Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

niepewna sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Pierwszy raz pisze na forum, chociaż często korzystam, czytam rady. Biorę tabletki antykoncepcyjne, ale to nie o to się rozchodzi, zdarzyło się, że nie przestrzegalam zaleceń co do ich przyjmowania (od razu powiem, że przyjmowane były na dolegliwości a nie do końca na brak ciąży. Miałam krwawienie lecz nie zbyt obfite, prawie zerowe W brzuchu czuje laskotanie, mam mdłości a najbardziej po zapaleniu papierosa, szybko się mecze Zrobiłam dwa testy, wynik negatywny Zawsze po takim kobieta się uspokaja ale tym razem tak nie jest. To dziwne przeczucie trzyma się mnie bardzo. Do tego laskotanie nie ustalo a doszły do niego lekkie klucia. Wiecie coś może na ten temat??

Gość gość
pewnie to efekt nie przestrzegania wspominanych zaleceń co do stosowania anty,

Gość gość
Ja bralam tabletki przez 5 lat , okres dostawałam jak sie nawineło bo nie przestrzegałam zalecen bralam kiedy chciałam i jak chciałam . Wiele razy miałam klucia laskotanie dziwne krwawienia jednak to sa tylko sprawy chormonalne i tak jak kolezanka wspomniala wczesniej wynika to z niewlasciwego przyjmowania tabletek . Masz mdlosci moim zdaniem jest to wmowione przez sama ciebie tak zwane urojenie . tabletki zabezpieczaja zalezy tez od organizmu ja 5 lat nie uzywalam prezerwatyw tylko zaufalam tabletką , w tym momencie odstawilam jakis rok temu .

Gość gość
No szkoda :)

Gość gość
niepewnie sie czuje jak wokol same h**e pewnie jestem niesmiala 🖐️