Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje pomocy jak przerobić tatuaż

Polecane posty

Gość gość

Hej wszystkim Ja właśnie jestem dwa dni po zrobieniu tatuażu w studio ale niestety jak dla mnie to nie wypał. Nie oto mi chodziło i nie takie miało być znaczenie tatuażu. Potrzebuje pomocy tatuażysty i jego rady żeby spokojnie zastanowić się co dalej jak to przerobić żeby efekt był zadowalający.Może ktoś wpadnie na jakiś pomysł Błagam o pomoc

Gość gość
Potrzebuje zdjęcia Pani/ Pana tatuażu by móc określić co da się z nim "zrobić". Mój mail michalbalko1@gmail.com. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.

Gość gość
profesjonaln likwidacja tatuazy michalbalko18@gmail.com< /a>. Zainteresowanych proszę o kontakt. Pozdrawiam.

jakie skutki na skórze są w wyniki likwidacji tatuażu?

mój tato też chce się pozbyć tatuażu, który zrobił za młodu i strasznie się tego wstydzi, problem w tym, że on ma ciemną karnację, a im jaśniejsza skóra tym lepiej, prawda? - pocieszam go, że może go zawsze przerobić, nie jestem tatuażystą, ale jak na to patrzę, to myślę, że ma szansę na przeróbkę, zwłaszcza co dzisiaj można zrobić :) ktoś miałby jakieś namiary na profesjonalne studio we Wrocławiu ? z góry dziękuję.