Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obecne czasy są chore ludziom całkowicie odbiło

Polecane posty

Gość gość
gosc 19:48 -o tak masz racje nie rozumiem kobiet dlaczego nie pielegnuje tej ludzkiej strony swiadomej I kierujac sie podswiadoma strona zwierzeca gardza slabszymi tylko dlatego, ze ten ktos jest nosicielem gorszej jakosci genow. Mowia mi, ze mam ciekawe wnetrze, a tak naprawde w d***e maja moja wrazliwosc ktora gardza zreszta, bo to slabosc ktorej kobieta nie toleruje. Leca na moj wyglad I kase, a mowia mi cos zupelnie przeciwnego. To dopiero czlowieczenstwo w wykonaniu kobiet haha Porownaj kobiete do np.owczarka niemieckiego I zobacz roznice. Widzisz lojalnosc u psa ? -widzisz. A teraz poszukaj tej cechy u kobiety. Nie ma ? -i nie znajdziesz. Zakladam, ze jestes kobieta, wiec jak napiszesz cos w stylu: "TY NIEUDACZNIKU BEZ KASY" "jestes popychadlem" "musisz miec zyebane zycie I zadna cie nie chce" Tego typu teksty z ust kobiet BEDA SWIADCZYLY ZE GARDZI KOBIETA SLABYMI I GLORYFIKUJE SILNE GENY ALPHA.

Gość gość
tymon84 Samiec Alfa to status, pieniadze i dobry wygląd. Kazdy kto mysli ze jakies szkolenia w podrywaniu maja jakiekolwiek znaczenie ma nasrane w glowie i jest zmanipulowany. x Ja myślę,że brak wiary we własne możliwości powoduje,że mężczyzna nie czuje się samcem alfa.Pieniądze i dobry wygląd wystarczają pustej dziuni,a chyba nie to charakteryzuje kobietę marzeń.

Gość gość
"Leca na moj wyglad I kase" - Dobrze że w ogóle lecą. Przecież o to w tym wszystkim chodzi. Żeby leciały.

Ja mam przecietne geny a pomimo tego swietnie sobie radze jezeli chodzi pieniadze. Oczywiscie dosc wczesnie zalapalem jak wyglada swiat i jakie sa kobiety ze nie dziele sie swoim łupem bo wiem ze dzialalbym na wlasna niekorzysc. :)

gość gosc 19:48 -o tak masz racje nie rozumiem kobiet dlaczego nie pielegnuje tej ludzkiej strony swiadomej I kierujac sie podswiadoma strona zwierzeca gardza slabszymi tylko dlatego, ze ten ktos jest nosicielem gorszej jakosci genow. Mowia mi, ze mam ciekawe wnetrze, a tak naprawde w d***e maja moja wrazliwosc ktora gardza zreszta, bo to slabosc ktorej kobieta nie toleruje. Leca na moj wyglad I kase, a mowia mi cos zupelnie przeciwnego. To dopiero czlowieczenstwo w wykonaniu kobiet haha Porownaj kobiete do np.owczarka niemieckiego I zobacz roznice. Widzisz lojalnosc u psa ? -widzisz. A teraz poszukaj tej cechy u kobiety. Nie ma ? -i nie znajdziesz. Zakladam, ze jestes kobieta, wiec jak napiszesz cos w stylu: "TY NIEUDACZNIKU BEZ KASY" "jestes popychadlem" "musisz miec zyebane zycie I zadna cie nie chce" Tego typu teksty z ust kobiet BEDA SWIADCZYLY ZE GARDZI KOBIETA SLABYMI I GLORYFIKUJE SILNE GENY ALPHA. x Twoja słabość wynika z braku wiary w siebie.Naprawdę zależy ci na uwadze kobiet,których przykłady zachowań tu przytoczyłeś?

gość Ja myślę,że brak wiary we własne możliwości powoduje,że mężczyzna nie czuje się samcem alfa.Pieniądze i dobry wygląd wystarczają pustej dziuni,a chyba nie to charakteryzuje kobietę marzeń. Pieniadze, status i nasienie to jedyna rzecz ktorej kobiety potrzebuja od mezczyzny, jestes glupcem jesli myslisz ze jest inaczej i zaslugujesz zeby ktoras sprowadzila Cie na ziemie..

Gość gość
dokladnie alpha to wladza, kasa I dobry wyglad. To osobnik z wysokim poziomem testosteronu we krwi. Ktorego nie da sie sku tecznie udawac, a jedynie pozory alfa mozna stworzyc poprzez udawanie pewnego siebie, agresja, buta, arogancja, asertywnosc. Sztucznie mozna podniesc sobie testosteron hormonem meskim. ale to ryzykowne jest I po zakonczonej kuracji poziom tescia wraca do normy.

To nie testosteron sie liczy tylko status, kasa i wyglad. Po wygladzie kobieta ocenia czy chce Twoja sperme czy nie.

Gość gość
jacy wy tu wszyscy jesteście ,nawiedzeni,zresztą kto normalny debatuje w internecie o jakichś alfach,zwierzęcej naturze,to jest naprawdę o wiele prostsze,albo wiążesz się z osobą,z którą jesteś w stanie stworzyć nudny związek z rozsądku,albo wkopujesz się w g***o i nie wiesz gdzie uciekać

Inteligencje dziedziczy sie po matce, a wyglad po ojcu.

Gość gość
jacy tu pop*****leńcy siedzą,ja nie mogę normalnie

W naturze JEDYNYM POWODEM dla ktorego kobieta i mezczyzna spotykaja sie to wspolzycie. Jesli zyjesz w jakies nicosci to Twoja sprawa.. Mezczyzna jest noscicielem pomyslow, a kobieta jest inkubatorem ktory filtruje slabosc.

mogę zrozumieć, że dla Was zdrada jest czymś złym jednak w ogóle nie rozumiem co jest złego w rozstaniu? ma się ktoś zmuszać do bycia z kimś, kogo już nie kocha? naprawdę to będzie wtedy szczęśliwy i zdrowy związek? wiem, że nie uzyskam odpowiedzi, tylko zostanę za to zjechana, ale w d***e to mam. i tak nie mam zamiaru być w żadnym zwiąku

Gość gość
mężczyzna jest nosicielem posmysłów,a kobieta inkubatorem Tymonek,ile ty masz lat,kto ci tak we łbie nap*******ł

Gość gość
widzę Tymonek,że się Mikkego naczytałeś,ale naprawdę nie bierz tego aż tak poważnie,to trzeba do czasów współczesnych dostosować

Niebede sie do niczego dostosowywac bo nie musze isc za stadem. Mam wlasny sklep i radze sobie sam. Jak chcesz to mozesz sie p******ic z kim chcesz i kiedy chcesz w jakichkolwiek konfiguracjach wali mnie to.

Gość gość
Jezeli kobieta pisze "cech'uje cie brak wiary we wlasne sily" to oznacza, ze dostrzegla slabsze geny ktorymi gardzi podswiadomie I tym samym pokazuje jak bardzo dla kobiety licza sie silne geny tj.wiara w siebie, swoje mozliwosci, a to jest cecha typa alpha. Musicie uwazac co piszecie kobiety. bo jezeli robicie pojazd po SLABOSCIACH TO TYM SAYM POKAZUJECIE JAK BARDZO POZADACIE JAK NAJMOCNIEJSZE GENY, A SLABYMI GARDZICIE.

Gość gość
brzmi jak sfrustrowana gimbaza

Gość gość
Weź sobie trochę obniż poziom teścia, da się tak na zawołanie?

Jesli cos chce sie sprzedac to trzeba w to wierzyc. Np. ksiadz ktory jest kiepski i nie wierzy w to co glosi szybko wypadnie z gry.

Gość gość
Jezeli kobieta pisze "cech'uje cie brak wiary we wlasne sily" to oznacza, ze dostrzegla slabsze geny ktorymi gardzi podswiadomie I tym samym pokazuje jak bardzo dla kobiety licza sie silne geny tj.wiara w siebie, swoje mozliwosci, a to jest cecha typa alpha. Musicie uwazac co piszecie kobiety. bo jezeli robicie pojazd po SLABOSCIACH TO TYM SAYM POKAZUJECIE JAK BARDZO POZADACIE JAK NAJMOCNIEJSZE GENY, A SLABYMI GARDZICIE.

Gość gość
Nie drzyj się tak.

Gość gość
Mikke chwali się swoją inteligencją,a inteligentny człowiek jest w stanie odróżnić slogany od życia

Ja zyje w realnym swiecie i wiem ze slabi niemieliby szans gdyby nie dobra wola silnych.

Gość gość
sugerowanie choroby psychicznej, jak i poyeba, niedorozwoja jest pogarda wobec slabszych genow i wadkliwych i gloryfikacja silnych genow alpha. dajcie kolejne dowody i dopierrdolcie mi wytykajac, wmawiajac slabsze geny. :-d

K***in jest kreatura wynajeta przez zydów zeby wysmiewac wolnorynkowe idee.

Gość gość
tymon -a to nie jest tak, ze ci ponizej w hierarchii stada tj.beta, delta, gamma I omega maja nizszy poziom testosteronu we krwi ? Przeciez za sprawa wysokiego poziomu tescia Alfa charakteryzuje sie odwaga, brawura, sklonnoscia do ryzyka, wladczoscia, pewnoscia siebie. Testosteron jego wysoki poziom wplywa na budowe sylwetki I umiesnienie jak I sile.

Gość Czarna79 problem z logowaniem
panowie,czy wam sie cos nie pomylilo?to forum dla kobiet.haha samce alfa dyskutujace na kobiecym forum:Dhmm,daje do myslenia...

Geny mozna zmieniac, poprzez myslenie, jak nastawisz sie na atak to bedzie Twoj organizm produkowac duzo testosteronu. Jak odpoczywasz i sie modlisz to niebedzie go produkowac. To jest prosty mechanizm. Duzy wplyw ma srodowisko na to jak ktos sie zachowuje i jak mysli.

Gość gość
bez wzgledu na plec jezeli ktos wysmiewa czyjes slabosci i sugeruje odchyly od normy, choroby, wady, braki w wygladzie, brak kasy, brak powodzenia wsrod plci przeciwnej jest to wyrazaniem pogardy wobec slabszych genow jak w swiecie zwierzat. haha