Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy popierasz aborcję ?

Polecane posty

Gość gość
Jak coś, co ma dwie komórki, może być ludzką istotą?

Gość gość
gość 17.05.2014 powinna być ogólno dostępna i finansowana przez NFZ w 100% Dla takiej aborcji stanowcze NIE. Nie popieram.

Gość gość
Pamiętajmy,ze dziecko które sie z tego urodzi jest całkowicie niewinne.Dlaczego mamy karać je albo matke należy ściąć g****ieciela.Za najcięższe zbrodnie za g***ty pedofilie i morderstwa może być tylko jedna kara-kara śmierci.

Gość gość
Nie ma możliwości aborcji jeśli chodzi o grupy osób, bo nie abortuje się osób a jedynie zygoty. Po co się odzywasz w tematach na których się nie znasz?

Gość coole from space
Abortować to znaczy usunąć, prawda? Zatem jestem zwolennikiem USUWANIA osób o przekonaniach skrajnie lewicowych w tym oczywiście feministek. Myślałem, że wyrażam się jasno.

Gość gość
Zgadzam sie z cool.. Nie można usuwać życia które już sie rozwija ma mięśnie,oczy itd,

Gość gość
Niechciane dziecko można oddać do okna życia. To z g****u również a nie zabijać.

Gość gość
Aaaa... Chodzi Ci o fizyczną likwidację grup ludzi z którymi się nie zgadzasz albo które Ci nie odpowiadają.

Gość gość
No i mamy nowego Hitlerka:O

Gość gość
Albo komucha.:O

Gość gość
Zabijając dzieci poddajecie powolnemu wymieraniu narodu w którym żyjecie. Naród mały jest narodem słabym.

Gość coole from space
Jak to nie ma możliwości? Może obecnie w tej chwili nie ma takiej możliwości, ale przecież historia, prawo i praktyka inżynierii społecznej, znają takie rozwiązania. Może za jakiś czas będzie to możliwe? Przecież zupełnie legalnie usuwano ludzi chorych, upośledzonych, odmiennej rasy, przekonań, wyznania w wielu krajach. Na przykład w Niemczech, Rosji. Zatem to kwestia rozwiązań prawnych, przychylnej aury politycznej :)

Gość gość
Do okna zycia? ty wez troche pomysl .... aborca - nikt nie wie. okienko zycia - 9 miesiecy z brzuchem . pozniej wszyscy pytaja ` a gdzie dzidzius` dlatego tyle kobiet decyyduje sie naszczescie na aborcje.

Gość gość
Nikt przecież nie chce zabijać dzieci. Co Ty bredzisz koleżanko?

Gość gość
Czyli cool chcesz, żeby tak było jak w Rosji czy Niemczech o czym wspominasz? Z jakiego bajorka wypełzłeś?

Gość coole from space
Tak sobie myślę, że skoro można abortować dzieci/płody ludzkie, to czemu nie dorosłych, dojrzałe płody ludzkie, które mają tę cechę, że lubią abortować bezbronne płody ludzkie? Ja tylko głośno myślę :classic_cool:

Gość gość
Wybacz cool ale Ty nie myślisz. I nie abortuje się dzieci. Abortuje się zygoty czyli zlepki tkanek.

Gość gość
Bo nas rodzice kochali od momentu poczecia. a te embriony niestety nie .

Gość gość
Widzę, że lewactwu udało się przerobić część kobiet na prostytutki.

Gość gość
Na prostytutki? W jaki sposób?

Gość coole from space
Ależ nie! Nie chcę aby było jak w Niemczech, a już szczególnie nie tak jak w Rosji! Chcę żeby było odwrotnie. Czyli, żeby osoby, które nabyły na skutek ograniczeń intelektualnych, emocjonalnych zaburzeń, może wskutek uleganiu modom światopoglądowym, przekonania właściwe liberalnej lewicy, by te osoby, były zgodnie z odpowiednim ustawodawstwem abortowane. W Rosji było odwrotnie, to skrajna lewica usuwała resztę grup społecznych. W Niemczech TAKŻE lewica, ale specyficznie niemiecka, czyli NSDAP robiła podobnie z tą różnicą, że usuwała też komunistyczną konkurencję :) Czyli ja chcę żeby było odwrotnie! I oczywiście zgodnie z wszelkimi procedurami, humanitarnie i nowocześnie :)

Gość gość
Juz Ci tłumaczyłam. Aborcja to usunięcie zygoty. A Ty piszesz o morderstwach z powodów politycznych, o których jak widze, marzysz.

Gość gość
Liberalizm to jedna z największych zdobyczy ludzkości.

Gość JasnowidzXXL
Tak! W określonych wypadkach: ciąże w wyniku g****u, w zdeklarowanej patologii, w przypadkach chorób - obowiązkowe badania prenatalne i obowiązkowe aborcje zarodków trwale uszkodzonych, na żądanie poparte ważkimi argumentami

Gość gość
gość 03.06.2014 Wybacz cool ale Ty nie myślisz. I nie abortuje się dzieci. Abortuje się zygoty czyli zlepki tkanek. W/g Twojego myślenia Ty też jesteś zlepkiem tkanek dlaczego by nie miało być prawa usuwać niewygodne dla państwa takie zlepki?

Gość gość
Jestem zlepkiem tkanek ale zdolnym do samodzielnej egzystencji czyli jestem człowiekiem. Zlepek tkanek niezdolny do samodzielnej egzystencji to tylko zlepek i nic wiecej.

Gość cool from space
Czyli zabijanie płodu, nie jest morderstwem z powodów politycznych? Przecież aborcję uzasadnia się w oparciu o konkretną ideologię? Może się mylę? Ta ideologia, bez wnikania w szczegóły jest lewicowa. Ideologia w praktyce to polityka. Zatem aborcja płodów ludzkich jest POLITYCZNYM MORDERSTWEM na skalę masową czyli LUDOBÓJSTWEM. Coś pominąłem, jakiś błąd w rozumowaniu? Kazia Szczuka uważa inaczej? :)

Gość gość
Nie. Aborcja istniała już kiedy w zasadzie żadne ideologie polityczne nie funkcjonowały, przynajmniej w dziesiejszym rozumieniu. Aborcja występuje w wypadku kiedy osoba będaca w ciąży uwaza, że nie chce mieć dzieci. Do tego nie potrzebna jest żadna ideologia a jedynie wolność osobista w podejmowaniu decyzji dotyczących własnego ciała.

Gość gość
Pełny błąd w rozumowaniu. Dlatego napisałam, że nie myślisz. I to się potwierdza.

Gość gość
Jesli kobieta nie chce urodzic TEGO to nic ja nie powstrzyma pojedzie za granice i po problemie.To ze w polsce jest to nie legalne to zaden problem.Kazdy powinien miec wybor czy chce urodzic czy nie.JESTEM ZA ABORCJA.(i noworodki na smietnikach to byla by przeszlosc)