Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale te dzieci teraz to sie śliczne rodzą

Polecane posty

Gość gość
Moja corka po porodzie sn byla bardzo ladna i teraz tez jest a syn rowniez po porodzie sn mial zasinione czolo i nie byl za urodziwy ale teraz juz zladnial. Syn siostry znowu mial glowe jak jajko

Gość gość
pewnie,że tak ;) jak mają być ładne to będą :D nie ma znaczenia w jaki sposób przyszły na świat ;) jak juz napisałam,ja się swoimi od razu po porodzie nie zachwycałam a brzydkie może i nie były ;) ważnejsze jak napisałaś by były zdrowe ;) pozdrawiam

Gość gość
A podobno jak mojego meza brat sie urodzil to byl tak brzydki ze wstydzili sie go pokazywac. A teraz jest nawet przystojny

Gość gość
hehe moja ciocia rodząć drugiego syna stwierdziła,że chyba podmienili jej dziecko bo taki był "brzydki" ;)

Gość gość
Moj syn byl urodziny sn,sliczny,nie mial zdeformownej glowki,wręcz ladnie okragla,i duże ciemne oczy które zostały my do dzis,pelne usta:-)

Gość gość
mój też nie miał zdeformowanej główki,ładną okrągłą :D może dlatego,że poród był mega szybki ;)

Gość MamaślicznychSynków
Urodziłam dwóch Synów. Dwa porody naturalne... Są śliczni, jak z reklamy więc nie bredźcie o cudach cesarki. Jedynym pozytywem cc jest to, że nie jesteście obleśnie tam pozszywane i nadal macie ciasne... tyle w temacie. A... i jeszcze jedno. Jak, któreś z rodziców jest paszczurem, to niestety dziecko też może nie być urodziwe.