Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
mówisz tak, jakbyś go znała :P

Gość gość
bo go znam :)

Gość gość
Biedny Furious Pete...będe wspierać go całym sercem!! Ale wygra walke z rakiem wierze w to! :)

Gość gość
to dla mnie też był szok :( taki młody chłopak... co za niesprawiedliwość :(

Gość gość
Taki wielki i silny facet a musiało go zaatakować takie cholerstwo!! Oglądał ktos film do konca?? I przetłumaczy mi (bo ja z angielski troche tak na bakier :D ) jaką cześć ciała konkretnie zaatakował rak?? I czy to jest nawrot choroby??

Gość gość
I czy ma przerzuty czy coś??

Gość gość
zaatakował najpierw jądra i jedno ma usunięte. teraz przerzuciło się na węzły chłonne...

Gość gość
o matko, aż mi serce stanęło, bo myślałam początkowo, że o Maćku piszecie... Bardzo szkoda Petera, młody chłopak... Oby z tego wyszedł :(

Gość gość
Wiem ze to głupie to co teraz powiem ale gdy oglądałam ten filmik to po prostu rozpłakałam sie bo pomyślałam a jakby tak cos Maćkowi sie stalo albo jakby tez zachorował...matko! nawet nie chce myslec tyle ludzi teraz umiera na rak to straszne

Gość gość
Sama nie dawno mialam tragedie w rodzinie od wujka żony mama umarła na raka i zmarła około 2 tygodnie temu umierała w bólu i męczarniach walczyła dwa lata...

Gość gość
straszna choroba... jeżeli Bóg istnieje, to dlaczego dopuszcza, żeby młodzi ludzie chorowali, nie mogli żyć normalnie, tylko walczyli o każdy dzień? Ja nie wiem, czy miałabym siłę, aby walczyć.

Gość gość
Ja już dawno przestałam wierzyc w Boga odkąd...zmarła moja mama było to 1,5 roku temu strasznie sie męczyła ale walczyła dzielnie byłam z nią OGROMNIE ZŻYTA była dla mnie jak przyjaciółka do tej pory nie potrafie sie z tym pogodzic codziennie mam wrazenie ze wroci z pracy cała i zdrowa uśmiechnieta i promienna :( skoro Bóg nas kocha to dlaczego zabiera nam ukochane osoby??? Wiem ze to nie rozmowa na temat ale musialam sie wyżalić wypłakac a gdzie mozna lepiej wyzalic ja nie u całkiem obych osob jeszcze raz przepraszam za zasmiecanie forum a Peterowi zycze wszystkiego dobrego oby z tego wyszedl to silny facet :)

Gość gość
Ten temat jest dla wszystkich, więc możemy pisać, o czym chcemy. Bliska mi osoba też zmarła na raka, więc to dla mnie szczególnie bolesny temat. Tym bardziej, że Pete wydaje się naprawdę spoko kolesiem, który sporo robi i sporo osiągnął w życiu. Szkoda, że tacy ludzie najczęściej dostają po d***e...

Gość gość
Ja wierzę, że i tym razem pokona raka. Silny chłop na pewno da radę :)

Gość gość
Dobra, nie piszmy o tym, bo tylko sie dołuje :(

Gość gość
kurczę, ale w tym ostatnim filmie to ma zupełnie inny głos niż zazwyczaj, zauważyłyście? :D

Gość gość
Tak zauważyłam i powiem szczerze, że bardzo mi się taki podoba :)

Gość gość
Serio?? Ja nie zauważyłam :p

Gość gość
Widziałyście nowy odcinek ? Ja uśmiałam się do łez ;) Może mam dziwny gust, ale jaki on jest przystojny ... Taki cudowny mężczyzna o ciepłym spojrzeniu . Wiem, że ma dziewczynę życzę im jak najlepiej, ale kurczę ile ja bym oddała za takiego faceta ! On jest wspaniały . Zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy podzielą mój entuzjazm i pojawią się pytania w stylu " Co ty w nim widzisz ?" . Moje drogie taki mam już gust i kocham TAKICH facetów .

Gość gość
Sam seks! :) Kurna, mega mnie pociąga!!!

Gość gość
No jest inteligentny przystojny nie powiem oczywiscie kazdy ma swoj gust ale wg mnie nie jest jakoś zachwycający ani pociągający noo taki zwykły koleś który ma olej w glowie!

Gość gość
Każdy ma swój gust. Mi się podoba niezmiernie od lat i myślę, że z czasem będzie jeszcze przystojniejszy. Wszystkie moje koleżanki twierdzą, że na początku swojej działalności był najbardziej sexi - mi się jednak wydaje, że wtedy wyglądał jak dzieciak. Teraz się wyrobił.... Mmmm...

Gość gość
To fakt, że kiedyś był młodszy, szczuplejszy, ale teraz też wygląda fajnie . Zrobił się taki dojrzalszy i nie chodzi tu tylko o wygląd, ale też o sposób bycia . Nawet widać to po jego żartach, mam wrażenie, że w jego życiu wiele rzeczy się przewartościowało . W sumie to normalne na przełomie tych 6 lat . Kiedyś bardzo negatywnie wypowiadał się o dzieciach ( choć to pewnie tylko żarty ) a teraz sypie tekstami w stylu " Jak ja będę miał dziecko ..." albo " Kiedy moje córka będzie w twoim wieku" . To bardzo pozytywne :)

Gość gość
Myślę, że będzie dobrym ojcem. Ma poczucie humoru, a przy okazji klasę. Fajnie byłoby mieć takiego męża i ojca...

Gość gość
Albo chociaż brata :)

Gość gość
oj, nie piejcie tak laski... Na pewno taki idealny nie jest... Moja koleżanka kilka lat temu z nim była. Krótko, bo raptem kilka tygodni, ale mówiła, że na dłuższą metę trudno jest. To straszny pracoholik. Dopiero kiedy razem byli dowiedziała się, że filmy na youtubie to tak naprawdę nie praca tylko rozrywka, a na co dzień pracuje tyle co dwoje dorosłych chłopa razem wziętych...

Gość gość
Alez wy go idealizujecie ale musze was zmartwic bo to co w nim tak kochacie i twierdzicie ze jest cudowny to tylko i wyłącznie wasze wyobrażenie o nim w rzeczywistosci napewno nie jest takim cudowmym i wymuskanym przez was kolesiem NIE MA LUDZI IDEALNYCH pamiętajcie na przyszłosc bo potem przyjdzie rozczarowanie....

Gość gość
To, że ludzie idealni nie istnieją nie jest żadną nowością . Nikt go tutaj nie idealizuje, bo większość ma świadomość, że on nie jest bóstwem . Chyba nie ma nic złego w pochwaleniu youtubera za to, że ma klasę itp .

Gość gość
Do dziewczyny która pisze, że go idealizujemy. Ja mówię tyle, ile wiem. Znam go trochę i wiem, jaki mniej więcej jest. Na pewno nie idealny, ale bardzo bardzo w porządku.