Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
i pomyśleć że jeszcze kilka stron wstecz pluli na niego jadem piali obleśne rzeczy a u taka niepodzianka!! zaczynam na nowo wierzyc w dobrych ludzi

Gość gość
Żeby było jasne, ja Maćka ubóstwiam :) ale ostatnio ludzie wytykają mu, że przytył . Mi jako jego fance to nie przeszkadza . Ciekawi mnie tylko ja wygląda jego dziewczyna : wysoko, niska ? grubsza, chuda ? Czysta ciekawość .

Gość gość
przytył, ale to już ten wiek. Po 30 człowiek zaczyna puchnąć, a skoro ma jeszcze dziewczynę, to ta pewnie też podtucza - jak to dziewczyna :D mój facet też przy mnie sporo przytył, a był wcześniej jak patyk.

Gość gość
to jak wygląda jego dziewczyna było mówione już kilka stron temu. nie chcę powtarzać, bo nie chcę na nowo zaogniać dyskusji. ważne, że naprawdę super się spasowali :)

Gość gość
Słuchajcie jakies pòł roku temu widzialam go w Łodzi nie wazne w ktorym miejscu i macie racje przytyło mu sie gdzie niegdzie :) wachałam sie czy do niego podejsc ale przypomnialam sobie ze w jednym z wywiadow powiedzial ze rozpoznawalnosc w miejscu publicznym to dla niego skutek uboczny sławy wiec nie podeszlam bo nie chcialam mu robic kłopotu ale uwierzcie mi wyglada lepiej niz w kamerze i jest usmiechnietym czlowiekiemale jedno co wam powiem to to ze jest w cholere wysokim facetem a ja jestem dosc mała i bymm musiala niezłą gimnastyke szyji zrobic :p ma moze z ponad 190cm :)

Gość gość
haha, nie masz co marzyć o gimnastyce, bo niestety ma kogoś i wygląda na to, że jest to już na stałe, bo spotykają się już kilka dobrych miesięcy :) swoją drogą jego dziewczyna też jest raczej niska :)

Gość gość
ja już tylko czekam na kolejny odcinek :( :( a tu nic :( zrezygnował już całkiem? :(

Gość gość
Ja też czekam na nowy odcinek . Sprawdzam jego kanał za każdym razem kiedy włączam komputer ;) ale kiedy dodał plastusia napisał na swoich fb "zaczynamy nowy sezon" więc coś kiedyś doda . Niedługo wraca do radia zet więc może ma teraz pracę związaną właśnie z tym projektem .

Gość gość
a ja mam wrażenie, że o coś innego chodzi. zresztą nigdy nie było takich przestojów jak w ostatnim czasie.

Gość gość
A masz konkretny pomysł co powoduje taki zastój ? Bo ja do tej pory myślałam o nadmiarze obowiązków, ale teraz to już nie wiem...

Gość gość
myślę, że nadmiar. jak się za dużo pracuje, to brakuje czasu na świrowanie i nie ma się już tak świeżego umysłu.

Gość gość
w sumie to mógłby więcej robić na youtuba, bo z tego pewnie jest większy hajs niż z innych prac w Polsce... z tego co czytałam, w dobrych miesiącach zarabiał nawet 15 tys, a w tych gorszych ok. 10 tys.

Gość gość
Ja sie w nim kocham od dluzszego czasu... Super facet... Marzenie...

Gość gość
No no musze powiedziec po nowym filmiku-forma wraca i to w wielkim stylu jeszcze sie nigdy tak dobrze nie uśmiałam choc naczekalam sie w 3 d**y i troche ale przeczytalam komentarze pod filmem i co drugi eee Niekryty co tak długo albo Niekryty sie skonczyl ludzie jak ja cos takiego czytam to mi sie scyzoryk otwiera a na jego miejscu machnela bym ręką i powiedziala p*****le to i zamykam kanał bo mam takich dp d**y fanow ktorzy ciagle narzekaja ale on po prostu dziala niezaleznie od nikogo i nie biegnie robic filmow na zawołanie bo gdyby tak robil to polecialby jeszcze wiekszy hejt ze robi na odp*****l :)

Gość gość
Ty chyba dziewczyno chyba nie wiesz co oznacza SARKAZM ja z tym gimnastykowaniem szyji żartowalam wiem ze nie mam u niego szans nawet by na mnie nie spojrzał :p

Gość gość
Jest cudny, wspaniały, z******ty, najlepszy :D :D a ostatni filmik mnie rozwalił po całości. Poza tym przystojnieje z dnia na dzień :D

Gość gość
w ostatnim odcinku zwróciłam uwagę na to, jak powiedział coś w stylu "jak będę miał dziecko". Do tej pory sądziłam, że to taki duży chłopiec - myślicie, że jego laska jest w ciąży i stąd ta zmiana nastawienia? :(

Gość gość
Okej okej ty juz lepiej nie wzniecaj sensacji oj tak mu sie powiedzialo a to odrazu o ciąży ja cie pikole :p A co do wyglądu to wlasnie mam odwrotnie wydaje mi sie z odcinka na odcinek łysieje :p Aa co sie stalo zz modern retro?? upadło ?? Bo mnie wlasnie zdziwił brak reklamy od pewnego czasu...

Gość gość
W sumie to już ma tyle lat, że by mnie nie zdziwiło, gdyby zaraz się dziecko pojawiło... Wcześniej takich tekstów nie miał, więc może coś w tym jest? :)

Gość gość
Modern Retro sam zamknął - to była taka chwilowa zajawka. Ale widzę, że ludzie domagają się powrotu, więc może jeszcze raz to rozkręci? Chociaż wątpię. A z tym dzieckiem ciekawe, hihi... :)

Gość gość
ciekawa jestem, czy pozwoliłby w przyszłości obejrzeć dzieciaczkowi jakiś filmik :) no i ciekawa jestem, czy byłby dobrym tatusiem :)

Gość gość
nawet na tych filmach widać, że to ciepły człowiek, więc na pewno byłby dobrym mężem i tatusiem :)

Gość gość
:)

Gość gość
A ja ciekawa jestem, czy kiedy dziecko juz by sie urodziło, to w ogóle zrezygnowałby z aktywności w internecie. Chociaż przy takim tempie publikowania nowych filmów, kto wie czy juz sie nie urodziło. Przeciez strasznie rzadko sie udziela w sieci. A szkoda, bo to mój ulubiony vloger, ma klasę w przeciwieństwie do większości.

Gość gość
ale wy jesteście plotkary :) jeżeli będzie miał, albo ma dziecko, to tylko zazdrościć, bo wydaje się przednim facetem :)

Gość gość
W którymś z wywiadów powiedział, że nie jest pewien czy własnemu dziecku pozwoliłby oglądać swój program ;)

Gość gość
No ale z was plotkary nprawde! :p a nawet jezeli ma sie urodzic dziecko tylko sie cieszyc a tak na serio jestem pod wrazeniem tempa jakie teraz nam pan Maciej serwuje z tą '' Szkołą' oby tak dalej! Cholernievmu kibicuje :p

Gość gość
Jeżeli laska jest taka, jak ją opisywaliście, i widząc, jakim on jest człowiekiem to podejrzewam, że dziecko będzie niezłym ananaskiem :P Przynajmniej będzie się z rodzicami dogadywało.

Gość gość
ja bym chciała mieć takiego ojca :P niestety, trochę za stara jestem, 22 lata na karku :P w każdym razie nie dość, że facet ma klasę, jest inteligentny, wygląda dobrze, to jeszcze jest obrotny, zaradny i na pewno dobrze dziewczynę traktuje. szkoda, że ja nie mam szczęścia do facetów... gdyby taki mnie chciał, to bym wszystko dla niego rzuciła.