Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
i coś z tego wyniknęło?:)

Gość gość
jak to co :D pewnie się przer****** :D

Gość gość
NO WŁAŚNIE?? co z tego wynikło jedna kawka i koniec znajomosci czy jednak cos wiecej??? hmm?? :D

Gość gość
Lubie takie rzeczy

Gość gość
Jakie rzeczy?? :D

Gość gość
nie wiem, czy zdajecie sobie sprawę, ale główny zainteresowany wie, że ten temat wisi w sieci :) szkoda tylko, że nawet nie chce mu się czytać, co niektóre z was tutaj wypisują... fakt, że zdziwiło mnie, że tyle wiecie na temat jego i jego laski, ale skoro ktoś jest znany, to najwidoczniej mniej rzeczy można ukryć. aż mi się wierzyć nie chce, że ten temat ma już prawie 1000 postów...

Gość gość
Skoro Niekryty rzekomo wie o temacie...to bardzo serdecznie go pozdrawiam :D

Gość gość
Ciężko by było żeby nie wiedział, o pewnie jakas laska juz do niego poleciała i nagadała ;) i w sumie po co by mu było to czytać? Przecież jest dużo takich tematów w sieci. On to ma za przeproszeniem w głębokim poważaniu ;)

Gość gość
No byłam z nim na kawie i bardzo fajnie się rozmawiało. Strasznie sie uśmiałam bo jest bardzo sypatyczny i sypie dowc****i z rękawa. Bardzo mi się podobało. Potem odwiózł mnie do domu, zaprosiłam go do siebie i torchę wypiliśmy i przespaliśmy się ze sobą. Potem miałam straszne wyrzuty sumienia - mam faceta - więc mimo iż nalegał to zakończyłam te znajomość. W sumie żałuje.

Gość gość
To co piszecie jest obrzydliwe drogie fanki. Bardzo proszę, możecie pisać o czym chcecie, jak chcecie i gdzie chcecie, ale miejcie świadomość że dla samego zainteresowanego - dla osoby którą tu tak "adorujecie" - ten temat to popłuczyny i fantazje niedorosłych panienek. Proponuje wam abyście dorosły i przestały żyć życiem innych. Nawet tych sławnych.

Gość gość
"No byłam z nim na kawie i bardzo fajnie się rozmawiało. Strasznie sie uśmiałam bo jest bardzo sypatyczny i sypie dowc****i z rękawa. Bardzo mi się podobało. Potem odwiózł mnie do domu, zaprosiłam go do siebie i torchę wypiliśmy i przespaliśmy się ze sobą. Potem miałam straszne wyrzuty sumienia - mam faceta - więc mimo iż nalegał to zakończyłam te znajomość. W sumie żałuje." Bardzo mnie to dziwi, bo z tego co słyszałam, to właśnie nie wykorzystuje tej swojej sławy w takich celach. mieszkam w Łodzi, na Bałutach, więc miałam okazję wielokrotnie spotykać go w przeszłości (teraz już tu nie mieszka). nie wierzę, że po jednym spotkaniu by się z jakąś przespał - to nie ten typ osoby...

Gość gość
Ten facet to niezły kobieciarz i flirciarz. Taka prawda.

Gość gość
Bez żartów. Gdyby był niezłym kobieciarzem i flirciarzem, to nie straciłby teraz głowy dla normalnej dziewczyny, która nota bene nie wygląda jak z okładek magazynów, i nie byłby z nią kilka miesięcy. Jak czytam wasze wypociny, to żal mi się was robi...

Gość gość
Mi sie zdaje ze on z nią jest aby wyszlo ze niby z niego taki spoko facet a tak naprawde ***** inne na boku.

Gość gość
Powiedziała osoba, ktora nie zna i nigdy nie pozna tego faceta. Ja jeszcze nie miałam okazji poznać jego dziewczyny, ale wiem, ze jest w nią wpatrzony jak w obraz i bardzo mocno starał sie, aby byli razem. A tak przy okazji to mądry i szalenie wartościowy facet, wiec nie wypisujcie o nim takich głupot.

Gość gość
Te jego wartości jakiś nie przeszkadzały my jeść mi cipke jakiś czas temu

Gość gość
Ja np nie doznalam zaszczytu poznania gp osobiscie ale wiem ze to bardzo inteligentny facet i z pewnoscia nie pieprzy sie na lewo i prawo z ledwie pozanymi laskami na ulicy widac na filmikach ze to facet ktory wie o czym mow i ma doswiadczenie w swojej branży.A wy k***a pierodlicie takie głupoty wyssane z palca wezcie sie leczcie w psychiatryku gibusiary k***a!

Gość gość
Aha jeszcze jedno znam troche jego dziewczyne przyznaje nie jest jakąś tam pięknością ale wazne ze jemu sie podoba i bardzo sie kochają i nie widzą świata poza sobą :)

Gość gość
Wiemy o tym, nie jesteś pierwszą osobą, która o niej mówi w tym temacie ;)

Gość gość
A ja mu obciągałam.

Gość gość
Wiecie tak sobie mysle jakim cudem zesmy tym tematem doszly do 34 strony i tak mysle ze czas juz moze skonczyc te ciagłe dociekane z kim jest i wogole Facet jest szczesliwy co tu wiecej dodawac. ja mysle zeby zamknąć ten temat i WKONCU zostawic go w spokoju :)

Gość gość
Zgadzam się ale nie ze wszystkim. Jak chcesz zamknąć temat to poprostu z niego wyjdź i nie wracaj i tyle ;)

Gość gość
dziewczyna od zamknięcia tematu dobrze mówiła. mam wrażenie, że jesteście w ogóle bezkrytyczne. jedna dziewczyna napisała, że pewnie jest ze swoją laską, bo chce stwarzać pozory normalnego i fajnego. bzdura największa z możliwych...spójrzcie na niego. nie jest żadnym przystojniakiem i żigolakiem... normalny, przeciętny z wyglądu facet, więc znalazł normalną dziewczynę, z którą świetnie się dogaduje i jest szczęśliwy...

Gość gość
a wiecie co, ja go znam. i jak widzę, jak się zachowuję, kiedy tylko o niej wspomina, to mam wrażenie, że to on staje na głowie, żeby go chciała. i mówi o niej z wielkim uczuciem, więc naprawdę musi ją bardzo kochać. nie wiem, po co to piszę w sumie, bo nie powinno się wywlekać takich spraw w internecie. eh, ale nie mogę czytać tych bzdur co wypisujecie i mam nadzieję, że nie miałby mi tego za złe.

Gość gość
W takim badz razie oficjalnie zamykam temat dowiedzialam sie o nim wiecej niz myslalam dziekuje ze tak swietnie zaangażowałyscie sie w ten temat i ostro go komentowalyscie ale mysle ze gdybysmy go dalej ciagły predzej czy pozniej temat by sie wyczerpal i nie byloby o czym rozmawiac.Takze jeszcze raz dziekI Do kolejnego napisania gdzies kiedys trzymajcie sie ciepło! :)

Gość gość
Nara zią

Gość gość
mnie denerwuje ten temat. denerwuje dlatego, bo gdybyście dowiedziały się, że spotyka się z jakąs miss świata, to byście miały go w d***e i nie dociekały. wystarczy, że kilkanaście napisało, że spotyka się z normalną laską, a tu już bomba, sensacja! no tak, bo w końcu może wy też mogłybyście mieć szansę! próbujcie, może uda się odbić!

Gość gość
No właśnie podejrzane to ze chcecie zamknąć! Zazdrosne szmaty! A ja bym chciała dowiedziec sie jakie dziewczyny maja z nim fantazje. Np. ja mam taka fantazje ze przeprowadzam z nim wywiad i nagle on sie mnie pyta czy bym chciała być przer****** i mnie bierze na stole, na sucho.

Gość gość
a ja mam fantazję, że jego dziewczyna czyta wypociny jakiejś wywłoki z forum i strzela jej z liścia.

Gość gość
Sama jesteś wywłoką zawistna świnio!