Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrocławianka_82

Nie uprawiam seksu z mężem, pozwoliłam mu

Polecane posty

Gość stara zdzicha
Znajomy ma takie małżeństwo:) Facet wybudował dom, spłodził dwoje dzieci - żona jest zadowolona. Tyle chciała, ma i jest ok. Sex jej się znudził. Dzieci są, wystarczy. Niektóre kobiety tak mają. Facet utrzymuje dom, rodzinę, wychowuja razem z żoną dzieci , zreszta bardzo je kocha. A w sasiednim mieście ma ładną, fają dziewczynę. Pomaga jej opłacać studia, czasem razem wyskoczą gdzieś na krótko.

Gość gość
I jest druga kwestia, wcześniej czy później w rodzinie takie rzeczy wychodzą na jaw. Jaki to przykład dla dzieci ? że tatuś do burdelu chadza...a mamusie tatuś nie interesuje tylko inni mężczyźni, ło matko!

Gość wierzę w Miłość
Smutny przygnębiający topik

Gość gość
stara zdzicha-ten to zwykły ku\\rwiarz pedofil skoro znudzil się starą żoną i znalazl sobie studentkę dzi\wę do wyra. Nie dziwię się, że zona nie chciala spac z pedofilem, skoro co chwila slyszala, że jest już stara i brzydka po ciążach. Wiec to zupelnie co innego.

Gość byłem w trójkącie
A nie lepiej, aby uprawiał seks ze stałą partnerką u Was w mieszkaniu w Twojej obecności ? Mogłoby to być fajnym doświadczeniem dla Ciebie. Miałabyś go na oku. Swego czasu poznałem przez neta małżeństwo 40latków gdzie on miał problemy z potencją. Kochałem się z jego żoną na jego oczach (trzymał ją za dłoń). Ona była mega zadowolna że ma seks a on cieszył się że jest jej dobrze. Zawsze PO, leżeliśmy we troje u nich na łóżku i była kupa smiechu. Serio.

Gość gość
Bardzo śmieszne :-)

Gość gość
tylko boki zrywać

Gość gość
Studentka to nie dziecko:) O jakiej pedofilii piszesz? Jeśli żonę sex nie interesuje, to co facet ma robić? Rozwieść się? Na dzieciach mu zależy, chce je wychowywac. Znalazł sobie kochamnkę, przynajmniej po burdelach nie chodzi. Zdrowszy jest.

Gość gość
a gdzie w dzisiejszych czasach szukać jakichkolwiek wartości???? no pytam gdzie!!!! wszystko to jedno wielkie k****two!!!!

Gość gość
a gdzie w dzisiejszych czasach szukać jakichkolwiek wartości???? no pytam gdzie!!!! wszystko to jedno wielkie k*****wo!!!!

Gość gość
a będzie jeszcze gorzej :(

Gość gość
masz problem rzeczywiscie , a ja na odwrot , wiesz zwiazek jest najwazniejszy ,,i relacje,?!?! wie.jan@wp.pl

Gość gość
nie ma zdrowego seklsu i bliskości - nie ma normalnego małżeństwa, dzieci podrosną i zostaniesz sama

Gość gość
Moze nauczy sie czegos od prostytutek, w koncu sa profesjonalistkamii i Ciebie zadowoli wreszcie.