Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy popierasz aborcję ?

Polecane posty

Gość gość
Widzę że jak typowi katolicy , próbuja być madrzy od Boga co poniektórzy i bawia się w niego i wiedzą co wyrosnie z takich dzieci g****icieli ta same przestepcy pewnie zaraz będą :) To jak tak wszystko wiecie to numery w totka podajcie :P , do posta gdzie ktoś zyczy g****u i bekartów nam przeciwników aborcji to masz strasznie wypaczone myslenie , zacznij uzywać części gdzie odpowiada ono za logiczne myslenie :)Bo masz wielki problem , mnie jakby cos takiego spotkało urodziłabym to dziecko i odddałabym parze gdzie czeka na dziecko bo lepiej wybrać mniejsze zło , zresztą ma ja mam sumienie i chyba by ono mnie zeżarło gdybym postapiła inaczej a czemu bo znam siebie :)bo jestem dorosła i odpowiedzialna

Gość gość
powinna być ogólno dostępna i finansowana przez NFZ w 100%

Gość gość
jezeli chodzi o aborcje nie mieszam w to Boga gdyz nie wierze.Popieram jak najbadziej aborce z g***tow ,prostytutek itd...wczesne aborcje nastolatek rowniez kazdy popelnia bledy chciaz z glupoty.ale jakos tak odrzucaja mnie aborcje kobiet,ktore dziecko juz maja.Nie mam sama ,ale matki mowia ,ze kocha sie to dziecko jak jest jeszcze w brzuchu itd jak sie zobaczy to ju w ogle i tak jakos nie ogarniam kobiet ktore maja dziecko kochaja najardziej na swiecie wiedza jak wygladalo kiedy dziecko pierwszy raz przytulili itd...a nastepna ciaze potrafia usunac to jakas dziwna selekcja.tak czy siak jestem za,nie moja sprawa kazdy ma swoje sumienie i swoje zycie uczy sie na bledach i nosi swoje bledy w sobie.

Gość gość
jestes ciemnogrodem. pisząc , że aborcja jest błędem. niue jest jest zabiegiem jak wyrwanie zęba. większym nawet błedem jest wyrwanie zęba niż go leczenie

Gość gość nr 01
morderstwo to morderstwo człowiek to nie jest komar czy mucha by go zabijać gdy przeszkadza aborcji STANOWCZE NIE

Gość gość
ależ to biedne polactwo to ciemnogród!

Gość gość
w krajach zachodnich jest juz dostepna eutanazja warzyw a w Polsce sie daje wyzsza kase dla leniwych matek, co urodzily niepelnosprawne dziecko :O

Gość gość
powinni prawnie zabierac te dzieci tuz po urodzeniu na przeszczepy albo nas eksperymenty medyczne

Gość gość
jaki ciemnogrod ? jakie leniwe matki ? czy wy macie jakąś w ogóle moralność ? czy wyłącznie dla was się liczy czysty egoizm i pieniądze ? aborcji STANOWCZE NIE !!!!!!!!

Gość gość
przeciwników aborcji powinno się prawnie eutanazjować

Gość gość
To sie wyprowadz i sobie zrób eutanazje na całej swojej rodzinie . a najlepiej to sam sie wykoncz z takim mysleniem Aborcji stanowczo mówie nie i koniec

Gość gość
czy wy na poważnie, czy tak bardzo jesteście tępi?????

Gość gość
Popieram prawo do aborcji, bo sama aborcja dobrem nie jest a raczej złem. Ale o tym powinna decydować kobieta a nie urzedasy czy klechy.

Gość cool from space
Gorąco popieram późną, nawet bardzo późną aborcje w przypadku feministek, lewaków itp. :classic_cool:

Gość gość
W ich imieniu dziękuję. Zresztą tylko oni mogą korzystać z aborcji bo przecież katolicy na pewno nie.

Gość cool from space
Nie wiem, czy zostałem właściwie zrozumiany? :classic_cool:

Gość gość
Zostałeś. Popierasz aborcję dla tych grup.

Gość cool from space
Nie "dla tych grup", tylko aborcję TYCH GRUP :)

Gość gość
o co ci chodziło?

Gość gość
Jak to tych grup? Przecież w łonie matki nikt nie jest feministką czy lewakiem. To kształtuje się dużo później. No chyba, że Ty się w tym nie orientujesz. Ale w takim wypadku dlaczego zabierasz głos?

Gość gość
Obejrzyjcie lepiej filmy dokumentalne o osobach które przeprowadziły aborcję i po latach tego bardzo i to bardzo żałują. Lepiej urodzić niż zamordować.

Gość gość
Aborcja to morderstwo. Każdy ma prawo wyboru i żyć z tym piętnem lub nie. Są ludzie i taborety.

Gość gość
zdecydowanie tak . Ale do 3 miesiaca ciazy

Gość gość
Jestem zwykłą kobietą 30+. Jestem za aborcją na żądanie. Jestem za tym aby była ogólnie i łatwo dostępna, finansowana z środków nfz.

Gość gość
Nie musze oglądać filmu, bo sama jestem po dwóch aborcjach i żadnych wyrzutów sumienia nie mam.

Gość gość
Taa urodzic zeby dziecko biede klepalo i sie meczylo cale zycie .? w takiej sytuacji popieram ! Poza tym dziecko w pierwszych miesiacach ciazy nie jest dzieckiem tylko embrionem . Lepiej ` zamordowac` wtedy niż mordować je pozniej bieda, glodem itp .

Gość cool from space
Nadal się nie rozumiemy. Popieram aborcję TYCH GRUP, tych osób. Wydaje mi się, że płód, dziecko w łonie matki, czy jak nie nazwiemy, nie jest za nic odpowiedzialne, natomiast taka feministka już tak. Jest odpowiedzialna, na przykład za to, że jest feministką. I w związku z tym, postulują jej aborcję/usunięcie :)

Gość gość
Istota ludzka to istota od chwili poczęcia nie że od 3 m-cy.

Gość gość
istota ludzka czy nie istota ludzka. trzeba myslec racjonalnie / przyszlosciowo etc.!

Gość gość
Abortowac można płód, zygotę. A takie rzeczy nie są ani lewakami ani feministkami. Nie rozumiem o co Ci chodzi bo chyba Ty sama nie wiesz.