Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc gogo77

9 mies ciązy, a brak kultury ludzkiej

Polecane posty

Gość gość
Mi sie wydaje ze ona nie ma ani dzieci ani meza.tylko ta swoja prace za 1300 zl.

Oczywiście, że tak pisałam i tak właśnie myślę. Ale nie dotyczy to dzieci, które juz są i MUSZĄ dostać kasę, która im sie należy. Co nei zmienia faktu, że byłoby o wiele lepiej gdyby matki bardziej przemyślały swoją decyzję, a nic nie wpłynie na to lepiej niż odcięcie od źródła dochodu w przypadku podjęcia złej dla wszystkich decyzji. Bo jesli takkie dziecko sie urodzi nikt nie będzie miał dobrze...matka będzie miała przej***** do końca życia, ojciec jeśli nie będzie chciał okazać sie świnią też, rodzeństwo też, cała rodzina też...społeczeństwo będzie musiało bulić bez sensu kasę bo szans na normalne życie to nikomu nie da :o i nie wierzę że takie dziecko gdyby mogło samo chciałoby tak żyć...ja bym na pewno nie chciała. Zresztą są przypadki, gdzie ktoś prosi o eutanazję, ale oczywiście też NIE :o

Gość gość
Ja przez całą ciąże nikogo nie prosiłam o wpuszczanie w kolejkach, stałam jak każdy jeden i czekałam.czasami było tak, że to ktoś z własnej woli mnie wpuścił było mi miło, ale nigdy nie uważałam, że mam być jakoś specjanie traktowana w ciąży..

Nie no naprawdę co wy jeszcze wymyślicie :D w ogóle zastanawiam sie czy dla takich tępych idiotek warto się starać, żeby coś zmienić :D bo widzę, że choćby nie wiem co i tak wasze wieeeeelka miłośc zwycięży :D bo wy kochacie...inni nie kochają tylko wy kochacie :D :D :D :D :D :D

Gość gość
Byloby lepiej gdyby twoja matka przemyslala twoje urodzenie.bo chyba podjela pochopna decyzje i urodzila

Gość gość
broń swoje poglądy ... to ważne pewnie , a wy wstrętne baby które nie pozwalają rozrywać i zabijać małych dzieci powinnyście sie wstydzic ! pieniadze ktore oddajecie na podatki powinny isc dla kingi! i tuska - o nim nie zapominajmy ! po co chore dziecko skoro mozna zabic?!! pewnie! wow ! dobrze ze nie wiedza ludzie kim jestes (tzn to ze jestes nikim to wiedza ) bardziej chodzi o imie i nazwisko , bo sądzę że marnie byś skończyła...

Gość gość
Nie rozumiem to krzeselek nie bylo zeby usiąść?mieszkam za granicą i tutaj ciezarne takich cyrkow nie odstawiaja! Moja siostra tez byla w ciąży zagrozonej i jakos musiala poczekać na swoja kolejkę.

Pewnie biedny zarodek sie rozrywa :o A chore dziecko ma potem życie usłane różami i nie cierpi??? Moim zdaniem juz bardziej humanitarna jest aborcja niż znęcanie sielatami pod pozorem leczenia i utrzymywania przy życiu. nawet mordercy mają mniejszą karę jeśli komuś strzelą od razu w łeb niż kiedy trzymają go najpierw latami w zamknięciu i znęcają sie...wtedy jest to zbrodnia ze szczególnym okrucieństwem...

Gość bkt
aż żal to czytać:/ wstyd mi że żyję w społeczeństwie gdzie jest tyle chamstwa i znieczulicy... wstyd mi za te wszystkie chamskie matki... wstyd mi za to że kobieta w ciąży dla innej jest maciorą.... wstyd mi bo tez jestem kobietą, matką 3 dzieci... i nigdy nie spotkałam się z ciężarną która się wpycha, nigdy... i dziwi mnie to że piszą to kobiety które same były w ciąży, chyba chcą zrobić z siebie bohaterki... a kazda ciężarna wie że nawet jak ciąża przebiega wzorowo, to są momenty gdy człowiekowi po prostu ziemia usuwa się spod nóg... są ciąże które są zagrozone ale nie wymagają leżenia 24 na dobę tylko dużego oszczędzania się... mąż w pracy, nikogo do pomocy, to ma nie iść na badania??? żal żal żal to wszystko czytać... zachowujecie się jakby na każdym kroku ktoś was prosił o przepuszczenie i codziennie po kilka razy musicie przepuszczać kogoś... a prawda jest taka że takie sytuacje zdażają się naprawdę rzadko, a pobieranie krwi trwa chwilkę i nikogo w kolejce to nie zbawi a komuś może pomóc... ale co tam... cham pozostanie chamem, na wieki wieków amen :P

Gość gość
kinga tępą idiotką to ty jestes jak widzisz 99,9% jest przeciw twoim poglądom , warto się zastanowić kto ma racje? Jak czytam twoje wypowiedzi to kojarza mi sie z obrona ksiedza który jest pedofilem nie wiem czemu - może podobny tok myslenia ,

Gość gość
kingafanka- moze dziś wracając z pracy ty będziesz miała wypadek, zostaniesz warzywem i twój mąż bedzie uprawiał warzywniak do konca zycia, jak to napisalas psychiczna debilko:O

Gość gość
Ograniczona z wielkimi przeżyciami ... ale nie żal mi ciebie , takich ludzi powinno się zabijac by nie robily krzywdy innym - normanym ludziom.

Gość gość
teoretycznie idąc twoim tokiem myślenia oczywiscie.

Gość gość
no i kini brakło argumentów, wieeeeeelka szkoda :D

Gość gość
Kinia tak trochę jak Hit/ler...ale czego tu się spodziewać jak ona za karę zamyka dziecko pod schodami gdzie trzyma miotły i mopa

Wcale mi nie brakło argumentów :) Ty mi podaj argument dlaczego normalna kobieta woli urodzić chore dziecko, z którego nie ma nic, niż zamiast niego zdrowe, które daje wiele radości i kosztuje o wiele mniej kasy i nerwów przede wszystkim.

Gość gość
A skąd wiesz, że taka kobieta jest zdolna urodzić zdrowe dziecko ?

A co do Hit /le/ra spytajcie waszych babć i dziadków dlaczego ludzie aż tak nie lubili tych Ż/y/dów, że na początku nawet z radością patrzyli ta to że wreszcie to Ż/y/dów ktoś pognębi....nie ma tak że ktoś jest nielubiany bez powodu...np wy mnie nie lubicie bo mam niepopularne poglądy...a Hi/ tl/er wlaśnie miał popularne i to jak :D

Gość gość
Moi dziadkowie podczas wojny ukrywali zydow wiec oni nie byli rasistami

Gość gość
Wiesz co to wolę mieć meega upośledzone chore dziecko niż takie z domu dziecka. Bo tam to są dzieci z przeszłością, które często do tych domów dziecka wracają bo z nimi nie można sobie poradzić. Zwłaszcza jak sobie takiego kilkulatka weźmiesz. Ja bym sobie z takim dzieckiem z patologii nie poradziła, sory nie mój klimat !

Gość gość
Jestes jak h/i/t/l/e/r on tez nie lubil i gladzil slabszych

Gość gość
Ja cie nie lubie bo narzucasz swoje zdanie , zamiast napisac co chcesz i wyjsc to ty milion powodow dla ktorych Uważasz ze masz racje , po jaki grom ? skoncz tą dyskusję bo tylko się ośmieszasz nie widzisz tego ? tu na forum NIKT nie liczy sie z twoim zdaniem od dawna , piszesz bo piszesz ... widocznie musisz ... dam ci pomysl załóż swój 48 temat który będzie tym głównym (potraktuj go jak pamiętnik) pisz o swoich przeżyciach, odczuciach , przemyśleniach , i nie zaśmiecaj innych tematów... sądze że to by bylo najrozsądniejsze..

Ukrywali ich potem :) poza tym przecież byli też mili Ży/dzi, ale ogólnie ludzie nie mieli i nie mają o nich dobrego zdania nie bez powodu. Ogólnie mówiąc uczciwość w pojęciu Zyda różniła sie nieco od ogólnie pojętej uczciwości...

Ja narzucam :D wy niby nei narzucacie? :D choć w sumie nie, to wam narzucono i teraz bronicie tego jakby było wasze :D życie poczęte - świętość największa

H/i/t/l/e/r mógłby sobie nie lubić ile by chciał i każdy miałby go w d***e, gdyby swojej nienawiści nie skierował na grupę ludzi, którzy już i tak z własnej winy byli przez większość ludzi nie lubiani.

Gość gość
bla bla bla.... tak mniej więcej brzmisz

Gość gość
HERA KOKA HASZ LSD -stopka kingi No nic więcej nie trzeba dodawać :D móżdżek przećpany co się dziwić że pier/doli bzdury jak mało który

Gość gość
Wyobraz sobie ze kazdy ma swoj rozum i swoje zdanie.a ze tutaj prawie kazdy ma takie same to nie znaczy ze te zdanie zostalo narzucone.poprostu tutaj ludzie sa normalnie i wspolczujacy

Myślisz, że łatwiej byłoby mi skierować nienawiść społeczną na blondynów czy np na pracodawców dających śmieciówki, zatrudniających na czarno i płacących grosze...? tak samo działał ten Niemiecki przywódca którego imienia nie można wymawiać :p