Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kuracjuszka 8606

Sanatorium NFZ, Susmed, HUTMEN, Dąbki

Polecane posty

Gość gość
Dzien dobry ,Czy ktoś się orientuje czy można starać się o jakiekolwiek dofinansowanie dla opiekuna 5letniego kuracjusza ...?z góry dziękuję za odpowiedź

Gość Sławek wlkp
Witam ,jadę do sanatorium Susmed z Wlkp w terminie od 24.09- do15.10.2016r.Czy może ktoś jedzie w tym terminie. Pozdrawiam Sławek.

Gość gość
Witam serdecznie. Chciałabym zapytać o tak dużą rozbieżność terminów. Składałam dokumenty w czerwcu. W chwili obecnej mam 52 numerek. Jak widzę, że pisaliście w kwietniu, że macie wyjazd październikowy to troche mi ręce opadają :( To n kiedy my dostaniemy jakiś termin? Jestem z Lubelskiego. Długo czekaliscie na swoją kolej?

Gość Kinga474
Zależy od województwa. Ja składałam w marcu, dostałam termin 12.10-02.11, województwo małopolskie

Gość tysiaczek82
wróciłam z turnusu rehabilitacyjnego z córkami i mężem........ Oto moja opinia: - świetny, nowoczesny plac zabaw - dobry teren rekreacyjny: boiska, ławeczki, wiata - pokoje ok...my mielimy studio - świetna lokalizacja: za bramką jest las i morze....... ścieżka prowadzi nad morze.... - największym minusem ośrodka jest jedzenie......... na obiad np. wątróbka........ Jedzenie jest po prostu mało smaczne... czasami nędzne...... tylko dla dzieci są bułki, naleśniki........wszystko jet wydzielone i często okazywało się, że zabrakło dla nas np. porcji marchewki z groszkiem - jest świetlica dla dzieci od 8 do 16tej od poniedziałku do piątku... - w bibliotece można wypożyczyć książki i jakieś zabawki... - okolica jet bardzo fajna... morze, jezioro...można spacerować lasem między morzem a jeziorem.....piękny las

Gość gość
wita, ja składałam w sierpniu i mam już termin na 12.10-02.11 . Rok temu byłam w Cegielskim i już chyba nic gorszego niż tam nie może mnie spotkać :)-jedzenie było ok, ale pokoje tragedia, mam nadzieję że w Susmedzie jest lepiej

Gość gość
ja do sławka wlkp. Też mam termin na 24.09-15.10 doSusmedu w Dąbkach.mój adres ancka.b@wp.pl proszę o kontakt

Gość gość
Jadę z Kalisza w terminie 24.09-15.10.2016 proszę o kontakt Marek

Gość gość
To ja składałam w marcu i dostaliśmy termin na koniec listopada.Sezon chorobowy i ciekawa jestem czy damy rade pojechać.

Gość gość
ja składałem wniosek w lutym 2014 roku - termin mi dali teraz od 21 listopada do 17 grudnia - zgrozo pożną jesień - będzie się można zapłakać na takiej wsi . Wie ktoś czy są tam pokoje jednoosobowe ? bo jak bym trafił na chrapiącego współlokatora - to niestety musie wrócić do domu . Pisze z woj ślaskiego

Witam , jestem tutaj pierwszy raz, dostałam przydzial a raczej mój 5 letni synek. Ja jade jako opiekunka, Czy ktoś w warszawy albo okolic wybiera się w czasie od 12/10 do 2/11 ?

Gość gość
haha...pokoje często są 4 osobowe....

Gość Sławek wlkp
Już jestem w Susmedzie w Dąbkach jest SUPER mam pokój 3 osobowy.Pozdrawiam.

Gość JasiekMijak
Witam, ja dostałem do SUSMED-u termin od 26 listopada do 17 grudnia jadę samochodem spod Legnicy, jeżeli ktoś chętny chce się zabrać z okolicy lub po drodze proszę pisać na maila: mikak1@interia.pl.

Gość IwonaC
wiatm, ja dostałam termin na 12.10-02.11.2016 jade pierwszy raz z corka 5 letnia

Gość Gosik123
IwonaC ja również będę w tym terminie z synkiem 5 letnim. na początku jedzie synek pod opieka taty ale około 21 pazdzienrika wymieniam meza, wiec na pewno się spotkamy:-) a skad jedziesz?

Gość IwonaC
Gosik123 ja jadę z Lubina koło Legnicy

Mam termin 5-25 listopada, jadę z kujawsko-pomorskiego,kto sie wybiera do SUSMEDU w tym terminie?

Gość gośćMirka69
Mogę prosić o anonimową opinie na temat pobytu w tym sanatorium w ostatnim czasie-baza ,posiłki itp.jadę pierwszy raz do sanatorium a czytam rozbieżne opinie i nie wiem czy zdecydować się na wyjazd zwłaszcza, że termin mam listopadowy-proszę

Gość gośćMirka69
Czy nikt nie wybiera się do Susmed od 5 listopada?Chyba będziemy sami albo to forum zmarło ?Pozdrawiam

Gość tysiaczek82
Mirka :) Ja opisalam swoja opinie...poszukaj Tyiaczek82... Bylam w sierpniu 2016r.

Gość gość
Jestem obecnie w Susmedzie i jest Super teraz troszkę pogoda się zepsuła. Pozdrawiam

Gość gośćMirka69
Witaj tysiaczek82(dzięki za opinię) i gość obecnie przebywający na turnusie-w sierpniu to ja nawet zrezygnowałabym z tej marchewki z groszkiem bp cieszyłabym się słońcem i plażą ale mam jechać w listopadzie i dlatego choć standard chciałam mieć dobry.Jak to jest jesienią przy podłej pogodzie przetrwać w Susmed ze? Będę wdzięczna za każdą uwagę. Tak przy okazji -czy ktoś w terminie 5-26 listopada wybiera się tam z woj.kujawsko-pomorskiego?Jedziemy samochodem, jeszcze nie wiem czy przez BYDGOSZCZ czy przez Nakło a potem same radary. Pozdrawiam

Gość Tyiaczek82
Standard w Susmedzie jest dobry... nawet bardzo dobry :) Co drugi dzień jest wieczorek taneczny w kawiarni. Kawiaria jest ładna, nowoczesna. Jest piwo, wino, drinki, kawy i herbatki.Pokoje są wyremontowane. Masz 3 budynki: A, B, C. W budynku A masz całą bazę zabiegową. Serio jest bardzo fajnie. Obok ośrodka jest basen w hotelu Delfin i zaraz niedaleko w Geovicie. Ośrodek ma zniżki na ten basen, więc warto zabrać strój do pływania. Można też dokupić jakieś zabiegi. W ośrodku jet biblioteka. Najlepsze jest to, że za bramką ośrodka jest las i morze.... Będziesz bardzo zadowolona :) Las jest cudowny.....Biskość morza jest wspaniała. Jest też jezioro i można spacerować, czy jeździć na rowerze miedzy morzem a jeziorem :)

Gość tysiaczek82
W listopadzie jest dużo jodu :) a tym się skup...Na zabiegach, rozrywce, tańcach i basenie. Ja akurat byłam na turnusie rehabilitacyjnym z dziećmi, ale ludzie co byli sami integrowali się doskonale :)

Gość gośćMirka69
Dzięki tysiaczek82

Gość gość
Witam-chciałam zapytać jak jest teraz w Susmedzie i w Dąbkach ogólnie w tak brzydką pogodę? Planowany mam pobyt sanatoryjny na listopad i myślę jak przetrwać w takim okresie na tej wioseczce ,ponoć nawet kino w pobliskim Darlowie jest w remoncie. Proszę bardzo o informacje. Pozdrawiam i przy okazji kto ma turnus listopadowy ?

Gość Agnezee
ja jade z córka 2-23 listopad

Gość IwonaC
Witam jestem obecnie na turnusie z córką i tak naprawdę nie spodziewałam się że będzie tak fajnie.hotel odnowiony (czysty),nowy plac zabaw dla dzieci,bardzo blisko do morza,jedzenie bardzo dobre, pielęgniarki na bazie zabiegowe SUPER, pogoda jak narazie dopisuje ale polecam ciuchy zimowe i kalosze nad morze. Do kina można jechać do Koszalina 28 km