Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy popierasz aborcję ?

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie się liczy rzeczywistość a nie to co ktoś napisał na papierze/ tak jak z wyborami/ Podrobił by wygrać./

Gość gość
PiS podrobił? No może. A rzeczywistość w skali globalnej określają właśnie statystyki.

Gość gość
Zbędna uszczypliwość ;) Widzisz, SĄ inne o wiele tańsze metody leczenia raka. Nie jestem wierzącą osobą więc kwestię modlitw i egzorcyzmów zostawiam Tobie. Poczytaj trochę na internecie, zamiast pisać prostackie odpowiedzi. https://www.youtube.com/watch?v=BIyPLNtEpNI

Gość gość
Czyli chodzi Ci o odpowiedniki zaklęć, egzorcyzmów i modlitw. :D

Gość gość
No dobra, sytuacja rozładowana :P

Gość gość
Język używany w tym filmie mówi wszystko i nie wymaga jakiegokolwiek komentarza.

Gość gość
Tak, język owszem, natomiast film jest o Włochu, nie o kacapie.

Gość gość
To żaden Zbyszek bo imię nadaje się po urodzeniu. Prostacka manipulacja:O

Gość gość
To nie jest prostacka manipulacja, tylko beka z przeciwników aborcji ;)

Gość gość
To rosyjska propaganda i nic więcej. Jednak jestem przekonany do naukowych metod leczenia różnych przypadłości.

Gość gość
Ok, pomijając kacapów. https://www.youtube.com/watch?v=2u4EewiUkDc tu jest kolejny. Miałam jeszcze kiedyś link do ciekawego bloga na temat wpływu witaminy C na komórki nowotworowe. Są, inne, tańsze, i mniej inwazyjne sposoby na walkę z rakiem.

Gość gość
Może jednak pozwolisz, że metody leczenia określac będą naukowcy i lekarze a nie domorośli kombinatorzy?

Gość gość
" Róbta co chceta"- tym którzy popierają to hasło, powodzenia w działaniu tylko bez płaczu póżniej, że żle Wam się żyje.

Gość gość
Żaden normalny liberał nie płacze z tego powodu, że mu się źle dzieje, bo rozumie procesy zachodzące w społeczenstwie, gospodarce i ekonomii.

Gość gość
Nie naukowcy tylko koncerny farmaceutyczne ;) nazywajmy rzeczy po imieniu ;)

Gość gość
Naukowcy, naukowcy. Koncerny korzystają z efektów pracy naukowców a nie odwrotnie.

Gość gość
" Róbta co chceta" -to hasło zostało rozszyfrowane.Oto skąd się ono wzięło.Jest to hasło z satanistycznej księgi Tota. Tot to bożek masonerii. Wywodzi się z pogańskich wierzeń starożytnego Egiptu. Hasło „Rób co chcesz” to hasło wszelkich zboków seksualnych. Zboczenia seksualne lat 60-ych miały swe źródło w tym haśle i w tych satanistyczno okultystycznych praktykach.

Gość gość
Tak, korzystają, i nie jest odwrotnie, natomiast czemu nie przyjmują tych innych od chemioterapii? ;) Nie przyjmują, bo chemioterapie to są żyły złota.

Gość gość
Thot, Tot(lub Thoth) – egipski bóg Księżyca, patron mądrości. Zaliczano go do bogów-stwórców i uważano za wynalazcę egipskiego pisma – hieroglifów, kalendarza, a także arytmetyki, geometrii, muzyki, liczby i rysunków. W związku z tym był przede wszystkim opiekunem i patronem pisarzy oraz ludzi nauki i sztuki.

Gość gość
popieram aborcję do 3 miesiąca życia. w tym kraju nie każdego stać na dziecko, więc lepiej usunąć i zapłacić te 2000 niż żeby dziecko miało potem żyć w biedzie. Wychowanie dziecka do 18stego roku życia kosztuje chyba z 400tys. Więc ja jestem zdania, że trzeba się oczywiście dobrze zabezpieczać, żeby nie doszło do ciąży, ale zawsze może trafić się wpadka, prezerwatywa pęknie, pigułki nie zadziałają, i wtedy powinna być możliwość usunięcia ciąży w godnych warunkach. Zaraz ktoś napisze, żeby nie uprawiać seksu... No tak ale powiedzcie to facetom, to oni nalegają na seks.

Gość gość
Nie liberałowie tylko aferałowie, grabiący i ogłupiający społeczeństwo polskie, tak jak postkomuna.

Gość gość
Kto nie przyjmuje? Jesli podasz mi naukowe roziwązania leczenia nowotworów, poparte badaniami klinicznymi, patentami itp to sam załatwie Ci produkcję w dużym koncernie farmaceutycznym.

Gość gość
Nie powinno ujść naszej uwadze, że słowo „tot” po niemiecku znaczy „martwy”, co może kojarzyć się z cywilizacją śmierci, może być ukrytym przekazem namawiającym do aborcji. Przypadek? Nie sądzę.

Gość gość
Nie "tot" a "tod" po niemiecku

Gość gość
Może się wtrącę. I "tot" i "tod". ale wyciąganie ich w tym kontekście jak powyżej to głupota.

Gość gość
A dacie mi kasę na utrzymanie dziecka jak wpadnę? Wycieczki, smartfony, laptopy, co roku nowe książki, markowe ubrania, żeby dziecko nie czuło się gorsze od rówieśników?

Gość gość
Proszę bardzo. Masz. Zgłoś się. Szukają sponsora. http://www.byceko.pl/witamina-c-moze-okazac-sie-lekiem-na-raka/ Kiedy w pewnym momencie swojego życia, bardzioej zainteresowałam się rakiem znajomy podesłał mi link z blogiem gdzie opisany był przypadek faceta z nowotworem (nie pamiętam czego) przez kilka dni, tygodni miał wstrzykiwane (chyba dziennie) 600ml3 dożylnie witaminy C po jakimś czasie nowotwór przestał się rozwijać.

Gość gość
O sponsora? Tu nie chodzi o sponsorowanie. Chodzi o badania kliniczne, naukowe okreslenie leku, opracowanie patentów itp. Jak widze zupełnie nie rozumiesz o co chodzi.

Gość gość
Dr. Jeanne Drisko, współautorka badań przyznaje że, kolejne próby na ludziach będą mało prawdopodobne , ponieważ firmy farmaceutyczne nie posiadając praw patentowych do witaminy C po prostu nie będą miały interesu we wspieraniu rozwoju takiej formy leczenia. Kolejnym krokiem w tego typu badaniach są testy na większych grupach ludzi, aby zobaczyć , czy mogą być powielane i potwierdzone. Chociaż poziom obecnej medycyny pozwala na stwierdzenie skuteczności ze wysokim prawdopodobieństwem, to wprowadzenie tej metody do powszechnego użytku legalna drogą wymaga szeregu testów na znacznie większych grupach badanych. ASFWAGEHQEQTBQ No właśnie o to chodzi. Jak to wszystko będzie zrobione to sam załatwię produkcję.