Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fauuutwapa

Naprawmy to, razem. Kto ze mna?

Polecane posty

Gość fauuutwapa

Witam. Mam 20 lat i mialam wszystko. Rodzine, pieniadze, przyjaciol, "ludzki" wyglad. 170 cm wzrostu, 56 kg wagi, dlugie blond wlosy, jasna skora. zawsze lubilam kombinowac, " ulepszac sie". I zaszlo to zdecydowanie za daleko. Nalogowo rozdrapuje swoja twarz,dekolt. Wyrywam tez wlosy. Zaczynam wtedy jesc, chce zapomniec o wszystkim co zrobilam, zasnac, umrzec, cokolwiek. Nabawilam sie ciezkiej nerwicy lekowej, nie umiem juz nad soba panowac. Jestem pod opieka psychiatry i psychologa. Ale to nic nie pomaga, nadal wszystko psuje. Mam Przez to poszarpane wlosy, blizny i przebarwienia na twarzy i dekolcie. Kazdy nawet najminieszy pryszcz jest przeze mnie rozdrapywany. chcialabym zaczac z tym walczyc. Ktos sie przylaczy?

Gość gość
trzymam kciuki za Ciebie, pierwszy krok już zrobiłaś, mam na myśli opiekę psychologa i leki by rozładować stresy uprawiaj sport, coś co lubisz, czy to bieganie czy jogę, pływanie itp. zakładam że wszystko to wina emocji i tego co się dzieje w twoim najbliższym otoczeniu wiem co czujesz bo od kilku lat zmagam się z depresją i codziennie musze przekonywać siebie że mam po co żyć