Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Obecne czasy są chore ludziom całkowicie odbiło

Polecane posty

Gość gość
czarna znowu skladasz tutaj wizyte. Nie wiem czy powinienem ci dobrze zyczyc z tego powodu, ale mozliwe ze bedziemy sie dobrze bawic. Powiadasz samce alfa na kobiecym forum...blebleble czyzbys cos sugerowala ? haha

tymon84 gość Ja myślę,że brak wiary we własne możliwości powoduje,że mężczyzna nie czuje się samcem alfa.Pieniądze i dobry wygląd wystarczają pustej dziuni,a chyba nie to charakteryzuje kobietę marzeń. Pieniadze, status i nasienie to jedyna rzecz ktorej kobiety potrzebuja od mezczyzny, jestes glupcem jesli myslisz ze jest inaczej i zaslugujesz zeby ktoras sprowadzila Cie na ziemie.. x Raczej mało prawdopodobne,jestem kobietą.

gość Jezeli kobieta pisze "cech'uje cie brak wiary we wlasne sily" to oznacza, ze dostrzegla slabsze geny ktorymi gardzi podswiadomie I tym samym pokazuje jak bardzo dla kobiety licza sie silne geny tj.wiara w siebie, swoje mozliwosci, a to jest cecha typa alpha. Musicie uwazac co piszecie kobiety. bo jezeli robicie pojazd po SLABOSCIACH TO TYM SAYM POKAZUJECIE JAK BARDZO POZADACIE JAK NAJMOCNIEJSZE GENY, A SLABYMI GARDZICIE. x Wytknięcie słabości to nie pogarda,jeśli chcesz komuś pomóc trzeba go uświadomić w czym tkwi problem.

Gość Czarna79 problem z logowaniem
post na probe

Gość gość
tymon -jestes pewny tego, ze geny mozna zmieniac mysleniem itp. ? To jest na zasadzie, ze aktywny staje sie obszar gadziego mozgu ktory odpowiada za "uciekaj albo walcz " ?

gosciu a co ty masz mi zyczyc,dobrze czy zle,nie obchodzi mnie to.nie przyszlam tu ze wzgledu na ciebie:)jak ci przeszkadzaja moje posty to je poprostu ignoruj.

Tak. Dlatego np. liberałowie niereaguja na aborcje czy antykoncepcje z obrzydzeniem, a np. praktykujacy katolicy juz nie.

Gość gość
xen -sprytnie wybrnelas, jednak jakby nie zmieniac nazewnictwa to nadal bedzie to sugerowanie pracy nad tym aby wzmocnic slabe strony. Wiec skoro slabosci maja byc wzmocnione to oznacza ze sa nieakceptowane. haha

gość xen -sprytnie wybrnelas, jednak jakby nie zmieniac nazewnictwa to nadal bedzie to sugerowanie pracy nad tym aby wzmocnic slabe strony. Wiec skoro slabosci maja byc wzmocnione to oznacza ze sa nieakceptowane. haha x A ty sądzisz,że samiec alfa to ktoś wyjątkowy w tym względzie?Każdy musi nad sobą pracować,każdy ma jakieś słabości.Ideały mające wszystko bez pracy nad sobą nie istnieją.

Martwi i nieprzytomni ludzie sa tolerancyjni bo nie sa swiadomi rzeczywistosci.

a jest jakies forum dla mezczyzn???

Gość gość
zadziwiajace jest, ze za kazdym razem w roznych miejscach jezeli zwroci sie uwage kobietom, ze wytykajac slabsze geny pokazuja tym pogarde I wywyzszaja silne geny takim zachowaniem. Ich ataki wtedy ustaja. Czyli te bestie jednak zdaja sobie sprawe ze jezeli pogardzajac slabymi zachowuja sie jak zwierzeta. haha xen -kazdy ma slabosci nawet seryjni mordercy mieli. Problem w tym, ze kobieta jezeli dostrzeze slabosci u faceta, to ten traci w jej oczach I ma latki przyklejane od kobiet w postaci niemeskich przydomkow. Zauwazylas ten staly schemat wsrod znajomych psiapsjol, a nawet w sobie samej ?

Nie imputuj mi takich zachowań,nie zadaję się również z takimi ludźmi.

Gość gość
@xen -twoja wypowiedz jasno sugeruje, ze jednak znasz tego typu schematy ze strony kobiet. Przyznaj sie jestes anonimowa -nigdy nie zdarzylo ci sie gardzic kims wrazliwym, ustepliwym, wystraszonym, lekliwym ? ? Bo to wlasnie ow cechy sa nieakceptowane I tepione przez kobiety. haha

Gość gość
:-D

Gość gość
cos musi byc na rzeczy skoro kobiety az tak aktywnie zglaszaja ow temat do usuniecia. :-D:-D:-D:-D:-D

gość @xen -twoja wypowiedz jasno sugeruje, ze jednak znasz tego typu schematy ze strony kobiet. Przyznaj sie jestes anonimowa -nigdy nie zdarzylo ci sie gardzic kims wrazliwym, ustepliwym, wystraszonym, lekliwym ? ? Bo to wlasnie ow cechy sa nieakceptowane I tepione przez kobiety. haha x Nigdy,wręcz odwrotnie.Jednak ty już wystawiłeś ocenę nie znając mnie.A schematy znam właśnie z tego forum.

Niebeda mogly zerowac na naiwniakach gdy zbyt wielu mlodych sie dowie? :)

Gość gość
ale non stop mam bana na ip. modka nie szalej bo nawet nie potrafisz porzadnie zblokowac kogos. haha @xen -ja nie musze znac kolejnej kobiety aby poznac jej psychike, PONIEWAZ PODSWIADOMOSC MACIE WSZYSTKIE IDENTYCZNA JAK JEDNA. A druga strona, ta ludzka, spoleczna powloka jest malo istotna, bo jest pod publike dla naiwniakow. Jezeli nie gardzisz slabosciami, to oznacza ze masz zaburzona gospodarke hormonalna, lub urodzilas niedawno, albo zwyczajnie klamiesz I jest ci wstyd za kobiety. ha ha

gość ale non stop mam bana na ip. modka nie szalej bo nawet nie potrafisz porzadnie zblokowac kogos. haha @xen -ja nie musze znac kolejnej kobiety aby poznac jej psychike, PONIEWAZ PODSWIADOMOSC MACIE WSZYSTKIE IDENTYCZNA JAK JEDNA. A druga strona, ta ludzka, spoleczna powloka jest malo istotna, bo jest pod publike dla naiwniakow. Jezeli nie gardzisz slabosciami, to oznacza ze masz zaburzona gospodarke hormonalna, lub urodzilas niedawno, albo zwyczajnie klamiesz I jest ci wstyd za kobiety. ha ha x "jest ci wstyd za kobiety"-tylko z tym mogę się zgodzić,jednocześnie muszę stwierdzić,że faceci nie są lepsi.

Gość gość
@xen "faceci nie lepsi..." -odpowiem slowami kobiet "nie wszyscy tacy sa" haha

Kobiety sa zimne jak lod, matczyna milosc to pic na wode. Swiadczy o tym ilosc dokonywanych aborcji.

Natomiast według ciebie wszystkie kobiety są takie same:D.Żałosne.

Ssytem zacheca do tego zeby ludzie byli aseksualnymi konsumentami ktorzy nigdy niczego nie kwestionuja.

Gość gość
nie chcesz wspolpracowac bestio, co ci szkodzi obnazac ta zwierzeca nature kobiet ? co cie blokuje ?

bijcie sie:P a Ty Xen dalej odpisuj i nakreaj,to bedziesz czytac te´´madrosci´´do 5 rano.

Moje poglądy nie spowodują,że przestanę być kobietą.Fizyczność to jedno.Psychika,postrzeganie świata,wyznawane wartości powodują,że każda z nas jest inna.

Czarna79 problem z logowaniem bijcie siejezyk.gif a Ty Xen dalej odpisuj i nakreaj,to bedziesz czytac te´´madrosci´´do 5 rano. x Nie mam z tym problemu:),jeśli chcesz możesz dołączyć do dyskusji;).

Wyznawanie wartosci opiera sie na negowaniu rzeczywistosci i mysleniu abstrakcyjnym. Najczesciej dokonuja uzywaja takiej taktyki slabi zeby wydrzech ochłapy silniejszym i zaradnym..

[zgłoś do usunięcia] tymon84 Wyznawanie wartosci opiera sie na negowaniu rzeczywistosci i mysleniu abstrakcyjnym. Najczesciej dokonuja uzywaja takiej taktyki slabi zeby wydrzech ochłapy silniejszym i zaradnym.. x Myśl sobie co chcesz.