Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
zawistna? przecież nie zazdroszczę dziewczynom, które mają fantazję o facecie. nie jest żadnym sukcesem to, że sobie wyobrażacie, że przed kimś rozkładacie nogi.

Gość gość
Słuchajcie powiem wam cos przez grzecznosc Naprawde przykro mi sie zrobilo jak jedna z was nawyzywala na inne dziewczyny ze sa zawistnymi szmatami obrazila w tym mnie js poprostu chcialam sie dowiedziec wiecej o nim i bardzo mu kibicuje z ta laska ale mieszanie kogos z błotem i nazywaniemzawistba szmata to nie na miejscu nie uwazacie?? Zastanówcie sie zanim cos napiszecie a zamknelam temat bo mysle ze nie ma co powielać juz wątków WIEMY JUZ WSZYSTKO dlatego zamknijmy ten temat jeszcze raz no i rozstanmy sie KULTURALNIE BEZ WYZWISK jak normalni cywilizowani ludzie :)

Gość gość
Dlaczego tak pragniecie zamknąć ten temat głupie? Ja bym chciała popisać. Pragnę aby mnie pieścił i aby weszł we mnie.

Gość gość
A kogo obchodzi to, czego ty pragniesz?! Zachowaj to dla siebie!!!!!

Gość gość
Nie będziesz mi rozkazywać wredna suko! Na forum każdy może pisać co my się podoba i swoje fantazje też!

Gość gość
nawet nie myślałam, że dziewczyny są tak zboczone, wyuzdane i eh... po co więcej mówić. chciałabym tylko wiedzieć, czy same chciałybyście takie rzeczy o sobie czytać? a co gdybyście były na miejscu jego dziewczyny? nie denerwowałybyście się? uważałybyście, że to fajne,że takie rzeczy o waszym mężczyźnie się pisze? błagam was, darujcie sobie.

Gość gość
Ja bym uważała że to normalne. Jest przystojny jak cholera, sławny, ach sama bym mu nie odmówiła lodzika

Gość gość
To prawda, jest mega przystojny, taki męski więc co złego w tym że ma się z nim fantazje w roli głównej. Wszak fantazje to nic złego :) Ja też często fantazjuje o nim. A jego dziewczyna? No trudno, wie z kim jest więc niech płaci cenę :)

Gość gość
hahahahahaahhahaahah :D on jest przystojny? :D wy oczu nie macie? :D wszystko można o nim powiedzieć, ale nie to, że jest przystojny. teraz ma taką gębę nalaną, a poza tym jest grubawy, ma małe kaprawe oczka i zero mięśni.

Gość gość
Oj nie mów, jest super ciacho z niego i sama bym poskakała na jego koniku :)

Gość gość
znam go osobiście i nie jest super ciachem :D dziewczyny lecą na jego kasę i pozycję, ale na pewno nie na wygląd :D

Gość gość
Znasz go? Opisz jakiego ma w majtkach! Robiłaś to z nim bez gumki?

Gość gość
nie, nie robiłam i nie chcę robić, bo mam faceta :) Maciek to bardzo miły, sympatyczny facet, ale żadnym playboyem nie jest. Kiedyś rozmawiałam z dziewczyną, która również go zna, co dziewczyny mogą w nim widzieć i doszłyśmy do wniosku, że chodzi właśnie o kasę i sławę - także o to, że ma gadane. To naprawdę średniej urody facet, w skali jeden do dziesięciu jakieś 3-4. po prostu nadrabia urokiem osobistym i kasą.

Gość gość
Napisz jakie masz fantazje erotyczne z nim w roli głównej. Chciałabyś lizać mu siusiaka?

Gość gość
Ja bym chciała mu liazać siusiaka bez gumki :)

Gość gość
Ale wy jestescie obrzydliwe! Znam Maćks osobiscie ale jak widze jakie o nim macie zdanie robi mi sie nie dobrze! Idźcie stąd bo obrażacie go!

Gość gość
Choć nie ukrywam ze nie raz okazywal zainteresowanie wobec mnie ale ja odmówiłam bo nie jest w moim typie ale jestesmy dobrymi przyjaciółmi.A sam Maciek miał ogromne wymagania co do wymarzonej dziewczyny dlatego teraz ten zwiazek jest na tyle powazny a wiec niestety na żadną z was juz by nie spojrzał :D

Gość gość
Myślę że on z tą laską jest dla jaj. Ja znam go trochę i wiem że wolał laski z większymi zderzakami a nie takie deski.

Gość gość
Naprawdę skad takie wnioski skoro "znasz" go "troche" ???

Gość gość
Poza tym co was obchodzi jakiego ma w majtkach to jego sprawa dupodajki :D

Gość gość
tak, z tamtą to i mógł być dla jaj, bo od jakiegoś czasu nie są razem. :D teraz ma biuściastą :D

Gość gość
No właśnie typowy facet.

Gość gość
tak, tak, bo wy wiecie czy dla jaj, czy nie dla jaj. a może on po prostu nie patrzy aż tak bardzo na wygląd i po prostu szuka sercem...

Gość gość
a ja myślę, że może jedna albo dwie laski z forum go znają, bo reszta niby pisze, że zna, a smaży takie głupoty, że się nie da tego czytać...

Gość gość
Pozwoliłabym aby rozerwał mnie swoją knagą :)

Gość gość
On jest cudowny i zmysłowy kocham go całym ciałem!!!!!!!!

Gość gość
ŁAHAHAHAHA, gdyby miał takie wielkie wymagania to związałby się z dziewczyną co wygląda jak modelka, a nie z byle jaką, niespecjalnie wyględną laską :D Widziałam ich razem i wiem, co mówię :D on sam nie jest cudem, ale ma kasę, więc może sobie porządzić i sobie przygruchać niezłą dupę.

Gość gość
oczywiście, że może, ale co innego przygruchać DUPĘ, a co innego DZIEWCZYNĘ. tak, ma duże wymagania, dlatego wybrał A. Dziewczyna jest niesamowita. Znam ją osobiście i złego słowa na nią nie powiem. Megainteligentna, ambitna, pomocna, pracowita, a przy tym bardzo wesoła i serdeczna. myślicie, że łatwo trafić na taką laskę? ślicznych jest od groma, ale czy mają coś więcej do zaoferowania oprócz urody? niektóre na pewno, ale rzecz w tym, że naprawdę nieliczne laski mają w sobie to coś. a jeżeli mają, to choćby wyglądały jak Shreki, to będą rozchwytywane.

Gość gość
Ciekawe czy kocha się z nią bez gumki i analnie

Gość gość
ja jednak wolę sobie nie wyobrażać jego seksu :)