Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

italianka :)

DUKAN dla starych wyjadaczek i nie tylko :):)

Polecane posty

Reniak theraflu niestety nie ma bez cukru:/ a szkoda bo najlepiej na mnie dzialal. Tych bez cukru jest maly wybor:/ ale sa:) ITALI no kontakt w pracy ale potem jakis tam zostal ale slaby raczej nie ma ju o czym mowic. Aaaa twoj;p? Hehe pamietam ze tesciowa tez miala z tego uzywke nie? M reniak i tesciowa itali to sa legendy poprostu

heloł :)))))))))) Kobiety co u Was? Dzięki Itali za zaproszenie :) u mnie nie ciekawie na wadze, zawsze było około 66 a teraz 69, a to dlatego że przetałam palić i nie wiem jak zrzucić te 3 kg i jeszcze z 6 ..może wrócę i w końcu schudne na Duaknie co radzicie? Reniak pamiętasz sernik? ;)

yyyyy nick jest mi znajomy ale sernika z niczym nie kojarzę.....matko ja juz mam sklerozę hehe

no kurde no podawałas mi przepis na sernik dukana ja piekłam a on opadł ;)

Teraz zajarzyłam!!!!! tak smiałysmy sie jak głupie że go wyciągasz a on opada....... mialysmy wszystkie głupie skojarzenia hihi

Gość gość
tak właśnie było ;) dziewczyny raz kozie śmierć startuje jutro a co tam , może sie uda troche zrzucić :)

Gość italianka88
No to teraz zamiast jednego co narzeka masz dwoch, Reniak musisz mieć nerwy ze stali :):) Chociaż napewno są też i dobre strony posiadania M i posiadania A :P:P:P Dukanka mój A, to już przeszłość. Zrobił się za bardzo natrętny. Morgan a jednak :D:D cieszę się bardzo, że się zdecydowałaś. Ja też pamiętam sernik, który opadał, no i pamiętam oczywiście PĄCZKI. Morgan a może pączka? ? ? :D:D:D:D:D

Itali pączka to już wieki nie jadłam alei tak waga nie za bardzo ;) startuje jutro na dobry początek ma dwa serki wiejskie więc chyba może być ;)

witam dukanka, tak dukalam z wami teraz szukam diety zeby schudnac z brzucha, troche. ale nie chce stosowacc dukana, bo mam kamien na nerce a juz 1 raz stosowalam , wiec 2 raz juz nie ale robie sobie czwartki bialkowe dalej , pozdrawiam was i powodzenia wam zycze :)

Morgan ach te pączki :) Serki wiejskie jak najbardziej są ok, ale to chyba za mało na jeden dzień, bo teorytycznie im więcej białka tym więcej się chudnie. Lilka ja pamiętam Cię :) Jak masz problemy z nerkami to faktycznie nie ma co ich obciążać jeszcze dukanem. Jest dużo diet, więc napewno znajdziesz coś odpowiedniego, dlatego powodzenia. Jak chcesz to wpadaj do nas czasami pochwalić się wynikami :D:D

Itali no tak za mało zdecydowanie, ale że już jestem w domu i nie mam siły nigdzie sie ruszac to tak pomyslałam , że do pracy wezmę te dwa serki a potem na zakupy, :) Dziewczyny napiszcie co jecie na I fazie no generalnie na białkowych dniach bo niby wszystko wiadomo ale jak ja wiem co moge czyli serek taki czy taki, pierś z kurczaka itd to wiem że to zjem a tak to kombinuje i jeszcze nie daj Boże rzucę znowu :)

Morgan to chyba, że tak :) Ja ostatnio spróbowałam udzca z indyka, czy jak on tam się nazywa. Upiekłam go w piekarniku i powiem Ci, że bomba. Miła odmiana od kurczaka. Poza tym to wołowinę, ryby, owoce morza, chudy nabiał, jajka itp

wyliczyłam sobie na świeżo test na stronie Dukana i wyszło mi 4 dni I fazy i 19 maja jak jutro zaczne bedzie 67,5 to by było juz coś na zachętę :)

Pewnie, że tak :) podnoszą na duchu te pierwsze kg i zachęcają do dalszego wysiłku. Ja widzę, że ta jak ostatnio, chudłam 1kg na tydzień, tak teraz też będzie ... powoli, do celu :D

no to powodzenia :D:D Morgan a tak wogóle to bardzo fajnie, że rzuciłaś palenie. Kg prędzej czy pozniej pojdą w nie pamięć, a przynajmniej zyskasz na zdrowiu :D

też się ciesze i mam nadzieję że nie wrócę :) kurcze mam taki zapał na tego Dukana obym dała radę :) Itali to Twoja zasługa :) dziekuję :)

kurde dziewczyny podziwiam że wam się chce;) kurcze ja się teraz ciesze ze mogę jeść wszystko jestem na mieście głodna wpadam do sklepu i kupuje co chce nie wybieram. fajnie że stara ekipa się spotkala czekamy jeszcze na świeżo upieczoną mamusie Cosmo;) a ja właśnie arbuza wcinam bo takiego smaka miałam

hej Fam :) sie chce sie nie chce trzeba ;) czas leci człowiek sie starzeje i w moim przypadku coraz gorzej ze schudnięciem, boczki brzuch ojj bieda ;)

Hejka:) MOOORGAAAN??? Ale super!!! Morgan byle nie suszonego pomidorka:p hahaha ale super ze jestes! Rowniez polecam pieczony udziec z indyka:) Hej fam:) trafilas w sedno z tym jedzeniem na miescie ehhh zawsze trzeba sie najadac przed:/

Dukanka słońce Ty moje :)))) gratuluję Ci że tak dzielnie sie trzymasz to nie lada sztuka, co u Ciebie?:)

Nie dziekuje:) a no trzymam sie jakos:) nie jest latwo sa pokusy hehe ale daje rade. Jakis tam swoj wlasny system nietycia opracowalam hehe:) u mnie spoko do przodu choc maly stres bo moj kot ma problemy zdrowotne ze tak powiem i niewoadomo jak to sie skonczy... A ze ma z 18 lat...

to super że tak Ci idzie, a jesli chodzi o kotka, no cóż... moja teściowa miała dwa, został jeden, jak jeden z nich odszedł to moja córka płakała strasznie, człowiek się przyzwyczaja, ... sporo lat ma Twój kot

Morgan cieszę się, że mogłam Ci pomóc. Zastanawiam się, czy zacząć już cwiczenia na brzuch czy poczekać jeszcze jak zleci kilka kg. Mam okropną oponkę po ciązach :/ a za niedługo nad morze i wogóle.... doradzcie mi. Oooo, nie wiedziałam, że Cosmo ma dzidziusia. Super :) Dukanka szkoda kotka, tym bardziej że po tylu latach to jak członek rodziny... ale niestety taki jest los.

No niestety dziewczyny jego wiel biologiczny dobiega konca ale jest jakas poprawa tfu tfu dzisiaj wiec moze jeszcze nie nadszedl na niego czas. Mam nadzieje:) od poniedzialku skasowali mnie na 1400zl na niego:/ normalnie zloty interes swoja droga. Ale wiecie dopoki sie nie meczy i zyje "godnie" ze tak powiem to trzeba pomagac nie:) poki co odpukac jest jakas tam nadzieja na jeszcze troche wiec walczymy:) Itali moim zdaniem juz jaknajbardziej mozesz zaczac. Ja przerwalam wlasnie chodakowska:/ niestety ale za niedlugo planuje wielki powrot:)

Dukanka tak trzeba walczyć ale czasami nic na siłę, tego naszego kota tez leczyliśmy ale w końcu pozwolilismy odejśc,, Itali co do ćwiczeń... ja mam zapał i Chodakowska była ... i inne panie i biegałam 3 razy :) i jakoś potem a to nie mam kiedy a to coś innego, nie ja to musze najpierw schudnąć, poza tym jak zaczelam biegac a raczej marszobieg to był to mi waga wzrosła,,, nie wiem co to było, i czytałam sporo i ogólnie musi byc i dieta i bieganie bo np od samego biegania mało któ schudł, więc będę może z 2 razy w tyg maszerowac ale deita to podstawa więc od jutra walcze bo i wesele mam w czerwcu :0 i Turcja lub Egipt w lipcu dobre i 5 kg jak zrzucę ... a w ogóle Dukan mi napisal że moja waga to 58 kg i że do 31 lipca bedze osiągnęta.. pożyjemy zobaczymy :)