Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc gogo77

9 mies ciązy, a brak kultury ludzkiej

Polecane posty

Gość Jaodchoregosyna
Kinga ja KOCHAM MOJEGO SYNA .WIedzialam w ciąży ze nosze pod sercem chore dziecko ale co z tego ? Dla mnie to moj syn i w życiu bym go nie zabiła tylko dlatego ze jest chory . Pobieram zasiłek pielęgnacyjny i korzystam z leków na NZF bo uwazam ze mi sie to nalezy . Napwrde przykro mi ze jak czytam to co ty tutaj wypisujesz:(

Naomagic1983 nie bezpośrednio po wyjściu z porodówki, ale jak dojdę do siebie to tak. Przed chwilą wróciłam ze sklepu spożywczego stałam ok 6 w kolejce, z nudów obróciłam się żeby na coś spojrzeć i już wepchnęła się przede mnie dziewczyna na oko w moim wieku. I tak jest często.

Gość gość
Kinga stefanka jestem ciekawa czy ty bys bez mrugniecia okiem usunela dziecko ktore niby ma byc chore.zadnej kobiecie tego nie zycze

Gość gość
powodzenia Neomagic :) poczytaj sobie o systemie emerytalnym w wolnej chwili. No i życzę ci żebyś bedąc w ciazy czuła sie dobrze i nie musiała liczyć na łaskę czy niełaskę innych lud******olejce czy autobusie. BTW dziękuję za komplement. Pozdrawiam gorąco 32letnia pannica :)

Gość gość
a po co Ty się pytałaś czy Cię przepuści? przecież ciężarne wchodzą poza kolejnością ja zawsze przychodziłam i stawałam na początku kolejki i już

Gość gosc gogo
dokładnie tak. jak kobieta dowiaduje się np w 5 mies że jej dziecko jest chore to co ma zrobic isc na wywołanie żeby zabic to dziecko? nie mogę nawet tego czytac. kingastefanka - teraz mogę to napisac prosto z mostu masz zaburzenia psychiczne.

Niestety, ale należy ci się. Przez ciebie i tobie podobnych teraz inne dziecko, które zachoruje nie dostanie pieniędzy na leczenie, mam nadzieję że sie cieszysz. Sorry, ale dla mnie jesteś złodziejką i głupią krótkowzroczna samolubną osobą, a nie żadną bohaterką

Gość gosc gogo
gosc 11.32 zapytałam ponieważ nie chciałam żeby ktoś mi zaraz zarzucił że wepchałam się a nawet nie umiałam zapytac. Dlatego poprosiłam o pierwszeństwo ale ze z faceta wyszedł burak to inna historia

Gość Jaodchoregosyna
:(

Gość gość
Czemu zlodziejka.kazdemu dziecku nalezy sie taka sama opieka zdrowotna i nik tu nikogo nie okrada.rodzice placa takie same pieniadze za ubezpieczenie zdrowotne

Gość CytrynowaCytryna
O kurde :( ale kinga jest walnięta :(

Gość Magda18181
Oj Kinga uważaj zebyś to co teraz napisałaś nie odwróciło sie przeciwko Tobie .Jesteś jeszcze gówniara i zycia nie znasz, Obleśna jesteś naprawde ...brzydzą mnie tacy ludzie jak ty.

Gość gość
matko autorko gdzie ty mieszkasz

Gość gość
Kinga steFanka twoja matka tez jest zlodziejka bo urodzila takie nienormalne dziecko jak ty

Wy w ogóle nie myślicie :o o ja p*****le same z dobrymi sercami tu siedzą :D każdy powinien musieć robić badania we wczesnej ciąży i jeśli wyjdzie, że dziecko jest chore powinien mieć mozliwość usunąć ciążę, a jeśli nie chce powinien podpisywać deklarację że wszelkie koszty leczenia pokrywa sam. I tyle, byłoby o wiele więcej funduszy na innych chorych. Ciekawe co byście czuły gdyby wasze dziecko zdrowe nagle zachorowało, ale kasy nie ma bo mamusie sobie chciały i nie miały serca usunąć chorych dzieciarów :o masakra z wami :o . W ogóle nie wypowiadam się tu juz na TEN temat bo to nie w temacie w ogóle

Gość gość
Mi jest tylko przykro ze matka cie nie usunela o jednego matola byloby mniej

Gość CytrynowaCytryna
yyyyyy...... współczuje twoim dzieciom, a jeszcze jedno Kinga szkoda że ciebie matka nie usuneła bo jesteś gorzej chora psychicznie.

A jednak muszę :p ostatni raz :p Mi sie coś takiego nie przydarzy, ponieważ badania wykonam, jeśli dziecko będzie chore albo kalekie na pewno go nie urodzę. A jesli mimo to dziecko urodzi się niezdrowe wtedy będzie zupełnie inna sytuacja bo nie będzie w tym mojej winy i na moje życzenie

Gość gość
Jej matka musi byc tak samo glupia jak i ona.

Gość gość
Ojej Kinnia a ja nie zycze sobie zeby bachory z wpadki (np twój syn) byl leczony z państwowych pieniędzy .Powinny byc leczone tylko dzieci planowane . Przez twoje dziecko inne planowane i kochane nie maja kasy na leczenie .

Gość gość
Ok zycze ci zeby twoj bachor nagle zachorowal.ale z twoimi zdolnosciami to napewno je zabijesz bo jest chore.

Gość CytrynowaCytryna
o racje wyżej ktos napisał :) Wpadki też trzeba usuwać nie kinga??? :)

i to jest postawa większości ludzi'należy mi się' :-o Należy się bo ciąza, należy się bo chore, należy się bo stare, należy się bo cierpię na ból tyłka. Tylko pracować na to nie ma komu

Gość gość
"A jesli mimo to dziecko urodzi się niezdrowe wtedy będzie zupełnie inna sytuacja bo nie będzie w tym mojej winy i na moje życzenielapka.gif" ALe po co sie męczyć Kinga :) Takie dziecko mozesz wyrzucić na śmietnik . Napwrde chcesz sie męczyć cale życie z pasożytem ?

Wracając do tematu :) jak juz wyżej ktoś napisał autorka powinna była zająć sobie miejsce i spokojnie czekać na swoją kolej nawet poza kolejką jeśli tam nie można było usiąść :)

Gość gość
Naomagic1983 - jak ci przeszkadza ze matka pobiera zasiłek na kalekie dziecko to w*********j na pustynie . Kretynki na tym polega urok zycia w społeczeństwie . Jak tego nei rozumiecie to proponuje prowadzić życie pustelnika .

Gość gość
Jezeli panstwo dyma nas z pieniedzy co miesiac to dlaczego np matki chorych dzieci nie maja dymac panstwa? wole zeby moje podatki szly na chore dzieci niz do nabijania kieszeni politykom

Nie wierzę w to co piszecie tzn w waszą szczerość :D rozumiem, że w takim razie należy trzykrotnie podnieść wasze skłądki, żeby każdy mógł sobie zakładać w domu warzywniak i uskuteczniać hodowlę za kasę ze składek :p z pewnością chętnie sie zgodzicie :D i żadnych aborcji bo to zło i kościółek mówi nie :D

Nie no jasne zasiłek na dziecko, pensja od państwa. spoko . Tylko jest jedno ale.... znam mamy chorych dzieci, także z porażeniem mózgowym gdzie opieka jest konieczna 24/7. I co one robia? wynajmują opiekunke/pielęgniarkę za socjalne a same ida do pracy a nie udowadniają okupując sejm że jednak nie jest tak ciężko jak wydawać by się mogło.