Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
Na pewno gdzieś już na ciebie czeka książę z bajki :) Ale coś wam powiem. Ostatnio miałam okazję poznać chłopaków z Abstrachuje i byłam niemile zaskoczona. Niby spoko, uśmiechnięci, ale strasznie wyniośli i takie urka-burka król podwórka. Jego poznałam kilka miesięcy temu (zawodowo) i powiem wam, że szczęka mi opadła :) Facet jest po prostu uroczy! Nieśmiały, zawsze uśmiechnięty, przesympatyczny i baaaaaardzo inteligentny. Nie wywyższa się i traktuje rozmówcę z szacunkiem. Mam nadzieję, że niedługo wybije się na pierwsze miejsce w rankingach youtube, bo to naprawdę perełka na naszej internetowej scenie :)

Gość gość
jak słodko :) naprawdę jest spoko w życiu? Bo ja kiedyś też widziałam na mieście jednego chłopaka z Abstrac*****w i takim lansiarzem się wydawał - zresztą cykał sobie sweet focie XD dorosły facet a selfie sobie robi, żal :D a o Krytyku za wiele nie wiem, poza tym że jakoś izoluje się na youtubie i w przeciwieństwie do reszty nie wsółpracuje z innymi vlogerami. Może to i dobrze, przynajmniej nie jest takim szpanerem...

Gość gość
a ja znam gościówę, co go śledzi od jakiegoś czasu... masakra... stwierdziła, że zrobi wszystko, aby dowiedzieć się gdzie mieszka... swoją drogą chyba bałabym się być jego dziewczyną - jeszcze bym dostała wciry od napalonych lasek...

Gość gość
Moim zdaniem jeśli ktoś jest jego prawdziwym fanem to uszanuje jego prywatność . Wypowiadało się tutaj kilka osób, które widziały go, ale nie podeszły bo wiedzą, że tego nie lubi . Według mnie to są prawdziwi fani, którzy potrafią uszanować jego prywatność . Co prawda jeśli ktoś do niego podejdzie to wydaje mi się, że Maciek go nie spławi, ale śledzenie kogoś to duuuża przesada .

Gość gość
www forumdyskusyjne y0 pl W miejsce spacji wstaw kropki!  Serdecznie zapraszamy do ciekawych dyskusji i rozmów :D Pozdrawiam ;)

Gość gość
też uważam, że przesada. niestety, kobiety mają często takie skłonności...

Gość gość
zawsze byłam ciekawa jak dziewczyny takich facetów sobie radzą z tym podrywaniem i w ogóle. mnie by szlag trafił, gdyby mój facet był tak podrywany.

Gość gość
a ja bym się cieszyła, gdyby mojego podrywały :D czułabym się dumna, że jest ze mną i mnie woli, a reszta mi zazdrości :D

Gość gość
Łooooł ale sie ten nasz krytyś ostatnio intensywnie jutubowo sie udziela no no no :p ciekawe co sie takiego stało przeciez niedawno to był tak zapracowany facet :D

Gość gość
i nadal jest, ale wcześniej było coś przez co nie chciało mu się działać na jutubie, a teraz dostał nowego powera :) Mam nadzieję, że tak zostanie i już nie będzie miał powodów, aby rezygnować z jutuby :)

Gość gość
a znasz go?

Gość gość
tak, trochę tak, ale nie za bardzo, bo to człowiek, który ma swój świat i niewiele osób do niego dopuszcza. Kiedyś rozmawiałam z kimś, kto jest z nim bliżej i dowiedziałam się tyle, że z niewieloma osobami utrzymuje kontakt. w sumie to myślę, że to dobra opcja, bo lepiej mieć małe grono koleżeńskie niż wielu ludzi wokół, którzy dupę obrabiają - a tak jest, zwłaszcza jeżeli ktoś jest sławny. Myślę, że w jego przypadku to dobra taktyka, bo dzięki temu żadne serwisy plotkarskie nie dokopały się do prywatnych informacji i nikt nic nie wie o jego życiu prywatnym. Świetna sprawa - mimo fejmu nie można powiedzieć o nim więcej niż o każdym z nas.

Gość gość
no ale to trochę dziwne... o wszystkich jutuberach wiadomo cokolwiek, a o nim kompletnie nic. Właściwie, gdybym miała podsumować informacje, to wiem, że mieszka w Łodzi albo pod Łodzią i ma 30 lat. Nic nie wiadomo o rodzinie, dziewczynie, dzieciach etc. Spójrzcie chociaż na Wargę - u niego w programie pojawia się i żona i dziecko i znajomi. A u Krytyka nikt... Ciekawe dlaczego...?

Gość gość
Prawdopodobnie dlatego, że nie aspiruje do tego, aby - jak Maciek Dąbrowski - utrzymywać sie z samego YouTube. Ma wiele innych zajęć i nie chce robić komercyjnego rodzinnego show jak Warga. Zreszta jego dziewczyna rownież ma duzo na głowie i pewnie razem zarabiają więcej niż 90 procent społeczeństwa.

Gość gość
no ale nie uważasz, że to trochę dziwne? wszyscy Youtuberzy jakoś się razem zgrywają, pokazują na eventach, robią cokolwiek, aby suby skoczyły, a on sobie to zlewa i robi wszystko jak dotychczas. To mnie dziwi, bo mimo że robi, to wciąż jakieś propozycje dostaje - a to CKM, a to Orange, a to Zielona Sowa, Radio Zet, wcześniej Mobile Vikings, z którego sam zrezygnował. A przecież nie współpracuje z nikim.

Gość gość
On był copywriterem, felietonistą, recenzentem. Cały czas ma zreszta do czynienia ze słowem pisanym. Poczytaj, co pisze , a zobaczysz, ze naprawdę swietnie to robi. Nic dziwnego, ze dostaje propozycje.

Gość gość
Poza tym trochę współczuję żonie Maćka Dąbrowskiego. To straszny cham i oblesniak. Jest inteligentny - tego odmówić mu nie można - ale poza tym naprawdę zgroza mnie bierze, jak go słucham. Krytyk też ma czasami dosadne komentarze, ale widać przy tym, że to człowiek z klasą i mówi z sensem. Widać to zwłaszcza w książkach - to rewelacyjna lektura dla młodego człowieka, który dopiero wchodzi w dorosłe życie - obowiązkowy punkt na liście lektur każdego 17-18 latka. Jego ksiażki są naprawdę świetne.

Gość gość
Dąbrowski to w ogóle porażka. Da sie go posłuchać, ale w koncu zawsze rzuci takim tekstem, ze ostatni posiłek mi sie cofa. Krytyk to fajny gość i przede wszystkim bardzo normalny, wręcz nieśmiały w kontaktach osobistych. Życzę jemu i jego dziewczynie duzo szczęścia i ślicznych dzieciaczków :)

Gość gość
Dziewczyny nie poznałam, ale dzieciaczki będą na pewno mądre i wygadane po rodzicach :)

Gość gość
Ale Maciek Dąbrowski przegiął w ostatnim filmie. Nie dość, ze dzieciaka wykorzystuje, to jeszcze żonę pokazuje w samej bieliźnie... Straszny żal. Co jak co, ale Krytykowi do pięt nie dorasta. I jeszcze chyba w pięciu filmach ciśnie po Krytyku i go obraża...

Gość gość
No to racja... Dąbrowski to pozer, który udaje intelektualistę, a w rzeczywistości jest strasznym chamidłem. Może i jest intelientny, może i czasami udają mu się żarty, ale nie dzierżę go za całokształt. Tyle wulgarności, zboczeń i ohydztwa nie widziałam nigdzie... Co drugie słowo przekleństwo... Dałoby się to znieść, gdyby miał coś ciekawego do powiedzenia... Kurczę, szkoda, że internet jest opanowany przez gimnazjalistów... Gdyby więcej dorosłych użytkowników było na youtubie, to Krytyk wciąż by rządził.

Gość gość
A, i z tą rodziną racja... Nie wiem jak Warga może pokazywać żonę u siebie... Jak to możliwe, że ta kobieta w ogóle godzi się na pokazywanie praktycznie bez ubrania... Mają przecież pięcioletniego syna, który za kilka lat już wszystko będzie rozumiał i wtedy zacznie się problem... Eh... Szkoda słów...

Gość gość
W ostatnim odcinki udowodnił, ze w jego słowniku nie ma słowa moralność... Warga jest moralnym dnem, a Krytyk jak zawsze na propsie. :)

Gość gość
Warga jest dnem, ale ma oglądalność wśród gimbów, których śmieszą same "chuje" i "p********ia". Gdyby nie przeklinał i nie mówił o sraniu, j****iu itp. to nikt by go nie oglądał.

Gość gość
Macie racje Dąbrowski czasem "błyśnie" swoim żartem ale jest to sumie rzadkie jak dla mnie a jego żarty wykraczają MOCNO poza granicami dobrego żartu poza jego produkcjami typu " zdupping" a reszta to szkoda gadac jego żarty są płytkie i chamkie poza tym trzeba posiadac umiejętność wyczucia kiedy użyc słowa k***a albo huj Niekryty przeklina ale w taki sposób ze praktycznie nikomu to nie wadzi a jest jedynie podkresleniem jego emocji na damy temat a u Dąbrowskiego jest to jedynie wyraz szpanu i popisu przed gimbazą i wyraz zastepujacy przecinek zresztą co sie dziwic skoro wyszedł spod skrzydeł Majewskiego ktory zreszta tez jest żałosny Dziekuje tyle w temacie :)

Gość gość
o to chodzi, żeby przekleństwa miały jakiś cel. U Niekrytego przekleństwa to wyrażenia emfatyczne a nie przecinki. Poza tym jego żarty nie są tak obleśne i niesmaczne jak u Dąbrowskiego. Zresztą Niekryty by się z siebie takiego debila nie zrobił. Dąbrowski potrafił, za przeproszeniem, z gołą dupą latać po planie byle tylko się przypodobać i trafić do młodszego targetu.

Gość gość
Słuchajcie nie chcę zaostrzać tematu o Dąbrowskim, ale podeślijcie jakiś link do filmu w którym śmieje się z naszego krytyka . Jestem zwyczajnie ciekawa co taki typ jak on ma do naszego Maćka .

Gość gość
zaraz ci coś znajdę

Gość gość
Eej a widzieliscie ostatnio foto Maćka wrzucone na fb jak gra na gitarze ale to zdjecie bylo robione w ruchu bo te rece byly zamazane no i na prawej dłoni z palca chyba serdecznego odbiło sie swiatło tak jakby z obrączki tym razem zgadza sie reka i palec (prawa reka palec serdeczny) hmmm my chyba o czyms nie wiemy :p Zaraz postaram sie podeslac linka ze zdjeciem o ktore mi chodzi :)

Gość gość
kurczę, za dużo tego ma na kanale... ze 200 filmów. W każdym razie na jednym nazwał naszego Krytyk "cipą", na innym powiedział, że ma nadzieję, że w końcu skończy nagrywać na jutubie, a jeszcze na innym prosił o lajki, żeby przebić popularnością Krytyka. Oglądałam cztery jego filmy i na trzech pojawiały się wstawki o NK. :(