Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pauliettttaaa22

Szukam kolezanki do wspolnego odchudzania

Polecane posty

Gość Pauliettttaaa22

Tylko nie wiem jaka diete zastosować dotychczas opychałam się słodyczami fast foodami itp. Mam 22 lata 165 i ok 80 kg :(

Gość fifi103
ja się zgłaszam,może nie mam za dużo do zrzucenia,ale ciągle odkładam na potem,opycham się pączkami,drożdżówkami i pizzą,a potem nie jestem z siebie dumna,ważę teraz 63,5 chciałabym zejść do 60 i parę cm w pasie mieć mniej

Gość Fili80
Ja także się zgłaszam czy można się do Was dopisać?

Gość Fili80
Hi :-) i jak forum rusza czy ginie?

Gość gość
Fili80 masz wyjątkowego pecha dopisałaś się już chyba do 10 topików i każdy upadł :)

Gość Fili80
No chyba tak :( ale chęci miałam. Ten mój ulubiony w którym jestem już od około pół roku trwa tylko dziewczyny zajęte. Więc myślałam, że może znajdę jakiś świeży. No ale sobie chyba odpuszczę bo chyba nie ma sensu :(

Gość Fili80
No i zapomniałam dopisać, że 10 to trochę przesadzone sprawdziłam i próbowałam do 4 nowych. No ale .... chyba się nie udało. To nic schudłam już ponad 10 kg zostało jeszcze 5 kg dam radę i sama :)

Gość fifi103
hej hej jestem,może razem jakoś pociągniemy topik,ja na razie ilościowo ograniczam jedzenie a od poniedziałku mam zamiar spróbować turbo diety(warzyw owoce białko) i oczywiście 0 słodyczy

Gość gość
fajny plan, napewno schudniesz :-):-):-)

Gość Fili80
Fifi to fajowo :-)Może napiszesz coś więcej o tej diecie?

Gość Fili80
Melduje się :-) ja obecnie jestem na diecie warzywno owocowej jestem juz 13 dzień schudłam blisko 4 kg zostało dobre 5 kg od poniedziałku zamierzam przejść na Sb1.

Gość Fili80
Tyle się napisałam i uznało mi za spam no trudno. Na sb1 jest podobnie jak na turbo diecie tylko owoce nie można. Pomyślę jeszcze na tym aby turbo dopasować do sb1. Fifi napisz coś o sobie.

Gość plamcia
hej jest tu kto? ja bylam u dietetyka dostalam diete od dzis zaczynam :) waze 90,5kg przy 165cm wzrostu. szukam kobitki do wspolnego odchudzania. im wiecej osob tym lepiej :) dodam ze mam 20lat

Cześć ten temat z tego co widać upada. Plamcia jeśli masz ochotę to zapraszam na inny Temat szukam ambitnej kompanki na odchudzanie do lata. Tam jestem już ponad pół roku i jest miło choć trochę ostatnio pusto.

Gość gość
witajchetnie sie przyłącze do ciebie, musze konieczni wziac sie za diete, w ciagu ostatnich 2 miesiecy przytyłam masakrycznie( o 3 rozmiary ubran). nie wiem jaka diete mam zastosowac ale musze koniecznie zaczac myśle ze waze zdecydowanie wiecej niz 80... :(

Gość fifi103
cześć,ja dziś od rana dietkuję,jem głównie białko-kefir jajka,piję dużo wody,a jak mi zaczyna w brzuchu burczeć pomidorka

Gość plamcia
ja tez dzis dietetykowalam ;) wypijam 3l wody :D a od jutra cwicze na rowerku stacjonarnym jutro zaczynam od 30min a do konca tygodnia bedzie po 40min ;) dzis byl spacer.