faktycznie lekarstwa są bez cukru, więc możesz sięgnąć po te. MIlenia dolączaj do nas jeśli chcesz zacząć przygodę z dukanem :D efekty napewno są, co widać w naszych stopkach. A jeśli chodzi o jojo to owszem, ale tylko jeśli ktoś zaniedba dietę. Po to jest III faza i IV żeby tego jojo nie mieć. :D:D:D:D Dukanka a Ty zmieniłaś pracę? Bo z tego co pamiętam to był biurowy A... czy się mylę?

Itali no nie wiedziałam o co pytasz bo z M bez zmian ciągle narzeka hehe ale A tez ostatnio narzeka że nie chce miec wieszaka na koszule więc w zasadzie narzekaja na mnie obaj tylko każdy z innej przyczyny. Ja zaaplikowałam sobie theraflu to do rozpuszczania