Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy popierasz aborcję ?

Polecane posty

Gość gość
U mnie SPAM.

Gość gość
temat o aborcji zszedł na dalszy plan. Teraz temat jak zarobić największe pieniądze na chorych na raka. Mamona a nie ludzkie życie najważniejsze. Ot naukowcy.

Gość gość
A może raka wyleczymy własną wolą? I nie potrzebne będą Wasze lekarstwa tylko silna wola ludzka?

Gość gość
ŻEBYŚ WIEDZIAŁA zE DA C****ENIĄDZE NA WYCHOWANIE DZIECKA! Tylko musiałabyś mu zaufać i przełamać całą swoją niechęć i złość

Gość gość
Aborcja, była, jest i będzie. Czy to legalnie czy w podziemiu to jest fakt, z którym należy się pogodzić. Jeśli chodzi o resztę, to po prostu selekcja, selekcja i redukcja ludzi na ziemi.

Gość gość
I co wtedy? Koncerny ogłoszą bankructwo, bo bozia zmieni plany do ludzkości. Rozszerzy się świadomość ,że sami dla siebie jesteśmy lekarstwem.

Gość gość
I tak w ogóle to jak zarobić duże pieniądze na ludziach chorych W OGÓLE, nie tylko chorych na raka. Babcie wydające 3/4 emerytury na lekarstwa, dzień dobry, witaj wiosno.

Gość gość
Jak już rak toczy narządy wewnętrzne i daje przerzuty to co zrobić? W uni europejskiej mamy tak niekorzystne przepisy dotyczące substancji szkodliwych dodawanych do żywności że w naszych organizmach zawsze jest przewaga tych które nasilają przerzuty i jeszcze to nieszczęsne GMO kTÓRE RÓWNIEŻ SIĘ PRZYCZYNIA! Są oczywiście również substancje które z drugiej strony hamują przerzuty jak fitoflawony polifenole itp. dostępne w ziołolecznictwie homeopatii której chcą zakazać w pl. ale sumą sumaru i tak bardziej jesteśmy truci niż mamy szansę uniknąć raka.

Gość gość
gość 03.06.2014 Aborcja, była, jest i będzie. Czy to legalnie czy w podziemiu to jest fakt, z którym należy się pogodzić. Jeśli chodzi o resztę, to po prostu selekcja, selekcja i redukcja ludzi na ziemi. To są Twoje poglądy. Moje,że kataklizm dla ludzkości może przyjść w każdej chwili. I nie jest potrzebna w to ingerencja naukowców.

Gość gość
Kara śmierci dla aborterów i nie będzie aborcji, plus praca dla młodych.

Gość gość
to się wszystko rozchodzi o kasę niestety, nie ma współczucia, nie ma litości, jak nie uzbierasz 40 tys na jedną dawkę leku to zdychaj, ich to nie interesuje, nieważne że mają miliony na kontach. Ja tam bym wolała za tą kasę pojechać na wycieczkę w jakieś super miejsce i tam umrzeć niż zdychać w szpitalu. I tak te leki mają takie skutki uboczne, że co z tego że wyleczą raka skoro zniszczą ci wątrobę, nerki?

Gość gość
Oczywiście masz rację, rację, która nie wyklucza tejże selekcji.

Gość gość
A ja w temacie wątku ! Nie popieram aborcji.Jesli kogos nie stac ma mozliwosc oddania dziecka tuz po urodzeniu ,jeszcze w szpitalu. Trzeba pamietac czym jest aborcja.To kawałkowanie ludzkiego ciała ! Kawalkowanie bezbronnej istotki ktora nie miała zadnego wpływu na swoje poczecie. Szlag mnie trafia jesli ludzie którzy deklaruja wiarę w Boga opowiadają sie za aborcją! Ludzie trzeba się w koncu określić kim wy jestescie jesli nic nie znaczy dla was przykazanie NIE ZABIJAJ .Zgroza .

Gość gość
gość 03.06.2014 to się wszystko rozchodzi o kasę niestety, nie ma współczucia, nie ma litości, jak nie uzbierasz 40 tys na jedną dawkę leku to zdychaj, ich to nie interesuje, nieważne że mają miliony na kontach. Ja tam bym wolała za tą kasę pojechać na wycieczkę w jakieś super miejsce i tam umrzeć niż zdychać w szpitalu. I tak te leki mają takie skutki uboczne, że co z tego że wyleczą raka skoro zniszczą ci wątrobę, nerki? Święta prawda. KAŻDY umrze jeden wcześniej drugi póżniej i nadchodzącą śmierć trzeba przyjąć jak wybawienie . Nie zadłużać się i bogacić wszystkich po drodze by przedłużyć życie w agonii o kilka lub kilkadziesiąt dni. P... lekarzy i leki.

Gość gość
Nie popieram, jestem bardzo bardzo przeciwna. To przecież jest morderstwo.I to na całkiem niewinnej istocie. Współczuję wszystkim zgwałconym (a wiem co mówię bo sama przez to przeszłam) , ale nie znaczy to że jeśli ktoś mnie zg****ił to ja mam teraz kogoś (innego ) zabić. Uważam że należy urodzić dziecko i oddać do adopcji, jeśli się wie że nie da się rady wychowywać.

Gość gość
i potem dziecko będzie cierpieć bo matka go nie chciała?

Gość gość
Nawet jakbym została zgwałcona, to i tak bym tego dziecka nie usunęła. Dla mnie to chore. Są inne możliwości, jak np. oddanie do Domu Dziecka, albo innych takich ośrodków gdzie są prowadzone. A nie usuwanie, usuwać to ty możesz kupę z chodnika a nie dziecko.

Gość gość
i potem dziecko będzie cierpieć bo matka go nie chciała? Nie ta matka co urodziła lecz ta co wychowała. Jezeli oddasz dziecko bo nie poczułaś instynktu macierzyńskiego, to oddaj kobiecie potrzebującej takiego maleństwa, która pragnie dzieci ,a nie może ich mieć . Niech ona będzie szczęśliwa wraz z dzieckiem. Nie bądż egoistką nie myśl tylko o sobie bo ta bezbronna istota też chce żyć.

Gość gość
NIE POPIERAM ABORCJI, gdybym miala dziecko z g****u, oddalabym chyba do adpocji

Gość gość
zdarzaly sie przypadki ze po aborcji kobiety nie mogly miec wlasnych dzieci

Gość gość
w koncu to tez czesc Ciebie ale jakby to dziecko mialo Ci ciagle przypominac taka traume to lepiej gdybys je np. oddała , duzo par chce miec dzieci a nie moze

Gość gość
Właśnie słyszałam o tym ,że kobieta która usunie pierwsze dziecko , ma problemy z zajściem w ciążę lub w ogóle nie ma dzieci.

Gość gość
Jak mają usuwać dzieci ,to niech usuwają sobie w całości narządy rodne. To bardziej humanitarne. Mają wiele możliwości, a nie morderstwo. Jeszcze lekarzom zwalać na sumienie ich nieodpowiedzialne czyny.

Gość gość
Czy popierasz aborcję ? xxx Nie.

Gość jonesowna nl
Tak popieram, zawsze i wszędzie 🖐️

Gość gość
Jakie dzieci? Do 8 tygodnia to tylko zarodki 🖐️ Lepiej usunac ciaze niz urodzic chore dziecko. Po co ma sie meczyc na tym i tak p*****lnietym swiecie?

Gość gość
Jak mają usuwać dzieci ,to niech usuwają sobie w całości narządy rodne. ABORCJA to nie usuwanie dzieci. Kiedy to wreszcie trafi do waszych zakutych łbów?

Gość gość
Di ich lbow to nie trafi bo sa zakute. Ja nie jestem za aborcja ale za prawem do wyboru , to prawo gwarantuje konstytucja Byla tu kiedys kobieta co oddala dziecko do adopcji ze wskazaniem i wiecie co??? Zostala zwyzywana od k***w ze swoje dzieciatko oddala wiec slulic ryje p********i hipokryci

Gość gość150
Mnie zawsze w takim tematach w*******ą przeciwnicy z argumentem: "nie chcesz dziecka to oddaj je". Tak jakby te yebane 9 miesięcy i poród to było jedno popołudnie :O Co z TEGO ŻE TAKA ZGWAŁCONA KOBIETA MOZE: - STRACIĆ PRACĘ - STRACIĆ PARTNERA - MIEĆ POORANY ROZSTĘPAMI I SFLACZAŁY BRZUCH (a np. jest fotomodelką) - ROZERWANĄ C**Ę -WYPADAJĄCĄ MACICĘ - PROBLEMY Z HEMOROIDAMI - PROBLEMY Z ŻYLAKAMI - POGORSZENIE STANU WZROKU (jeśli nie przeprowadzi się cesarki a występuje wada wzroku) - BLIZNĘ PO CESARCE - POWIKŁANIA PO CESARCE - WYPADAJĄCE ZĘBY ("szkorbut" u ciężarnych jest wbrew pozorom poważnym problemem ale jakoś się o tym nie mówi) - NAPIĘTNOWANIE SPOŁECZNE - "PATRZCIE NA TĄ K***Ę CO ODDAŁA DZIECKO" I PEŁNO INNYCH PROBLEMÓW. Gdyby ciąża i poród to było takie "hop siup" bez konsekwencji to jestem pewna, że żadna nawet ta zgwałcona kobieta nie decydowała się na aborcją. Ale ciąża i poród to często czas w którym kobieta poświęca swoje zdrowie dla dziecka. Gdy matka chce tego dziecka to takie poświęcenie nie będzie jej przeszkadzać ale jesli uważa go za pasożyta to wybaczcie ale zmuszanie zgwałconej kobiety by dalej cierpiała w imię "wyższych ideałów" jest barbarzyństwem. ps. jestem w pełni za aborcją ale żeby opłacane przez NFZ były tylko trzy przypadki: zagrożenie życia matki, upośledzenie płodu i ciaża z g****u. Jak ktoś nieodpowiedzialnie uprawia seks niech płaci z własnej kieszeni.