Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy popierasz aborcję ?

Polecane posty

Gość gość
Tak, rozumiem. Przeczytaj tekst, to Ty zrozumiesz o czym ja mówię. No chyba, że jesteś młodziakiem, który w d***e był i g***o widział, a w takim przypadku to czcza rozmowa jest.

Gość gość
tot martwy-przymiotnik gestorben martwy, zmarły leblos bez życia, bezduszny, martwy, nieożywiony, nieżywy tot martwy, nieżywy, obumarły, zdechły, zmarły

Gość gość
Oj, nie skopiowałeś DLACZEGO nie będą miał interesu.. Ignorujesz fakty.

Gość gość
gość 03.06.2014 Może się wtrącę. I "tot" i "tod". ale wyciąganie ich w tym kontekście jak powyżej to głupota. Dla Ciebie głupota dla mnie nie ma przypadków.

Gość gość
Naukowcy obawiają się że próby takie mogą nigdy nie nastąpić , ponieważ będą wymagały znacznych nakładów finansowych, które zazwyczaj pochodzi od firm farmaceutycznych zainteresowanych rozwojem leku który później zostaje opatentowany przynosząc zwrot inwestycji. Firmy farmaceutyczne , innymi słowy , nie będą zainteresowane sabotowaniem własnej produkcji która napędza wielomilionowy rynek lekarstw stosowanych w leczeniu oraz rehabilitacji ludzi chorych na raka.

Gość gość
Jak widze chcesz mnie obrazić. Czyżby argumenty Ci się skończyły? Napisałaś, że: "Nie przyjmują, bo chemioterapie to są żyły złota." A więc deklaruję, że jeśli dostarczysz mi wszystko co potrzebne do rozpoczęcia produkcji, sam załatwie to z koncernem farmaceutycznym. I nikt nie będzie tego blokował czy "nieprzyjmował".

Gość gość
Przepraszam za młodziaka. Przeczytaj to co ja skopiowałam, bez omijania faktów.

Gość gość
NIKT nie wyłoży pieniędzy w interes i zaryzykuje sabotowanie własnej produkcji bo komuś coś się zdaje. Do rozpoczecia produkcji są określone przez przepisy [potrzebne rzeczy.

Gość gość
Były przeprowadzane badania, więc co komu się zdaje?

Gość gość
Każdy przedsiębiorca z ochotą zacznie produkcję czegoś co będzie miało ogromny zbyt, jak np lekarstwo na raka. Ale tylko wtedy kiedy to rzeczywiście będzie lekarstwo na raka a nie mrzonka. Czy myślisz, że właściciele to idioci, którzy nie chcą zarobić? Mylisz się. Mają swoje sztaby naukowców i gdyby rzeczywiście opracowano by lekarstwo na raka to pierwsi by zaczęli produkcję bijąc się o patenty i pierwszeństwo.

Gość gość
Myślisz, że lepiej zarobią, na leczeniu raka taką witaminą C, czy chemioterapią?

Gość gość
Były badania? A to dlaczego jest tak: "Dr. Jeanne Drisko, współautorka badań przyznaje że, kolejne próby na ludziach będą mało prawdopodobne " ??

Gość gość
Chemioterapia jest żyłą złota.

Gość gośćabc
czesciowo popieram ale bardziej popieram ideę aby kazdy sam za siebie decydowal w sprawie aborcji i w kazdej innej

Gość gość
A co za różnica czym? Jeśli prostą wit. C to tym lepiej. Produkcja chemo to ogromne koszty a produkcja wit.C małe a sprzedac można za te same (jeśli nie większe) pieniądze. Czyli zyski z produkcji lekarstwa opartego na wit.C przyniesie większe zyski niż dotychczasowa produkcja. Dalej myślisz, ze to są idioci...:O

Gość gość
lekarstwo na raka jest od dawna, wystarczy poczytać książki michała tombaka, poza tym terapia gersona. Ale fakt że jak rak w końcowym stadium to już chyba nic nie pomoże.

Gość gość
Tak bardzo miło się Tobie wymienia ze mną posty? Przecież nie pytaj mnie dlaczego tylko doczytaj co jest napisane dalej, dlaczego współautorka tak właśnie przyznaje.

Gość gość
Kto zapłaci dużo za witaminę C? Litości. To jest zupełnie bez sensu.

Gość gość
Przeczytałem co jest dalej. Chodzi o to, że nikt nie chce dac pieniedzy. Tak w skrócie. I nikt nie da dopóki nie będzie wiarygodnych danych a nie przekonania kogoś o własnym geniuszu bez poparcia tego w faktach.

Gość gość
25 lat więzienia za dokonanie aborcji, dożywocie za jej przeprowadzenie!

Gość gość
Koncerny na chemioterapii czerpią spore zyski, czy tego chcesz czy nie.

Gość gość
Nie, nie popieram aborcji bo wierze że Bóg wie co robi. Kiedy byłam w ciąży modliłam się by wszystko ok było i słyszałam w głowie takie,,nie przejmuj się zaufaj mi" Nie popieram też żadnej ingerencji w naturalne metody zapłodnienia- ale to już w ramach konsekwencji którą należy ponieść za to niezawiedzione zaufanie. Obcowanie z bogiem nie jest takie złe- on nas dobrze zna. Wam też polecam!

Gość gość
Koncerny na chemioterapii czerpią spore zyski, czy tego chcesz czy nie. dahrsagjsjnsfgj I mogą jeszcze większe czerpać z leków na bazie wit.C tylko po prostu nie chcą, wg Ciebie.:D

Gość gość
:) I tak w kółko. Ok. W przyszłości jak nawiedzi mnie jeszcze takowe zwierzątko i będę miała hajs to dla dobra ludzkości zostanę świnką doświadczalną.

Gość gość
Jakich leków na bazie witaminy C? Chodzi o witaminę C, nie leki na jej bazie.

Gość gość
mnie śmieszy jak ludzie desperacko szukają pieniędzy na jakieś leki na raka po 30 tysięcy (jedna dawka).... a potem wezmą kilka dawek i i tak umierają od skutków ubocznych takiego "leku"

Gość gość
Nie, nie popieram aborcji bo wierze że Bóg wie co robi. xx a czy bóg da mi potem pieniądze na wychowanie dziecka? ciemnogród...

Gość gość
No to o jaką produkcję chodzi, skoro wit.C jest produkowana i dostępna? Każdy może ją zastosowac.

Gość gość
Śmieszy Cię desperacja w konfrontacji z rakiem? To głupie. Pomijając jakiekolwiek leki, chemioterapie, witaminy etc. tak czy tak wszystko pójdzie do piachu.

Gość gość
Czyli nie chodzi o produkowanie nowego leku a o wdrożenie metody leczniczej, z czym koncerny farmaceutyczne nie mają nic wspólnego. A więc w czym jest problem?