Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możliwość zajścia w ciążę?

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie. Mam bardzo poważny problem. Generalnie może przedstawię sytuację... Uprawiam ze swoim chłopakiem seks bez zabezpieczenia. Jednak on dba o to, aby jego członek był "czysty" - nie masturbuje się przed i zawsze przed wytryskiem wychodzi wcześniej. Planowaliśmy iść do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne, ale zanim zdążyliśmy się zapisać pojawił się problem. Uprawialiśmy seks w ostatni dzień moich dni płodnych, później jeden dzień przed okresem. Tak jak pisałam, chłopak wychodził wcześniej (jakieś 10 s przed dojściem i był "czysty"). No i właśnie podczas ostatniego stosunku zaczęłam krwawić. Krwawienie było dosyć obfite, jednak skończyło się jeszcze w trakcie stosunku. Okresy mam czasem regularne, czasem spóźniają mi się góra 3 dni. Dziś mija 6 dzień jak nie mam okresu, powiększyły mi się piersi oraz zwiększył mi się apetyt - a do tego mam mdłości (nie wiem czy to stresowe czy ciążowe). Czuję się również cięższa. Czasem tak mam przed miesiączkami, jednak apetyt jest większy niż zawsze i nie miałam mdłości. Objawy są bardzo niepokojące i chcę prosić o jakąś radę... Moje pytanie jest takie - co mogło oznaczać tamto krwawienie? Możliwe jest to, że okres opóźnia mi się ze stresu lub było to chwilowe krwawienie? Czy jest szansa, że jeszcze miesiączka się pojawi? Jest bardzo możliwe, że jestem w ciąży? Nie chce jeszcze mieć dziecka, czuję, że jestem na to za młoda (19-20 lat). Wiem, że to był to największy błąd życia godząc się na stosunki przerywane, ponieważ żyję teraz w stresie, ale chcę spróbować coś zrobić, uspokoić się, ale nie potrafię. Błagam, napiszcie co o tym myślicie. Wiem, że może posypać się grad negatywnych wpisów, ale zależy mi na poradzie. Chciałam poczekać 7 dni na okres, ale mam poważne objawy ciąży i nie mam od kogo zaczerpnąć jakieś rady, wiedzy - za 2 dni chcę zrobić kilka testów ciążowych i zobaczyć co wykażą oraz udać się do ginekologa. Sprawa jest bardzo poważna - bardzo proszę o odpowiedzi...

Gość gość
ludzie są coraz bardziej obrzydliwi! może jeszcze opisz kolor członka, sposób wsadzania... !

Gość gość
Fakt, niektórzy ludzie są obleśni!