Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
Bo ma klasę jest bardzo inteligentny ma w sobie to coś no dobrze moze nie świeci urodą ale no wiesz :p u mnie inteligencja jest na 1 miejscu a potem dopiero uroda no coz ja nie będe kwestionowac czyiś słów kazdy ma swe gusta i zwraca uwage na co innego :D

Gość gość
inteligencja jest ważna, ale czasami też trzeba popatrzeć na tego człowieka i musi być mimo wszystko ładny. dlatego ja szukam intelignentego i wyględnego :)

Gość gość
On ma juz swoją dziewczyne ja nie mam nic do gadania ale marzyć zawsze mozna o takim kolesiu :) Nie wstydźcie sie marzyć Kiedys mniej wiecej cos takiego powiedział Maciek w Zeznaniach Niekrytego Krytyka nie ujął tego koniecznie w tych słowach ale ma taki sam przekaz :)

Gość gość
ja wolę mieć niż marzyć :) może uznacie mnie za głupią, ale naprawdę się w nim zakochałam, mimo że nigdy nie miałam okazji poznać go na żywo. Boję się tylko, że gdybym go poznała na żywo, okazałby się nie taki, jak myślę. No, ale z tego co tu czytam, wynika, że jest nawet lepszy, niż sobie wyobrażałam :)

Gość gość
Sorry ze tak zapytam a jak sobie go wyobrażasz??

Gość gość
hm, zauważyłam, że w tym ostatnim filmie mówił w taki sposób, jakby nie miał dziewczyny... może coś jest na rzeczy?

Gość gość
to raczej szacunek do niej nie pozwala mu mówić niektórych rzeczy, dlatego woli robić z samego siebie zboka :D

Gość gość
Tak jakbyscie nie znały Macka jego stylu bycia i rodzaju żartu :D Ironia :D

Gość gość
ironia na pewno, ale szacunek też. jak oglądałam chociażby tego "Człowieka Wargę" to jakoś nie miał oporów, aby mówić, jak to się z żoną ***** i jakie fetysze go kręcą... Na szczęście Maciek ma klasę i czegoś takiego by dziewczynie nie zrobił...

Gość gość
Okej przyznaje racje Maciek Dąbrowski czasami naprawde przekroczyl poziom zartu w swoich filmikach ale wczoraj bylam na Orange Video Fest mam z nim zdjecie mialam przyjemnosc chwilke pogadac i naprawde bardzo sympatyczny facet a wogole! Sluchajcie ostatni raz pojechalam na taki event z youtuberami fajnie chcialabym sie spotkac z roznymi ludzmi z yt ale obecnosc tej cholernej gimbazy odbieral mi te przyjemnosc te przeciskanie sie do jakiegos youtubera tylko po to aby podpisal mi kawałek świstka zrobil selfie na szybko i gadka w stylu hej jak masz na imie co tam słychac! Nawet z nimi nie idzie pozadnie pogadac bo sie dzieci cisną.Bożee ludzie nigdy wiecej nie jedzcie na takie eventy wiedzialam ze bedzie sporo gimbazy ale nie az tak momentami mialam wrazenie ze ja jedyna jestem taka stara wsrod dzieciarni (a mam 19 lat) :p

Gość gość
Dlatego nasz Krytyk tam nie jeździ. Chwała mu za to, że nie robi z siebie debila i nie leci na łatwy hajs.

Gość gość
Nie przesadzaj oni tam z siebie debili nie robia gimbaza wstydu sobie robi a Krytyk mógłby zrobic jakies spotkanie a nie siedziec zaszyty w domu :p

Gość gość
Ja tam go uwielbiam, ale cieszę się, że nie uczestniczy w takich spędach. Pewnie nigdy go nie zobaczę, ale mimo wszystko szanuje za taki wybór

Gość gość
Nic nie jest nie mozliwe moze kiedys...uda ci sie go poznac :p Mocno ci tego życzę bo sama w to wierze ze go kiedys gdzies przypadkiem poznam :p

Gość gość
ja do dzisiaj pamiętam, jak było, kiedy go zobaczyłam :D wiem, pieprznięta jestem! Jeny, ale on jest wysoki! I jaki ma ładny uśmiech :D Może nie jest super przystojny, ale mimo wszystko mrrrrr. Chcę takiego faceta :D

Gość gość
A pogadalas z nim czy sie tylko przyglądałas jak na jakis ekspontat w muzeum ja tak czesto mam jak spotkam kogos znanego :p

Gość gość
Ja pamietam do dzis jak ja i moja przyjaciółka byłyśmy w Manufakturze w Łodzi i w jednym ze sklepow z odzieżą meską spotkałyśmy Maćka to poprostu zrobiłyśmy z tego niezłe przedstawienie w stylu Jamesa Bonda krążyłyśmy między pólkami czołgałyśmy sie udawajac ze przeglądamy ciuchy zaalarmowana naszym dziwnym zachowaniem pracownica sklepu zaczela nas obserwowac nie dosc ze skradałysmy sie krok w krok za Mackiem to jeszcze uciekalysmy przed pracownicą :p A kiedy wkoncu Maciek wkoncu nas nakryl ze go sledziłysmy (a musial sie domyslec ze jakies wariatki łażą za nim bo sie ciagle rozgladal na boki) podszedł do nas a my kleczałyśmy przed nim cale brudne z podlogi pomógł nam wstac powiedział hej co tu robicie dziewczeta to sklep meski a nasze miny -bezcenne pogadal chwilke z nami posyłając przy tym usmiech nr 5 na koncu powiedzial ze musi juz isc grzecznie przeprosil dał nam po przytulasku i całusy w oba poliki na odchodne puscil oczko i wyszedl długo po tym stalysmy jeszcze jak wryte na srodku sklepu paląc ogromnego buraka :p To trzeba miec szczescie :p

Gość gość
serio? :D ale przypałowce :D :D

Gość gość
To była masakra bo kiedy Maciek nas nakrył bałysmy sie na poczatku ze nas skrzyczy ze co my sobie wyobrazamy i wyzwie nas od idiotek wiec my przerazone zaczelysmy go przepraszac ale ujarzlysmy rozbawienie w jego oczach wiec kamień z serca : p

Gość gość
Ale naprawde potraktowal nas bardzo ciepło troche z udawanym protekcjonalolizmem w sensie pozytywnym oczywiscie ze niby my takie młode i wogóle do mega fantastyczny facet pomocny kobieta czuje sie przy nim tak "wyjatkowo" a do tego jest bardzo inteligentny interesowal sie nami tzn co robimy w zyciu i do tego sie tak pieknie usmiechał mimo ze rozmawialysmy raptem kilka minut zdazyl mnie zauroczyc- wiem to głupie bo jak mozna sie zauroczyc w facecie ktory po pierwsze jest ci obcy w po drugie znasz go od 5 minut ale ma to "cos" co przyciaga cie do niego

Gość gość
Aha! I ma przeprzepiekne niebieskie oczy w okularach tak pieknie nie wygladaja a mialysmy okazje zobaczyc go chwilke bez nich i powiem szczerze jakbym go spotkala bez nich nie poznalabym go :p

Gość gość
Nie wierze! Maciek ogłasza korepetycje omg! Ile bym dala zeby miec 13 lub 14 lat i mieszkac w Łodzi :p Czy ktorejś z was sie na to pisze???

Gość gość
Ja do Łodzi mam blisko, idę tam na studia, ale jestem za stara :( Swoją drogą zatkało mnie jak zobaczyłam ten wpis :) Tylko czemu dał takie ograniczenia wiekowe ?

Gość gość
kiedys był nauczycielem i miło to wspomina. myślę, że to świetny pomysł - dzieciaki na pewno chętniej będą uczyły się języka z takim nauczycielem :P

Gość gość
Ja widząc tego posta na fb tez miałam jedno wielkie WTF?! i tez sie zastanawiam. czemu grupa wiekowa tak zawężona przeciez SPOKOJNIE mógłby mnie przygotowac na przyszloroczną maturę!!!! :p A z takim nauczycielem z takim podjesciem to juz wogole :p

Gość gość
Chcialabym zobaczyc na wlasne oczy jak on prowadzi tą lekcje jak sie bawi z dzieciakami to byłby WIDOK ehhh...nie bedzie mi dane tego doswiadczyc i poraz pierwszy tesknie za latami gimbazy :(

Gość gość
Ależ co za zbieg okolicznosci!! Nie dawno dopiero o tym myslalam ze z checia bym wziela udział w jakiś warsztatach lub korepetycjach prowadzonych przez Maćka a tu taka klapaa

Gość gość
Ok być może snuję zbyt daleko idące wnioski, ale pomyślałam sobie, że może Maciek nie chce mieć kontaktu ze "starszą młodzieżą" szczególnie z dziewczynami . Może ma słabość do kobiet a takie trzynastki czy czternastki przełknie jakość . Dobra wiem fantazjuję ;)

Gość gość
Raczej chodzi o to, że te dziewczyny mają do niego słabość... myślę, że 13 latki też, ale to już mniejsze zagrożenie :P poza tym dzisiejsze 13-tki wyglądają na 18-tki... Ale w sumie jego dziewczyna też jest od niego młodsza, więc kto wie :P (żart oczywiście)