Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zna ktoś osobiście niekrytego krytyka? jaki on jest?

Polecane posty

Gość gość
Jestem przed maturą . Dlatego napisałam do niego z prośbą o motywację . Napisałam mu o swoich marzeniach i o tym co chce robić w przyszłości a on trochę mnie zjechał ... Powiedział co robię źle i nad czym mam popracować . Pocieszył mnie jeśli chodzi o maturę i kazał dać znać już po niej ;) Odniosłam wrażenie, że to bardzo "konkretny" człowiek . Nie doczekałam się pochwały tylko konstruktywnej krytyki i rady na przyszłość . Tylko nie wiem czy mam faktycznie napisać do niego po maturze . Pewnie tak napisał, żeby być miłym :)

Gość gość
ale to chyba dobrze, że zjechał. ja nie lubię ludzi, którzy wchodzą komuś w dupę, albo specjalnie są mili na pokaz. fajnie, że ci odpisał, bo to znaczy, że szanuje widzów i chce jakoś zmotywować młodych do działania.

Gość gość
Dokładnie . Teraz przynajmniej wiem nad czy mam popracować .

Gość gość
Wooow no gratuluje chyba coraz bardziej zaczynam go lubic to fajnie ze cie "zjechał" przynajmniej nie mydlił ci oczu jak bedzie cudownie i wspaniale tylko powiedział jak jest! :p

Gość gość
A ja mam rok di matury i zastanwiam sie czy tez nie sięgnąc do nie po motywacje za rok :p A ty zdajesz teraz mature?? To życze ci powodzenia niech ten mail bedzie "medalionem"na szczescie od Niekrytego masz zdać ją i już!

Gość gość
Jakie masz plany po maturze? Co chcesz robic?? Teraz masz przed sobą osobe do naśladowania. (Maćka) ktory 6 lat temu spiął dupę założył kanał przedzierając sie przez gąszcz hejtów a dzis jest najpopularniejszym vlogerem w polsce napisał 3 ksiażki ma audycje w radio ZET rubryke w CKM-ie tobie tez zycze takiego ogromnego sukcesu w swojej karierze :p

Gość gość
I napewno spełnia sie w roli copywritera :)

Gość gość
Oj tak Niekryty jest moim autorytetem ( choć powiedział kiedyś, że nie chciałby nim być dla młodych ludzi ) Co mam zamiar robić po maturze ? Chciałabym pisać (ogólnie mówiąc) dlatego jestem wdzięczna za rady od tak kompetentnej osoby jak on . Najbardziej zdziwiły mnie słowa " daj znać po maturze" .

Gość gość
ma dobry kontakt z młodzieżą, zresztą przez wiele lat z młodymi ludźmi pracował i nadal pracuje - nie powiem w jaki sposób, bo nie lubię plotkować. ale znam go osobiście i powiem wam, że to bardzo bardzo inteligentny człowiek z pomysłem na siebie, zawsze pomocny i niesamowicie pracowity. Takiego faceta ze świecą szukać :)

Gość gość
Aa czy Maciek uczyl kiedys w szkole angielskiego???

Gość gość
NADAL PRACUJE?? Tzn? Rozbudziłaś mą ciekawość :)

Gość gość
Powiesz nam ??? Prosze! :P

Gość gość
angielskiego uczył dawniej, teraz tylko szkolenia z dzieciakami. więcej powiedzieć nie mogę :)

Gość gość
Kurczę szkoda że nie jestem dzieckiem już pojechała bym na takie warsztaty a z czego te warsztaty z angola??? Powiedz proszę!

Gość gość
to nie warsztaty z angielskiego :) więcej powiedzieć nie mogę :)

Gość gość
OSzsz ty nic nam nie powiesz?? xD Dlaczego??? :P

Gość gość
Długo sie nad tym zastanawialam co ja bym na twoim miejscu zrobila czy bym mu napisała jak było na maturze ale mysle ze nie powinnas odpisywac pomimo ze odpisał na twoj mail to jest obca osoba dla ciebie nie wiadomo czy to ze napisal daj znac po maturze napisał bo jest miły czy to jest szczere wprawdzie nie znasz on jest dla ciebie obcy pomimo ze znasz go ze "szklanego ekranu" jeszcze pomysli ze nachalna jestes.NIE ZROZUM MNIE ZLE ja bardzo lubie Macka i wgl ale trzymaj go na dystans :)

Gość gość
Muszę się z tobą zgodzić . Przecież nie napiszę mu "Hej . To ja ta fanka, która napisała to i to a na maturze było tak i tak" To zupełnie bezsensu . Poprosiłam go o małą motywację i ku mojemu szczęściu ją dostałam . Dlatego nie zamierzam być nachalna .

Gość gość
a dlaczego nie? przecież takie wyznania motywują dwie strony - nie tylko ciebie, ale i jego. ja bym się cieszyła, gdyby ktoś tak do mnie napisał.

Gość gość
Cieszę się, że natknęłam się na ten temat. Przeczytałam praktycznie całość i jestem oszołomiona tym, jak fajny jest to facet. Mówiąc szczerze, nie spodziewałam się, że jest aż tak w porządku i ma tyle w głowie. Niedawno miałam okazję widzieć się z nim osobiście, w sprawach służbowych - zainteresował mnie swoją osobą i ostatnio trochę info na jego temat szukałam. Większość opisów zamieszczonych na forum zgadza się z rzeczywistością. Żałuję tylko, że ma kobietę, bo jesteśmy w podobnym wieku i coś mogłoby zaskoczyć. No ale cóż, nie można mieć wszystkiego :)

Gość gość
miałaś okazję go poznać? zazdroszczę... a powiedz mi, jak się odnosi do kobiet? dobrze cię traktował? bo koleżanka mi powiedziała, że jak na niego patrzy to odnosi wrażenie, że jest chamidłem...

Gość gość
Absolutnie. To cudowny człowiek. Widać to po gestach, sposobie mówienia - generalnie po całokształcie. Jest bardzo ciepły i ma bardzo dobre podejście do ludzi. Ostatnie co mogłabym o nim powiedzieć to to, że jest chamem :) Dziewczyny, dla takich facetów warto się starać :)

Gość gość
:)

Gość gość
Wiecie byc moze nie jest przystojaniakiem najwyższej klasy ale jak tak mu sie przyglądam na filmikach to mam inne wrazenie wrecz przeciwne ma BARDZO sympatyczną buźke czasami nawet oniesmiela mnie ( mimo ze go znam tylko z ekranu laptopa) to jak niekiedy popatrzy do kamery to sie cała czerwona robie bo mam wrazenie jakby tylko do mnie mówił :p

Gość gość
No i słyszałam ze podobno jest bardzo wysokim facetem (co wręcz uwielbiam!) :D

Gość gość
to prawda, nie jest może za piękny, ale ma w sobie coś takiego, że mrrrrrr.... No i racja, jest wysoki :) widziałam go z dziewczyną - ona taka niska, dość pulchniutka i żywotna strasznie, a on wyższy od niej dużo, taki spokojny i opanowany. Śmieszna parka :D

Gość gość
haha, racja :D ja sobie wyobrażałam, że taki facet to będzie miał modelkę za dziewczynę i jak go zobaczyłam z normalną laską, to jakoś ciepło mi się na sercu zrobiło, bo to oznacza, że mu sława na łeb nie uderzyła i pokierował się sercem. Życzę mu szczęścia i fajnie, że taka osoba działa na youtubie, bo naprawdę jest wartościowy i ma duzo w głowie.

Gość gość
Hej jest tu ktos wsrod was z Łodzi? Pytam bo w czerwcu planujemy z klasą do Łodzi jechac i pytam co byscie mogły polecic wartego do zwiedzenia??

Gość gość
Mysle ze to co jest najbardziej pociągającego to to ze w filmikach hedt cholernie złośliwy i uszczypliwy a w rzeczywistosci jest do z***biscie inteligentny facet no i ma oczywiscie to cos co sprawia ze chce sie go słuchac i przebywac w jego towarzystwie czasami sobie wyobrazam co by to bylo jakby przyjechal do mojego liceum i zaczal uczyc angola i byl wychowawca mojej klasy Nie zrozumcie mnie zle nie jestem jakas zboczona ale no koleś mnie strasznie fascynuje to normalne ze dziewczyny w moim wieku (prawie 18 lat) podkoc***a sie w starszym i inteligentnym choc urode ma taką sobie o powiem tak Nie jest to facet na ktorego widok sikałabym w majtki :p

Gość gość
mnie nieodmienne dziwi, co dziewczyny w nim widzą. Znam mnóstwo facetów, którzy urodą przebijają go na głowę. Niby się mówi, że wygląd to pierwsza sprawa, na którą się patrzy, więc jak to możliwe, że on ma takie powodzenie? :D