Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
On jest cudowny, przepiękny, zmysłowy i nie możecie temu zaprzeczyć!

Gość gość
oczywiście że możemy :) na dziadka lecisz? :D

Gość gość
On jest przede wszystkim ZAJĘTY.

Gość gość
mocno trzymam kciuki, żeby udało ci się go odbić, bo mi się nie udało.

Gość gość
widocznie jesteś kaszalotem, że ci się nie udało :D

Gość gość
Dziewczyny!!!Co tu sie dzieje!! Opuściłam forum na przeszło dwa miesiące wracam a tu taki burdel!!!niedawno zescie mowily jaki to wspaniały gosc ze mu zyczycie jak najlepiej az miło sie to czytało uspokujcie sie do cholery!!!nóż mi sie w kieszeni otwiera jak czytam te wasze komentarze opanujcie sie!! Bo zachowujecie sie jak niewyżyte małolaty!! To dorosły facet!!!

Gość gość
ja mu nadal dobrze życzę i myślę, że większość dziewczyn też. myślę, że te wpisy z hejtami są autorstwa jednej i tej samej panny, która ma obsesję na jego punkcie.

Gość gość
Ja tez tak mysle ze to jedna i ta sama dziewczyna pisze te rzeczy po to by nas sprowokowac zeby ktokolwiek odpisal i w ten sposób zwaca tez na siebie uwage a to ze jest chora na jego punkcie to swoja drogą

Gość gość
a ja tancze denshol :d

Gość gość
swoją drogą to facet też mi się z***biście podoba - nie chodzi o wygląd, bo to kompletnie nie mój gust, ale o inteligencje. myślę sobie tylko, że nie mogłabym chyba z nim być, bo miałabym świadomość, że tyle dziewczyn się do niego ślini i pewnie prędzej czy później mnie zostawi. poza tym ciekawe co by się stało, gdyby jakaś laska tak jak ta opętana z forum, spotkała go na ulicy z dziewczyną... chyba by się na nią rzuciła i oczy wydrapała.

Gość gość
Mnie też się podoba. Bystry chłopak. Fajna postać na nudnym polskim jutubie. Niechże mu się szczęści z dziewczyną, musi być fajna :) Napiłabym się z nimi piwa.

Gość gość
Nie wiem czy fajna. sądziłam, ze taki facet zwiąże się z jakąś lasencją a tu taki psikus. ciekawe dlaczego się z taką związał, skoro mógłby mieć każdą...

Gość gość
A kim on niby jest? ja pierdolę, wszyscy pytają, dlaczego gwiazdor/gwiazdorka, piosenkarz/piosenkarka mogliby się związać z kimś, a nikt nie zapyta, co ktoś widział w nich. a co mnie to kim on jest? jego nie znam i nie znam nikogo, kto by jego znał, ale za to moja koleżanka zna jego laskę. i wiecie co? uważam, że to on ma szczęście, że jest z taką a nie inną dziewczyną. Kropka!

Gość gość
jest cudowny, zmysłowy, chciałabym z kimś takim jak on stracić oba dziewictwa - normalne i analne.

Gość gość
Jest piękny. Jak anioł.

Gość gość
Mysle ze umowilabym sie z nim na kawe zeby posłuchac jego opini ma rozne tematy aczklowiek nie byloby mowy o dalszych spotkaniach poniewaz mysle ze zagiąłby mnie swoja inteligencja i tym ze ma ogromna wiedze z zakresu pop kultury ja tez interesuje sie filmem i muzyka ale nie do tego stopnia :)

Gość gość
ja bym mu może dała szansę, chociaż powiem nieskromnie, że jestem bardzo ładną dziewczyną i myślę, że trochę obciach byłoby się pokazywać z grubawym, łysiejącym facetem po 30-tce.

Gość gość
Ja jestem wilgotna jak pysk konia jak go widzę...

Gość gość
Jest bardzo zmysłowy.

Gość gość
Cute.

Gość gość
Nice.

Gość gość
czemu podtrzymujecie ten temat? jesteście takimi desperatkami?

Gość gość
Jest super!

Gość gość
ja dzięki temu tematowi się o nim dowiedzialam :) generalnie to wchodze na internet tylko zeby sprawdzic kafe i poczytac cos na onecie. naprawde nie rozumiem tej waszej ekscytacji. przeciez ten facet nawet przystojny nie jest... w zyciu bym z nim do lozka nie poszla, nie ma mowy nawet. kasa tak bardzo wam przeslania normalne widzenie? wystatczy ze czlowiek ma pieniadze, aby sie nim zainteresowac? a gdzie pociąg seksualny? serce? inteligencja?

Gość gość
ja się w nim kocham akurat nie z powodu wyglądu bo rzeczywiscie najpiękniejszy nie jest, ale charakteru. nie znacie go, wiec mozecie powiedziec tyle co na temat wygladu. a szkoda, bo móglby wyglądać jeszcze gorzej niż teraz, a mi nadal by się podobał.

Gość gość
ja mam zamiar się z nim umówić. woli blondynki czy brunetki?

Gość gość
Wszystk jedno, ważne aby miała włosy :D no i biust, bo deski ble

Gość gość
Kiedyś pisałam do niego przez kilka miesięcy codziennie. Potem odpisał, ze jestem zbyt nachalna i mam dać mu spokoj i nie zaśmiecac skrzynki.

Gość gość
Ja pamietam jak jesZcze mieszkaliśmy na jednym osiedlu. Chciałam sie z nim poznać, ale to jakiś dzikus. Tylko praca, praca, koledzy,praca, a jezeli łaski to na jedna noc.

Gość gość
A widzialyscie ostatni odcinek? Świetny, ale strasznie długo trzeba było czekać. Ponad miesiąc... Szkoda, ze ma inne rzeczy na głowie, bo z chęcią bym go częściej oglądała.