Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie chcę skończyć z prostą

Boję się tego, że albo będę sam albo skończę z jakąś prostą szarą myszką

Polecane posty

Gość Nie chcę skończyć z prostą_
To, że niektórym facetom wystarczy to, że dziewczyna jest ładna, to nie znaczy że każdy taki jest.

Gość gość
Krętym o zawyżonym poczuciu własnej wartości lecący na blichtr. Pewnie jeszcze ci imponują celebryci :-)

Gość gość
Ale czego tu się bać, albo spotkasz swoją wymarzoną przebojową i obytą albo zostajesz sam, kto ci każe przeżyć życie z szarymi myszami

Gość gość
Pokaż zdjęcie, to ocenimy czy taki przystojniak do seksu z Ciebie.

Gość gość
To, że Tobie wydaję się, że udajesz profesjonalistę, nie znaczy, że inni Ci wierzą. Ludzie to nie idioci. Po prostu są mili.

Gość gość
Żeby dostać księżniczkę trzeba samemu być księciem.

Gość gość
Powinieneś popracować nad swoim poczuciem wartości.

Z moim poczuciem wartości wszystko OK, po prostu nie jestem zbyt życiowy. Co do blichtru, to on mnie nie rusza. Mnie kręci jak kobieta jest naprawdę wartościowa i ma coś do powiedzenia.

Gość gość
Proste szare myszki sa najpiekniesze:-) ty skonczysz na prostate:-(

Mam trochę zainteresowań i wiedzy na różne tematy, po prostu nie jest to wiedza typowo życiowa, którą można by było przekuć np. na pracę w branży technicznej.

Nie mówię o życiowości tej wiedzy, po prostu jesteś zupełnie zwykłą, szarą osobą, a chcesz kogoś na poziomie światowym. Jak niby masz być interesujący dla takiej kobiety?

Ja nie mówię o jakiejś mega światowej, ale o zwykłej, inteligentnie dziewczynie, która potrafi się wysłowić, posługuje się przyzwoitą polszczyzną i nie jest do bólu banalna, lubi ironię, sarkazm, absurd.

I niby masz problem taką znaleźć? Przecież masa jest takich osób, właściwie jest ich tak dużo, że są aż banalne ;)

Moorland, taka panna może sobie znaleźć np. pracowitego budowlańca z prawem jazdy i Golfem IV. ;)

który nie przepieprzy całej kasy na płyty nazywając to "pasją" i nie mieszka u mamy? Tak pewnie zrobi.

Gość gość
Co masz na myśli mówiąc prosta?

No taka mało elokwentna, o niezbyt górnolotnych zainteresowaniach i niezbyt wyrafinowanym guście, sadząca błędy ortograficzne itp. To tylko niewielka część - ciężkie do opisania, to trzeba poczuć. Moorland, więc nie jest mi łatwo poznać odpowiednią partnerkę. Nie wydaję całej pensji na gadżety, mam zawsze kilka tysięcy oszczędności, ale żeby się wyprowadzić i wynająć mieszkanie samemu mnie po prostu nie stać.

Podobno kobiety mierzą w facetów, którzy są na wyższym niż one poziomie. A ja bym nie chciał jednak schodzić poniżej swojego poziomu.

tylko mówisz tak jakby większość dziewczyn była nieoczytana i bez zainteresowań, a jest dokładnie odwrotnie. Jakim cudem wśród tych swoich znajomych nie poznałeś żadnej wolnej, fajnej dziewczyny która by Ci odpowiadała? I bez sarkazmu - taka kobieta nie weźmie takiego pracownika fizycznego, chyba, że dorówna jej on intelektem, co nie jest wykluczone ;)

Może dlatego, że nie próbowałem? Cały czas się boję, że takiej dziewczynie mogłoby przeszkadzać moje infantylne podejście do życia, a kolejnym defektem byłby brak prawa jazdy. No i nie wiem, czy pod względem fizycznym mogę się podobać i wzbudzać pożądanie.

Obawiam się, że są to uzasadnione lęki, bo wieczny dzieciak to najgorszy typ faceta. Ani z nim żyć, ani się z nim bawić.

Gość Bruised_Pristine
Pokaż nam swoje zdjęcie, to Ci powiemy :)

Mam nawet wrażenie, że w czasach studenckich jakieś tam dziewczyny były mną zainteresowane, a teraz już nie i trochę mnie to dobija. No i nie jestem zadowolony ze swojego wyglądu.

Teraz to już nawet o związku nie marzę, wystarczyłby mi seks bez zobowiązań.

seks zawsze ma potencjał ciągnąć za sobą zobowiązania, a Ty byś im nie sprostał.

Gość Bruised_Pristine
Wiesz pomiędzy Twoim ideałem : Podobają mi się dziewczyny wyrafinowane, mające niebanalne zainteresowanie, pewne siebie i umiejące brylować w świecie a prostą dziewczyną są jeszcze takie normalne, które też mogą mieć ciekawe zainteresowania.

Bez przesady, alimenty bym płacił. :D

Gość gość
a co komu po takiej przebojowości? gadkę ma każdy dresiarz, jak ich wysłać do jakiejś szkoły, żeby ojczystą mowę podszkolili, to by cię zakasowali na każdy temat, bo tupetu mają każdy za czterech. znalazł się wielki rockandrollowiec, myśli, że słuchając płyt i czytając grafomańskie, nowomodne powiastki kogoś oczaruje. wygodne życie hahaha ale wiesz co? jest dla ciebie jedna, jedyna nadzieja. i to jest właśnie szara myszka z bardzo bogatego domu, która zakocha się na amen i wbrew rodzinie uprze się, by wyjść za mąż za nieroba z dobrą nawijką.