Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc gogo77

9 mies ciązy, a brak kultury ludzkiej

Polecane posty

Gość gość
A czemu byli nielubiani ? Bo inni, bo inaczej wyglądali bo to i tamto...bla bla bla. A jakie są chore dzieci ? INNE i dlatego ich nienawidzisz. Bo Ciebie brzydzą ludzie chorzy i dam sobie uciąć rękę, że byłabyś w stanie chorego, który się przewrócił jeszcze opluć i kopnąć. Bo taka z Ciebie jest głupia bździągwa ! Idąc Twoim tokiem myślenia pewnie twierdzić, że jeśli ktoś jest chory to nie dbał o swoje zdrowie tak jak według Ciebie powinien

Gość gość
tępota... oj Kinga pięknie ktoś napisał bla bla bla.. ..

Gość gość
Dziewczyno chcialabym ci przypomniec ze wojna byla dawno temu.a ty dalej nienawidzisz

Gość gość
Nie słyszałam utworu. Nie kręci mnie muzyka o takich kwestiach.

nie każdy lubi takie klimaty Kingo :) ale czy od razu z tego powodu można nazwać go tumanem?

No pewnie że byli inni :) ale nie za to o czym myślisz ich nie lubili tylko za to że ta inność szkodziła ludziom. Byli właśnie jak dzisiejsi najnieuczciwsi pracodawcy, a nie dlatego że nosili zarost i mieli inny kościół

Gość gość
kinga dobrze ze ty rozumiesz... bo dziwne że akurat wybrałaś ten utwór Karoliny gdzie ma jeszcze setki innych - o innej tematyce ale równie dobrych , ba nawet lepszych , wybrałaś ten bo ci się "wkręcił" bo znasz te środowisko , i możesz kłócić się że jest inaczej ... oczywiście... ale zreszta nie o tym mowa...

Gość gość
Co maja zydzi do chorych dzieci?

Ojej :) szczerze mówiąc to wcale nie :D jesteś bardzo daleka od prawdy, choć prawda jest banalna :p wybrałam ten utwór ponieważ ma w tym swój interes ktoś z mojej rodziny :D i nie jest to wokalistka :) ale oglądajcie i zamawiajcie :D

Gość gość
Nie bedziemy ogladac i zamawiac bo cie nie lubimy i twojej rodziny tez

Gość gość
obrona - odwracaniie kota ogonem :) brawo , a jednak jestes slabsza niz myslalam.

Gość gość
handlarze narkotykai rozpowszechniają taki utwór ! wstyd hahahahh

Gość pivonia
Straszne rzeczy przeczytalam na poprzednich stronach... jestem w drugiej ciazy. W pierwszej wszystko bylo, szlam na zakupy jesli mialam sile. Jesli nie, to mialam ten komfort, ze ktos mogl mi pomoc. Czasami przepuszczano mnie w kolejce z wlasnej woli, nie prosilam. Zdazalo sie tez, ze kobiety przy kasie same kazaly podchodzic bez kolejki. Innymi razy, mimo ze sama bylam w ciazy i stalam w kolejce, przepuszczalam starsze osoby albo inne babki w ciazy ktore wyraznie "slabiej" wygladaly niz ja. Teraz jest inaczej. Jestem w ciazy blizniaczej, od paru dni zagrozonej wczesniejszym porodem. Musze duzo lezec. Mam cztero letnia corke. Rodzina 100 km ode mnie i choc duzo mi pomagaja to nie w kazdy dzien moze ktos u mnie byc. Ostatnio musialam sama z chora corka z goraczka pojechac do lekarza a pozniej do apteki po leki. Maz w tym czasie byl w szpitalu u saojej mamy, 200 km od naszego domu. Pomyslalam, ze dam rade. W przychodni przeczekalam 1,5 h na drewnianym krzeselku z chora corka na kolanach. Mialam skurcz za skurczem i bylo mi slabo. Zapytalam w akcie desperacji czy ktos zgodzilby sie wyjatkowo mnie przepuscic. Nikt taki sie nie znalaz, byli sami dorosli 40+. Myslalam ze sie rozplacze i wyjde, ale nie moglam, bo corka naprawde miala wysoka goraczke i kaszel. Pozniej musialam udac sie apteki. Tam to samo... W kolejce bylam siodma. Ledwo stalam a mala plakala bo bylo jej bardzo zle. Ja juz prawie zaczelam plakac po 20 min razem z nia bo nie moglam ustac. Wszyscy zdawali sie nie widziec ze my obie zaraz padniemy... Tym razem stanowczo popdosilam/zapytalam czy mnie ktos przepusci, ze to taka wyjatkowa sytuacja. Przepuscila mnie dziewczyna wilkiem patdzac na mnie a pan w kolejce na glos komentowal, ze w domu trzeba siedziec... Kupilam, wyszlam i sie rozplakalam. Rozne sa sytuacje, w ciazy hwile jest xobrze, a po 10 min jak dziecko/dzieci obroca sie i zaczna uciskac np na pecherz to mozesz sie posiusiac jesli w ciagu 2 min nie znajdziesz sie w toalecie, wiec pomyslcie prosze jak widzicie babke w ciazy w kolejce ze teraz jest ok ale w sumie kazdej chwili moze jej zabraknac sil. Trzeba przeciez jakos zyc i nie da sie zawsze kims wyreczyc, czasami ciezarne musza same sobie poradzic z zakupami, na poczcie itp.

Gość gość
naomagic- czy ty jesteś ślepa co ktoś pisze, czy tylko udajesz taką cwaniarę?

Gość gość
o rany jaka tragedia ,trzeba było iść prywatnie zrobić badania nie ma kolejek ,ten facet przed tobą też płaci składki i ma prawo stać ja zajął sobie kolejkę a może a chore serce i też mu słabo co z tego że robił badania z pracy może właśnie się do pracy spieszył ,nie rozumiem tego ja nigdy nie pchałam czy z brzuchem nie Też miałam ciąże zagrożone jedną i drugą i czekałam w kolejce kiedy było trzeba kolejka obowiązuje wszystkich ciężarne również . Ja dzisiaj zostałam staranowana przez ciężarną ,zepchnęła mnie swoim bębnem na ulice krowa jedna .

Gość gość
o poyebus naomagic, dawno Cie tu nie widzialam :) nawet nie zwracajcie na nia uwagi to poy****a istota ktora robi swoj wielki zyciowy biznes...na kafeterii :D boshhh skad sie takie paszczurki biorą jak ona :o

Gość gość
o rany jakie wszystkie bohaterki, w ciązy zagrożonej woli stac w kolejce i narażac dziecko. skoro masz siłe stac to stój widocznie dobrze się czujesz. Ale są takie co czują się zle. Cieżarna ma pierwszeństwo i matka z dzieckiem tez. Koniec kropka A krową to moze ty jesteś

Gość bkt
mam nadzieję że każdą chamską mamuśkę spotka taka sytuacja, że kuźwa zejdzie ale nikt jej nie puści, zresztą one nawet nie poproszą bo w końcu nie są świetymi krowami :P I MAM NADZIEJĘ ŻE NIE JESTEŚCIE HIPOKRYTKAMI I W WYJATKOWYCH SYTUACJACH NIE PROSICIE O PRZEPUSZCZENIE :/

Jak się źle czułam to zwyczajnie szłam w inny dzień na badania. Na glukozę szłam z mężem. I nikt nie musiał mnie przepuszczać a sama nie byłam uciążliwa dla innych. O dns witaj🖐️ broken już ci świrowanie przeszło? zażyłaś leki?

Gość bkt
PRYWATNIE??? u mnie np nie ma prywatnie, nawet jak sama płacisz a jest kolejka to i tak stoisz... zresztą ja p******ę jak ktoś przepuści raz na mc ciężarną to mu k***a korona nie spadnie, nie ubędzie go... x x x x a temat nie powinien brzmieć 9 mc ciąży a brak kultury ludzkiej, tylko POWSZECHNY BRAK KULTURY LUDZKIEJ :/ od kogo te dzieci maja się uczyć albo młodzież??? mają taki przykład to tez tak robią:/

Gość gość
Na glukozę szłam z mężem Nao a ty jakas niepelnosprawna jestes? :o

Gość gość
ja chodziłam na wszystkie badania zawsze z kimś, to coś dziwnego?wiadomo, ciąża, omdlenia.Badania na czczo

Sorry bardzo ale kto tu naraża dziecko? :) Jeśli ktoś nie jest pewien czy czuje siedobrze czy nie, powinien zostać w domu i nie narażać zycia dziecka, a nie latać za jakimiś interesami jakby kto inny nie mógł. . Natomiast co do pęcherza to jeśli masz taki problem załóż pampersa dla dorosłych, albo sikaj gdzie stoisz :) luzie pomyślą że wody odeszły i na pewno bez niczego cię przepuszczą :p

Gość pivonia
Lubisz lac w gacie to lej sama w pampersa, ja jednak wole toalete ;). Olac to najlepiej Ciebie na tym forum..;)

Gość gość
Aha czyli należy siedzieć w domu jak się źle czuje i nie narażać dziecka ale sam fakt nie wykonania np. ważnych badań w ciąży to już nie jest narażanie dziecka ? mhm interesująca teoria.

Po prostu śmieszy mnie dorosła osoba, która ma takie problemy straszne :D wszystkim się pod koniec ciąży chce częściej siku, ale jej chce się BARDZIEJ :D nogi bolą wszystkich ale ją bardziej, słabo jej bardziej, skurcze ma bardziej...i w ogóle cały świat jej akurat pod nogi kłody rzuca i ustawia kolejki :p innym jakiś nie, tylko jej bo ona jest w ciąży barziej :D

Gość gość
kinga zamknij juz tą japę dziadu puszczalski