Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak myslicie? On ma kogoś czy nie?

Polecane posty

Gość gość
Jednak w myslach mam jego byla zone.Moze o nia sie stara by wrocila... My znamy sie dlugo.....bardzo dlugo...i on nie chce ze mnie zrezygnowac....twierdzac ze jestem tym czego szukal.

Gość gość
Autorko, a ile sie spotykacie razem? Kurde ty zobaczylas ze cie inaczej wpisal do telefonu, sprzawdzaz czy z inna nie gada....a jak ty to robisz? przeciez u niego nie bylas... po telefonie czy laptopie tez raczej slabo jest zeby grzebac komus....tak z ciekawosci jak ty to robisz? A iel si epostykacie skoro znacie bardzo ale to bardzo dlugo.....?

Gość gość
Po prostu mial nowy telefon i chcial zebym go obejrzala.Ja nie chcialam bo to prywatna rzecz...no ale tak sie tym telefonem obnosil ze wzielam...i calkiem przypadkowo zobaczylam moje smsy pod meskim imieniem

Gość gość
A mozesz zdradzić pod jakim imieniem?

Gość gość
A jesli chodzi o to ile sie znamy to powiem tak.znamy sie kilka lat.z wiekszymi mniejszymi przerwami (to ja zrywam z nim kontakt) a on od kilku lat wraca bo jak twierdzi chce ze mna byc. Wiec jest tak ze on odnawia kontakt cos probuje ja go zrywam.Chwila ciszy i znowu przychodzi. Tyle ze tym razem dalam mu szanse bylo dobrze bardzo dobrze...az do momentu gdy zobaczylam wpis.. .

Gość gość
Mam na imie patrycja on wpisal patryk