Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Truskawki borowki maliny kiedy dałyscie pierwszy raz niemowlakowi

Polecane posty

Gość gość

Truskawki i maliny mam swoje, borowki z bazarku przy blokowiskowego.Córka za tydzień bedzie miała 8 miesięcy.Do tej pory dostawała tylko jagody z zamrażarki do kaszki rano. Nie interesują mnie schematy wole wiedziec kiedy pierwszy raz dałyscie i czy nic nie wyskoczyło.

Gość gość
truskawkę podaj najpóźniej a malinę mój syn jadł gdy miał 14 miesięcy,borówki i jagody również bo dodawałam je do jogurtu naturalnego

Gość gość
truskawki dosc wczesnie,ale nasze mielismy,reszte tez tak ok 8-10 msc.Marketowych to bym nie podawala tak szybko

Gość gość
Moja ma równe 8 miesięcy truskawki dostała pierwszy raz w tym tygodniu

Gość gość
Maliny dalam jak mial ok.4-5 miesiecy,borowek jeszcze nie jadl,,tylko jagody, zaraz po. Malinach,mial ok 6 miesiecy,swieze z bazarku, a trusskawki ok 9 miesiaca ale z kompotu bo swiezych nie mialam a byla jesien. Potem dawalam mrozone,jakos w 10-11 miesiacu,swieze dostanie jak urosna u nas w ogrodku,bedzie mial 15-16 miesiecy. Ja jadlam truskawki,nasze jak karmilam piersia i nic mu nie bylo.

Gość gość
Moja corka przedwczoraj spróbowała truskawek, a ma 4 i pol miesiaca

Gość gość
truskawki moga uczulac, wiec z tym ostroznie i patrz co sie dzieje jak masz wlasne niesypane jakims gownem to mniejsza szansa ale i tak zwroc uwage

9 miesięcy- wczoraj dałam truskawkę na spróbowanie. Za miesiąc jadę z małą do babci i na pewno będzie jadła truskawki z ogródka. Widziałam deserki z truskawkami po 9 miesiącu