Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc gogo77

9 mies ciązy, a brak kultury ludzkiej

Polecane posty

Gość gość
Może to co napiszę wróci do mnie ze zdwojoną siłą, ale Tobie KINGA życzę, żebyś znów wpadła sieroto, pokochała to dziecko całym sercem i żeby Ci lekarz na miesiąc przed porodem powiedział, że bardzo mu przykro, ale coś się stało i Twoje dziecko urodzi się chore. Wtedy na aborcję już będzie za późno, a Ty będziesz miała zołzo pokutę za to wszystko co tu wypisujesz na tej kafeterii !! Tfu, wstrętna babo ! Jesteś obrzydliwa i nieludzka !

Gość gość
Darmozjad.juz widze jak ciezko pracujesz.w urzedach uczciwej pracy to ze 2 godziny bedzie a reszta to internet

I co??? czujesz już jak wraca? :) Ja nie wiem, że wy nie czytacie nic a nic ze zrozumieniem, tylko ogólny sens...na słowo aborcja dostajecie od razu białej gorączki, klapki na oczy i heja :o aż mi was żal :o jak można popierać i umacniać w decyzji osoby, które na własne życzenie niszczą sobie i swoim rodzinom życie i jeszcze nagardzać je za to większą kasą niż zarabiają ludzie, którzy uczciwie pracują i też muszą często leczyć swoje dzieci, ale za swoją kasę:o

Gość gość
Ty uczciwie pracujesz? Szkoda mi moich podatkow na kingestefanke

No wiesz :) ja tu siedzę zwarta i gotowa...ale nikt nie ma sprawy do mojej szefowej, porządek mam we wszystkim na bieżąco, więc mogę się udzielać na forum :) ale uczciwie za darmo też to robię po pracy, nie że tylko za wasze :p

Gość gość
I pomyslec ze moje ciezko zarobione pieniadze ida na takiego lenia jak ty.

Gość gość
Słuchaj Ty głupia c/i/p/o bo już mnie w/k/u/r/w/i/a/s/z do żywego !! To, że Ty nie masz serca nie znaczy, że każdy został przy porodzie pozbawiony uczuć i ludzkich odruchów ! To, że ktoś decyduje się urodzić chore dziecko jest godny podziwu bo nie idzie na łatwiznę tak jak Ty byś to zrobiła ! Śmierdzący leniu ! Kobieta nosi pod sercem dziecku czuje każdy jego ruch, słucha bicia serca na usg, ogląda je i nagle dowiaduje się, że dziecko ma porażenie bo badania prenatalne zwykle robione są w 2 trymestrze ciąży tępaku ! I co ma tak po prostu pójść i z czystym sumieniem skasować to dziecko jak wirusa w komputerze ?? Zastanów się co piszesz co gadasz i nad swoim życiem ! A ciekawe czy gdy będziesz miała zostać babcią każesz własnemu dziecku usunąć jego dziecko tylko dlatego, że miałoby urodzić się chore ! to nie jest od nas zależne jak rozwinie się ciąża !

Gość gość
Szkoda ze nie mozna wybierac sobie na co pojda moje pieniadze z podatkow

Gość gość
Kinga stefanka chyba jest w jakiejs sekcie.niedlugo przestanie karmic dzieci

Nie, na pewno będę namawiać własne dziecko żeby na własne życzenie przej***** sobie własne życie :o to byłoby głupsze niż podawanie wódki i narkotyków żeby je uzależnić, bo z uzależnień można sie jeszcze leczyć - za swoje oczywiście :p - a jak ktoś zdecyduje się na hodowlę chorego warzywa przejebuje sobie życie aż do śmierci. Jesteś świetną matką, skoro namawiałabyś własne dziecko na takie życie :o

Gość gość
Caly czas gadasz ze kazdy ma sie leczyc za swoje.a nie wstyd ci ze ty pensje dostajesz za nasze

Gość gość
Własnemu dziecku dałabym możliwość samodzielnego decydowania o jego dorosłym już życiu ! Tępa dzido nikomu nie można narzucać swojej woli ani namawiać do niczego co jest wbrew przekonaniom tej osoby. Może Twoje dziecko nie wyrośnie na takiego skurczybyka jakim jest mamusia ! OBY !!

Nie jestem :) i bycie kimś takim mnie nie interesuje. Pożyteczny dla państwa jest mój mąż, ja mogę za to troche namieszać :p i mam szczere zamiary to zrobić :) oczywiście za waszą kasę :p ale też dla waszego dobra, choć sie bronicie rękami i nogami :) ale gdyby was zapytać, czy chcecie poprawy dostępności służby zdrowia, albo żeby lekarze byli odpowiedzialni, albo żeby mieć leki tańsze...wtedy każdy by chciał, tylko jak sie pokazuje sposób jak to osiągnąć to źle :o i myślicie że za te 1600 ktoś będzie miał świetne zycie? :D no na pewno od razu mamusia poczuje wolność jak jasny h*j :D juz to widzę :p jedyne co może pomóc to zmiana nastawienia do aborcji i jej dostępność, kiedy ktoś uzna za słuszne, a już zwłaszcza jesli są wskazania...

Gość gość
Moim zdaniem ta baba (Kingastefanka) jest chora psychicznie ... a te wasze teksty ją tylko podjudzają , po co wdawać sie w dyskusję z czymś co nie sięga do kostek ? ona jest dnem , puściła się jak k/u/r/w/a , spłodziła bachora , żyje za kasę innych, i sadzi ze jest mądra... skoro wszystkie tu "będące" widzą jak bardzo się myli powinna zostać olana , pamiętajcie że g***a się nie rusza... nie ważne jaki byście podały jej argument ona i tak nie zrozumie , za wąskie horyzonty kochane .

Nie wstyd :) w sumie nie wiem czy tak znowu za wasze skoro moja szefowa szuka dofinansowania do działalności biura gdzie tylko może :) za wasze pewnie nie byłoby jej na mnie stać :p

Gość gość
Poza tym warzywem nikt się nie rodzi. A z każdej choroby można w mniejszym lub większym stopniu wyjść ! Jest 21 wiek i tyle możliwości, że można wiele zdziałać, no ale nie bo takie z/j/e/b/a/n/e warzywo ujmuje człowieczeństwu, jest zerem i nic nie wartym g/ó/w/n/e/m bo tak powiedziała Kinga !

Gość gość
Kinga stefanka ma jakies faszystowskie poglady.albo jest taka bo ojciec ja g****il w dziecinstwie

Gość gość
nikt z dobrego domu nie wyniósł by takiego zachowania jakie ona reprezentuje , nawet jeśli nie była to patologia to musiała być nękana albo psychicznie albo fizycznie ... takie są fakty , nikt z normalnej kochającej rodziny nie pluł by na chore dzieci , ma pewnie szereg smutnych przeżyć za które obarcza otaczający ją świat ... tzw "złamana psychika" można to załagodzić ale wyleczyć już tego nie wyleczy , smutne , żal mi ciebie kinga. możesz udawać na forum że cieszysz się z obelg innych , że masz cudne życie , pieniądze , miłość , ale nie wymażesz tego co cie dręczy...

Gość gość
Zobaczymy co mezus by z nia zrobil jak by ona miala wypadek i byla warzywkiem.

Jednak ja kiedy widzę w tv jakąś kobietę, która dźwiga swoje dorosłe, chore od zawsze dziecko czuję bardziej złość niz litość. Jestem wściekła, że nikt jej nie pomoże i że ona do końca życia musi się"poświęcać". Musi bo nie ma wyboru, bo miała dobre serce :o Może jestem dziwna, ale jakoś nie widzę w takim życiu miejsca na szczęscie ani tej matki ani tego "dziecka".

Mam szczerą nadzieję, że wtedy mój mężuś byłby rozsądny i albo jakoś skrócił moje nędzne życie, albo przynajmniej oddał mnie do odpowiedniej placówki i zadbałby o to, żeby ułożyć swoje życie z kimś innym, żeby moje dziecko miało normalną rodzinę itd...a nie okazywał mi latami dobre serce i marnował życie wszystkim wkoło. No ale oczywiście wy byście wolały żeby mąż skakał koło was i podcierał wam tyłek :o wieeeelka to miłość z waszej strony.

Gość gość
Jaka zlosc.przeciez pisalas ze takie dzieci trzeba zabijac.a jezeli rodzice decyduha sie na chore dziecko to powinni radzic sobie sami

Gość gość
za wąskie horyzonty .... dlatego nie widzisz ...

ja bym nie była w stanie oddac męża nikomu i nigdzie gdyby zachorował :(Chociazbym miała jajo znieśc

Gość gość
Taka matka jest szczęśliwa, że wogóle ma to dziecko i sens życia. Bo mogłaby nie mieć wcale i po co wtedy i dla kogo się starać i do pracy chodzić i cokolwiek ? Dla mnie moje dziecko to największa motywacja i nie przeszkadza mi, że kilka razy na dobę podaję mu specjalistyczne leki na serce. Niby ciężko chory, a funkcjonuje jak zdrowy 2 latek. I nie przeszkadza mi, że kładąc się o 22 spać wiem, że czeka mnie pobudka o 12 w nocy żeby dać leki i o 6 rano też żeby dać leki i położyć się jeszcze na cenne 30 minut. I choć w ciąży wszystko było ok bo ta wada którą ma jest w ciąży niewykrywalna to na pewno gdybym wiedziała nie usunęłabym tej ciąży ! I tu nie ma o czym dyskutować. Każdy z nas pracuje odprowadza składki i ma prawo do leczenia !

Gość gość
Bo ty po prostu jesteś zbyt ograniczona, aby pewne rzeczy pojąc i nawet się nie staraj, bo to przekracza twoje możliwości. Zawsze mi się zdawało, ze ludzie się ciebie czepiają, ale teraz widzę, ze ty jesteś złym, pustym no, nie wiem czym, bo człowiekiem cie nie nazwę.

Gość gość
Bo Kinga to jest właśnie dziecko z takiego domu w którym urodziło się chore i ona zeszła na drugi plan...bardzo daleki plan. I stąd ta nienawiść do chorych dzieci.

Gość gość
dokładnie jest OGRANICZONA . pod każdym względem ...