Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
Chociaż myślałam, ze skoro to bedzie taka tematyka, to bedzie więcej wtrętów seksualnych. Czyżby starość i brak wigoru? :D

Gość gość
Jakieś tam były. Szkoda ze podobają mu sie takie blond wywloki, a nie normalne dziewczyn... Cyc i dupa wielkie mi rzeczy...

Gość gość
w wieku 30 lat to już raczej mało komu staje. :D mój mąż to już tylko raz na tydzień jest w stanie mnie zadowolić :D

Gość gość
to wybierz się z nim do urologa, bo 30-latkowie są najbardziej jurni :)

Gość gość
nie wiem o jakich 30 latkach mówisz :D poza tym nie wiem dlaczego dziewczyny są na niego takie napalone :) przecież to brzydal.

Gość gość
o rany, a ja właśnie niedawno go odkryłam i szukałam informacji na jego temat :D myślałam, że padnę jak zobaczyłam że jest tu ponad 1000 postów o moim ulubieńcu! będe miala co robić dzisiaj w nocy! Dziękuję wam dziewczyny :)

Gość gość
a mnie przeraża, że jest aż tyle postów. sporo o nim wiecie...

Gość gość
pewnie sporo znajomych, osób które znają go na żywo tu wchodzi i stąd to nakręcenie fejmu. przeraża mnie, że ludzie nie potrafią uszanować że on chce być anonimowy i na siłę wpychają mu się z butami do życia... widać chociażby ze nie chce mówić o dziewczynie, nie chce narażać ją na plotki, a i tak tyle osób ujawniło szczegóły kim jest.. przykro mi by było na jej miejscu.

Gość gość
a co z tą dziewczyną?

Gość gość
ja go widziałam ostatnio i powiem jedno.... współczuję dziewczynie bo chyba przechodzą teraz ciężkie chwile...

Gość gość
a co?...

Gość gość
nieważne...

Gość gość
a co jest?

Gość gość
on właśnie nie jest prymitywny. jest bardzo inteligentny i to widać po wypowiedziach. to że robi z siebie pajaca nie wynika z braku inteligencji tylko chęci odreagowania. ja go znam - na co dzień jest poważnym człowiekiem, zresztą ciężko pracuje. youtube to maleńka część jego życia. gdybyście wy robiły tyle co on, to też chcielibyście zrobić od czasu do czasu coś głupiego :D

Gość gość
też go znam i naprawdę zazdroszczę jego przyjaciołom i dziewczynie. to bardzo ciepły człowiek. myślę, że każdy chciałby miec takiego mężczyznę u boku.

Gość gość
każdy? :D wliczasz w to grono facetów? :D

Gość gość
no może nie, ale sama jestem w nim zakochana :)

Gość gość
Oj dziewczynki ŻAL mi was naprawde Wy chyba nie macie wogóle swojego życia prywatnego bo wp*****lacie sie w czyjeś. Poza tym wnioskuje po komentarzach z poprzednich stron ze laski co tu pisza to same k***y no sorry za okreslenie ale dla mnie laska ktora rozkłada nogi przed kasiastym kolesiem z internetu to k***y To jest chore to jest nie normalne!! moim zdaniem A gdzie uczucia?????

Gość gość
ja od dawna na niego lecę, ale niestety nic z tego nie będzie. Bardzo żałuję, ale on ma dziewczynę i myślę, że jest z nią szczęśliwy. Zresztą z tego co pamiętam, to nigdy nie był z kimś tak długo, więc jeżeli to nie miłość, to już nie wiem co :) głupio tak o tym pisać, bo wychodzi na to że nie mam życia prywatnego, ale jakoś mi tak przykro, że nie mogę z nim być. Mimo wszystko życzę szczęścia i oby jak najlepiej mu się w życiu udało.

Gość gość
:)

Gość gość
sądzę, że to fajny facet. chętnie bym się z nim przespała.

Gość gość
ja też...

Gość gość
a ja go jakieś dwa tygodnie temu widziałam z panną :) oj, fajnie się dobrali. miłość unosiła się w powietrzu :) też tak chcę :O :(

Gość gość
co to znaczy, że miłość unosiła się w powietrzu? :D rypali się w miejscu publicznym czy jak? :D

Gość gość
nie, widzi się pewne zachowania i uczucia. :) ja miałam tak raz i też wszyscy mówili, że miłość wisi w powietrzu :)

Gość gość
:( a on jeszcze z nią jest? :( długo...

Gość gość
haha, a co myślisz, że musi zmieniać laski co dwa miesiące? :D no długo, długo. oby jak najdłużej :)

Gość gość
hej, jestem tu nowa. napiszcie mi tylko czy warto czytać temat od początku i czy pojawiają się jakieś konkretne informacje? czy to raczej wszystko westchnienia dziewczyn, które chcą a nie mogą być z nim?