Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co ma zrobić dziewczyna, która nie ma ani specjalnie figury, ani ładnej twarzy?

Polecane posty

Gość gość

Figura przeciętna, pogorszyła się, trochę za krótkie (choć nie znacznie) nogi w stosunku do wzrostu, krzywe nogi i masywne łydki (od paru tygodni zrzucam trochę wagi i zaczęłam ćwiczyć, choć mam normalną a nawet niską wagę), brzuch płaski, piersi takie bliżej średnich, ale trochę obwisłe mimo młodego wieku (nie wiem od czego, wcześniej się nigdy nie odchudzałam, no stanika nie miałam dobranego ale wiele dziewczyn nic nie wie o bratfittingu i piersi jakoś wyglądają...), szersze ramiona. Cienka skóra z prześwitującymi żyłkami. Twarz przeciętna, mało dziewczęca, na pewno nie paskudna ale też szału nie robi, pućki (może po diecie coś sie zmieni, ale nie całkiem, nawet jak byłam bardzo chuda w gim to miałam podobną budowę twarzy), cera całkiem niezła ale też koloryt szary. Kiedyś myślałam jeszcze, że mam niezłą figurę, ale.. nie mam. Widziałam się w takim wielkim lustrze i trochę byłam w szoku, odsłoniło całą prawdę o mojej figurze. Nawet jak schudnę, to nogi nadal będą trochę za krótkie i baardzo krzywe. Bez szału. Jestem tym podłamana, ale co mam na to poradzić.. poćwiczę, podietuję się, to jedyne co, to może tyłek mi się trochę ujędrni, nogi mi schudną i chociaż łydki i uda nie będą grube.. może się opalę (choć mam tak cienką skórę, że jak później mi zblednie, to z naczynkami będzie jeszcze gorzej).. i dalej nic

Gość FACET PATRZĄCY
za robotę się wziąć . bo na zawód piękna liczyć nie może. i to nawet gdy się pokształci gdzie to i tak w sklepie na straganie czy zmywaku. bo brzydactw w marketingu czy kontakcie z klientem nie można pokazać

Gość gość
A ile masz wzrostu?

Gość gość
Ale ja wcale nie marzę o tym, żeby ktoś mnie utrzymywał. Bardziej chodzi mi o to, że wszędzie wokół (mieszkam w Krakowie) tyle ładnych dziewczyn, co 2 ma ładne nogi, jest na fajny sposób szczupła, ma ładniejszą twarz.. i co, jak potencjalny facet ma taki wybór to.. miałam tylko jednego, później jak przytyłam to stracilam powodzenie (mimo że tak jak już pisałam.. BMI w normie.. ważę 55/169.. ale nogi :)), twarz też mi się zmieniła.. i tak od niemal 4 lat jestem sama.

Gość gość
168. Tym bardziej mnie wkurza, że mam takie nogi.. wiele koleżanek, które mam, ma normalne nogi do wzrostu, ja tymczasem wyglądam jakbym miała max 163. Ba, parę razy nawet się ludzie dziwili, że tyle mam :) Jeszcze szersze ramiona sprawiają wrażenie, że wyglądam na bardziej 'przysadzistą'.

nie próbuj się dostosować do reszty, zawsze możesz odnaleźć swoje szczęście, chciałbym waleczną kobietę której nie trzeba by mówić, że ją kocham i która nie mówiłaby tego mi, dla mnie to cyrk, słowa nie są ważne, nie takie, tylko byśmy byli sobą i wystarczy, jeśli byśmy chcieli to byśmy ze sobą byli, ciężki punkt widzenia co, ale skoro ja taki mam, to z pewnością na świecie jest wiele osób z podobnym i wierzę... :classic_cool:

Gość gość
Ja chciałabym mieć partnera, z którym mam wiele wspólnego, a co do słów, to w teorii nie są ważne - czasem po prostu są nawet niepotrzebne ;) ale to się zdarza tylko czasami.

Gość gość
Chciałabym mieć taką figurkę, eh :< .http://wizaz.pl/szafa/wieszak,45480,mala-czarna. Ale nawet jak się wychudzę, to te łydy, kostki, i nisko osadzone kolana będą niefajne (jak byłam bardzo szczupła w gim, to nie miałam mega super figury od razu)

Gość gość
utopić się

Gość prawictwo pospolite 143
figure zawsze mozesz poprawić , nawet wcięcie wtali sobie zrobić .. Wystarczy nosić gorsety ..Twarzy niestety nie zmienisz

u ciebie czasem u mnie nie, chce związku gdzie słowo kocham cię nie będzie w ogóle istnieć i inne gó//wno, lecz będą czyny

Gość gość
Che, no właśnie! mnie tak w*******ą związki prawictwo, gorset nosić? ja ledwo mam na sobie coś obcisłego to mi źle :D co do wcięcia w talii to myślę że jakieś mi się małe zrobi jak schudnę trochę i poćwiczę, niby mam tam mało tłuszczu i zero fałd na brzuchu, ale mam małe boczki na dole pleców które trochę 'zachodzą' na brzuch. Generalnie chciałabym sobie wyrobić kiedyś lekki kaloryfer na brzuchu, dlatego odstawiłam wszelakie słodycze i ulepszam dietę. Tyle żebym chociaż miała.

Nawet jeśli będziesz pracować nad ciałem , to pewnie nie osiągniesz nigdy takiej sylwetki jak niżej http://www.youtube.com/watch?v=NIr-v6lnYVY Mimo wszystko możesz wiele poprawić w swojej budowie

prawictwo, gorset nosić? ja ledwo mam na sobie coś obcisłego to mi źle mi nie chodzi o gorset gdzie wyciskasz sobie wnętrzności by mieć 55 cm w talii .. Tylko forumujący , mało uciskający

Gość gość
na diete i gimnastyke isc i zaraz spoko tak na serio :) www.youtube.com/watch?v=-3J8KSM8Zeg

Gość gość
Ładna twarz to pojęcie względne :P Grunt to podkreślać na codzień to co masz ładne. Ja mam trochę za duży nos i odstające uszy. Ale jak powiększe makijażem całkiem ładne oczy i podkreślę nie najgorsze usta, zakryję długimi, ładnie ułożonymi włosami te odstające uszy, to sie za mną oglądają.Latem buty noszę na lekkim koturnie, uważam, że masywne łydki wyglądają wtedy dużo lepiej. Nogi mam identyczne jak Ty z opisu. I co do ćwiczeń, to u mnie były jakieś większe efekty po co najmniej roku ćwiczeń, więc zabieraj się lepiej do tego już teraz solidnie.Chociaż fakt, nogi za wiele się nie zmieniły, ale przynajmniej nie ma już na nich galarety. Polecam bieganie.

Gość gość
Czyli po prostu nosić gorset, żebym wyglądała, jakbym miała wcięcie w talii? Bo takim zwykłym to i tak nic się nie uformuje ;) Żeby mieć taką sylwetkę jak te laski, to musiałabym mieć trochę drobniejszą budowę, drobniejsze kości, no i oczywiście dłuższe nogi. a takiego tyłka.. no, jakiś jędrniejszy będę mieć, ale żeby aż taki, to wątpię ;P do tego trzeba mieć predyspozycje trochę

Gość gość
No, ja jak się umaluję, to mi to niewiele pomaga, mam małe oczka w wielkiej twarzy ;) usta mam też wąskie i nie pasujące. Nos też długaśny niestety ><. Tez noszę koturny, albo platformy, albo słupki. Ja ćwiczę siłowo, z kettlebellem, i do tego dorzucam cardio.

tak najważniejsze są proporcje same ćwiczenia nie wystarczą .. Co z tego , ze zgubisz kilogramy jeśli nadal będziez bezkształtna .. My facec***atrzymy tylko na krągłosci nie lubimy lini prostych u kobiet.

Gość gość
masz piersi więc je eksponuj, powinnaś się malować, dobrać najbardziej korzystny kolor włosów i fryzurę, ta dziewczyna z linka nie ma strasznego ciala, wg mnie jest przeciętna normalna

ja czytałem na wikiepedii ze z gorsetami trzeba uważać. Taki fragment o gorsetach okolicach talii, krępowały narządy wewnętrzne, deformując je i nienaturalnie rozmieszczając w ograniczonej przez gorset przestrzeni organizmu. Prowadziło to do wczesnych zgonów, krwotoków wewnętrznych i niewydolności oddechowej. Szczególnie szkodliwy wpływ miały dla rozwijających się dopiero organizmów dzieci. Jestem facetem wiec sie nie znam .na ile wspólczesne gorsety szkodzą ..

Gość gość
Tylko że prawictwo, większość lasek nie ma aż takich figur jak te z linków, i ja wcale nie aspiruję do takiej sylwetki :P Nie jestem aż takim klockiem, bez przesady. Coś tam mi się poprawi po ćwiczeniach siłowych maluję się codziennie, mam niby dobraną fryzurę, ale ten kształt twarzy mam taki, że naprawdę niewiele to daje, jeszcze planuję rozjaśnić włosy do miodowego blondu, wydaje mi się że bardziej kobieco i delikatnie będę wtedy wyglądała.

http://www.youtube.com/watch?v=eVvPduvT1Sw Moim zdaniem powinnas popracować nad wcięciem w talii . To jest najwazniejsze u kobiety i głównie na to zwraca się uwagę

Gość gość
A faceci bardziej zwracają uwagę na piersi czy na pośladki?

na pośladki i wcięcie w tallii największą uwagę zwracam..

Gość gość
czyli bilans jest prosty; schudnę jeszcze trochę (stracę trochę cycków, ale za to talia będzie chudsza), wyćwiczę sobie pośladki i mogę rwać wszystko co się rusza, huehue