Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety z dzieckiem co szukają frajera są nic nie warte

Polecane posty

Gość gość

za nic taką bym nie chciał bo to tylko zasób ludzki a nie człowiek.

Gość gość
ciebie analfabeto świnia w oborze by nie chciała

Gość gość
Hmm masz rację frajerzy nam nie potrzebni , ja wole prawdziwego faceta z krwi i kosci a nie p***y :P

Gość kocilla
przykre że są tacy uprzedzeni ludzie, kobieta z dzieckiem jest warta dużo więcej niż ta która usuneła dziecko i jest bezdzietna.

Gość gość
kocilla gadasz głupoty lepiej jak usunęła przynajmniej facet sie nie musi męczyć z CUDZYM BACHOREM. ja bym nigdy nie zaakceptował tego że kobieta ma bachora.

Gość gość
Przy kawie Zdrowie i Uroda Kultura Bonappetit Punkt widzenia Forum Torebka Forum - strona główna - Życie uczuciowe » Spis tematów Dodaj nowy temat Szukaj Dodaj do ulubionychZaloguj Odpowiedz na ten temat Kobiety z dzieckiem co szukają frajera są nic nie warte 20.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość za nic taką bym nie chciał bo to tylko zasób ludzki a nie człowiek. 20.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość ciebie analfabeto świnia w oborze by nie chciała lapka.gif 20.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość Hmm masz rację frajerzy nam nie potrzebni , ja wole prawdziwego faceta z krwi i kosci a nie p***y jezyk.gif 20.05.14 [zgłoś do usunięcia] kocilla przykre że są tacy uprzedzeni ludzie, kobieta z dzieckiem jest warta dużo więcej niż ta która usuneła dziecko i jest bezdzietna. 20.05.14 [zgłoś do usunięcia] gość kocilla gadasz głupoty lepiej jak usunęła przynajmniej facet sie nie musi męczyć z CUDZYM BACHOREM. ja bym nigdy nie zaakceptował tego że kobieta ma bachora. Odpowiedz na ten temat »

Gość gość
Dlatego na szczeście mamy facetów normalnych i nienormalnych i kazdy szuka co mu pasuje .Nie musisz sie wiązać z kobietą z dzieckiem - dziećmi , no ale nie obrażaj facetów co sa lub beda w takich zwiazkach bo Twoja wypowiedz jest nie męska duzo ci jeszcze brakuje do niego

Gość kocilla
mnie tam jakoś faceci chcą jak jest super laska to nie ma znaczenia czy ma bahora

Gość gość
Są bo pewnie wyjścia nie mają albo byli takimi frajerami że żadna normalna ich nie chciała.dla mnie kobieta z dzieckiem to towar drugiego sortu.wiem że traktuje ludzi jak rzecz ale życie mnie nauczyło że większość tak postępuje.

Gość gość
To oznacza że masz zła hierarchię wartosci , niestety w Twoim przypadku to prawda

Gość gość
Ciekawe ile są warci frajerzy którzy je biorą i są szczęśliwi? :) kolega taką teraz ma i zapłodnił ją po raz kolejny i na razie wyglądają na szczęśliwych.

Gość gość
No widzisz , najwazniejsze ze jest szczesliwy :)

Gość gość
Kobiety tzw.samotne matki mają coraz większe wymagania i nie wiążą się z pierwszym lepszym,osobiście sie o tym przekonałem.